joi, 3 iunie 2010

Bilka Steel isi pune vizibil amprenta pe piata constructiilor. Isi extinde activitatea prin noul sediu de la SIBIU

Bilka Steel Srl isi pune vizibil amprenta pe piata constructiilor, astfel inregistrand cresteri semnificative isi extinde activitatea prin puncte de contact fixe, cel mai nou fiind la Sibiu.

Bilka Steel Srl a initiat un proiect de extindere la nivel national astfel pe langa Brasov, Cluj-Napoca, Fagaras, anunta o noua locatie - SIBIU. Noul punct de lucru prezinta o vizibila extindere comerciala, insa reprezinta si o solutie la cerintele pietei, facand mai usoara modalitatea de gasire a furnizorului. In conditiile unui mediu concurential mai puternic, Bilka Steel Srl reuseste sa inregistreze o crestere substantiala, astfel noul punct de lucru prezinta eficientizarea activitatii.
Bilka Steel - un nou brand dar si un important jucator pe piata constructiilor la nivel national, propune investitii pe termen lung eficientizand piata muncii dar si imaginea societatii.

bilka sisteme acoperisuri


Adresa noului punct de lucru este:
Sibiu, Romania
Sos. Alba Iulia nr. 110

Despre BILKA STEEL

Bilka Steel este producator de sisteme de invelitori din metal punand insa la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi, burlane metalice si accesorii la preturi competitive si din materiale de calitate superioara, produse promovate sub emblema BILKA.

Parcursul societatii a inceput in anul 2005 cand au fost puse bazele BILKA. S-a pornit de la ideea ca produsul trebuie conceput, produs, ambalat si distribuit intr-un mod eficient in privinta costului. Insa, pentru o reusita garantata s-a inteles faptul ca personalul si sistemul automatizat trebuie sa lucreze in simbioza pentru garantarea continua si omogena a unui produs de calitate.

Astfel, Bilka Steel ofera in mod eficient Sisteme Complete pentru Acoperisuri.

Mihaela ILIE
----------------------
Marketing Manager
SC BILKA STEEL SRL
www.bilka.ro

Campania promotionala „Fa ce vrei cu banii tai” din luna iunie, ofera clientilor Lindab sistemele de acoperis preferate fara a face compromisuri pe al

In luna iunie, Lindab Romania incurajeaza investitiile clientilor prin campania promotionala desfasurata sub sloganul „Fa ce vrei cu banii tai”. Profitand de reducerea promotionala la sistemele rezidentiale, clientii isi pot indeplini orice alte dorinte. Pe parcursul intregii luni, Lindab propune 25% reducere la sistemele de tigla metalica Nordic 400 si Skane, tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca si jgheaburi si burlane in toata gama de culori. Oferta este valabila in reteaua de distributie Lindab.

„Promotia lunii iunie este una speciala. In primul rand, am introdus in promotie o mare parte dintre produsele cele mai cautate din portofoliul Lindab, disponibile in orice combinatie de culori. In al doilea rand, profitand de reducerea consistenta, clientii nostri nu trebuie sa renunte la planurile lor, fiind liberi sa duca la indeplinire multe alte proiecte personale – pot investi in vacante, isi pot urma pasiunile sau pot chiar sa mearga la Campionatul Mondial de Fotbal, daca doresc!”, a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania.

Fa ce vrei cu banii tai


Campania promotionala va fi sustinuta de spoturi radio difuzate atat la nivel national, cat si pe posturi locale, in parteneriat cu distribuitorii Lindab din principalele orase din tara, in mediul online si la punctele de vanzare ale partenerilor Lindab, prin postere si flyere dedicate.

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

Lindab Romania

De ce alegem termopanourile Plitker fata de alte sisteme de fatada?

Odata cu lansarea oficiala pe piata romaneasca a sistemului de termopanouri PLITKER, lansare ce a avut loc la Construct Expo Antreprenor 2010, Bima Consulting Management continua campania de comunicare privind avantajele, caracteristicile tehnice si tehnologia acestui produs invovator.

termopanouri plitker


De ce alegem termopanourile Plitker fata de alte sisteme de fatada?

- Acoperirea impecabila cu caramida tip klinker sau granit ceramic (placa arsa la o temperatura de peste 1200-1300°C)
- Termoizolarea eficienta a peretilor cu panouri din poliuretan
- Protectia ecologica si diversitatea materialelor din placa de klinker
- Rezistenta garantata a panourilor la precipitatiile atmosferice
- Panouri autoportante care nu necesita fundatii suplimentare
- Lipsa proceselor umede permite lucrul la montarea fatadelor, indiferent de sezon
- Termene minime de montare a panourilor de acoperire - sistemul de montaj este foarte rapid si eficient
- Acuratetea montarii panourilor de fatada
- Termenul de garantie a lucrarii, in functie de cladire, este intre 50-100 ani, fara reparatii
- Termopanourile se pot spala sub presiune, curata chimic sau pur si simplu spala cu aburi sau apa fierbinte (ceea ce este categoric interzis in cazul altor sisteme, dar mai ales pentru sistemele "fatada umeda")
- Rezistenta panourilor la actiunea fizica
- Cost avantajos fata de schemele traditionale de acoperire a fatadelor

bima-termopanouri plitker


Practic, pe parcursul montarii, faceti doua lucruri importante in acelasi timp:
- acoperirea ideala cu placi, rezultand un finisaj de mare calitate estetica a fatadei
- izolarea termica de calitate a fatadei

Acoperirea cu termopanouri Plitker asigura marirea gradului de termoizolare a cladirilor deja existente si a celor in constructie cu 100-400% fata de sistemele traditionale de termoizolare, micsorandu-se astfel cheltuielile de exploatare pentru incalzire - o economie pe care o faceti atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru bugetul propriu.

Pentru mai multe detalii, preturi si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la office@bimaconsulting.ro sau la numerele de telefon 0722 323 854 sau 0723 301 367.

Bima Consulting Management

Hidroplasto a devenit partener cu antreprenorul german Geiger Boegl in cadrul proiectului de modernizare a drumului E 58, intre Bistrita si Cluj-Napoc

In data de 24 mai 2010, compania „Hidroplasto”, unic reprezentant in Romania al concernului german „Besagroup”, a inceput lucrarile de montare a dispozitivelor de trecere rost tip Gumba in cadrul proiectului de modernizare a drumului E 58, intre Bistrita si Cluj-Napoca.

Acest proiect de importanta strategica pentru infrastructura rutiera din Romania este gestionat de concernul german „Geiger Boegl”. Pentru executarea lucrarilor la podurile de pe tronsonul aflat in proces de modernizare, constructorul german a apelat la sprijinul companiei „Hidroplasto” Botosani, firma recunoscuta pentru solutiile moderne si de calitate pe care le implementeaza in sectorul constructiilor de drumuri si autostrazi.

In cadrul parteneriatului cu antreprenorul german, compania „Hidroplasto” realizeaza montajul dispozitivelor de acoperire a rosturilor la numar de sase poduri, utilizand dispozitive de acoperire rosturi Gumba BJ 50. Acesta este un sistem avansat de rosturi de dilatatie, creat pentru poduri, rampe etc. si proiectat pentru performante de lunga durata in conditii de trafic intens. Dispozitivul de acoperire rosturi Gumba BJ 50 este capabil sa preia o miscare reala a podului de maxim 51 mm si poate acoperi rosturi cu dimensiuni maxime de pana la 76 mm. Constructie robusta din neopren armat la interior cu otel de inalta calitate, BJ50 prezinta drept caracteristica de baza corpul din neopren armat cu protectie din aluminiu la calea de rulare, pentru a garanta rezistenta in timp a dispozitivului.

„Nevoia pe care o simtim cu totii pentru calitate si mai ales pentru modernizarea sectorului drumurilor si autostrazilor din Romania este acum unul dintre principalele obiective ale companiei «Hidroplasto». Implicarea in acest proiect ne indreptateste sa afirmam ca «Hidroplasto», unic reprezentant al concernului german «Besagroup» in Romania, avanseaza cu succes in aceasta directie, adaugand pe langa furnizarea dispozitivelor necesare acoperirii rosturilor si montajul profesional, implementand astfel pe piata romaneasca produsele de calitate garantata, 100% fabricate in Germania”, a afirmat Catalin Silegeanu, Manager General al companiei „Hidroplasto”.

„Hidroplasto” este unic reprezentant in Romania al concernului german Besagroup si se afla pe piata romaneasca de 3 ani, perioada in care a devenit un furnizor important de produse si tehnologii in constructii. Provocarile pietei au determinat „Hidroplasto” sa-si dezvolte aria de competenta, fiind acum o prezenta activa in sectoarele constructii civile, industriale, infrastructura, mobilier, auto si mase plastice. „Hidroplasto” a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 2,8 milioane RON, in crestere cu 53,5% fata de anul anterior, dovedind ca, mai ales in perioade de criza, seriozitatea si calitatea reprezinta atuuri importante pentru dezvoltarea portofoliului unei companii. De asemenea, capitalul social al „Hidroplasto” s-a marit de patru ori fata de anul precedent, ceea ce confirma tendinta de crestere sanatoasa a companiei.

www.hidroplasto.ro