luni, 28 iulie 2014

Descoperiti, diagnosticati si reparati rapid cu Fluke

Descoperiti. Diagnosticati. Rezolvati rapid.
Cu ajutorul unei camere cu infrarosu de la Fluke, descoperiti problemele critice pentru activitate inainte ca acestea sa apara.


Atunci cand depistati problemele inainte sa devina urgente critice, munca dumneavoastra devine mult mai usoara. Va puteti concentra timpul si bugetul pe zonele cele mai stringente si puteti mentine in functiune instalatiile, produsele si sistemele, in mod proactiv, in loc sa reactionati continuu la defectiunile aparute pe neasteptate.

De multe ori, lucrurile mici au impactul cel mai puternic. Fluke se mandreste cu faptul ca isi dedica timpul utilizatorilor din domeniu, pentru ca acestia sa inteleaga cu adevarat modul de utilizare a produselor noastre si cum isi pot face munca mai repede, mai sigur si cu mai multa precizie.

Diferenta pe care o face Fluke in domeniul camerelor cu infrarosu:

- Capturati imagini clare, cu infrarosu, fara a fi nevoie sa focalizati cu migala obiectivul, cu ajutorul IR-OptiFlex™, ca sa nu mai vorbim de capacul integrat pentru obiectiv, care poate fi ridicat si detasat.
- Combinati imaginile digitale cu cele cu infrarosu intr-o singura imagine clara, cu IR-Fusion®.
- Distribuiti videoclipul cu infrarosu pe PC-ul dvs. sau pe monitorul de inalta definitie, pentru a vizualiza ce se intampla intr-un loc cu probleme.
Fluke, camera cu infrarosu Ti400
Camera cu infrarosu Ti400 este conceputa pentru aplicatii care necesita rezolutie mare si sensibilitate termica (NETD) redusa. Cu focalizare automata LaserSharp® pentru a obtine imagini focalizate consecvent. De fiecare data. Conectivitate wireless, pentru a avea posibilitatea de a partaja imagini si un ecran tactil capacitiv, rezistent, cu rezolutie inalta de 640x480, pentru navigarea rapida in meniu.

Fluke, camera cu infrarosu Ti125
Camera cu infrarosu Ti125 este echipata cu IR-OptiFlex™ pentru captura de imagine fara focalizare, cu flexibilitatea de a comuta la modul manual pentru imaginile din spatii inguste.

Pentru uz general, camera cu infrarosu Ti100 ofera imagini cu infrarosu complete si captura de imagine fara focalizare. Identificati cu precizie problema, pentru a va putea relua si derula rapid activitatea:
Timpul inseamna bani. Capacitatea de a depana rapid si cu precizie o problema si de a concepe un plan pentru reluarea activitatii este critica pentru succesul dumneavoastra. Linia de camere cu infrarosu de la Fluke va permite sa identificati rapid si sa tineti evidenta locatiilor inspectate, prin adaugarea unor imagini digitale suplimentare (IR-PhotoNotes™), care sa va ajute sa efectuati raportul referitor la locatie sau la situatiile unice, la punctul de inspectie.

O busola electronica cu puncte cardinale comunica cu usurinta locatia punctului de inspectie, iar cu adnotarea vocala nu mai aveti nevoie de pix si h?rtie. Capacitatea de a captura mai multe date intr-un timp mai scurt si de a le incarca direct pe PC inseamna mai putina documentatie scrisa si mai mult timp pentru rezolvarea problemei.

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numele companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.
Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu