joi, 31 iulie 2014

Diviziile de constructii ale SSAB si Rautaruukki devin Ruukki Construction

In contextul fuziunii dintre SSAB si Rautaruukki, operatiunile companiei care deservesc clientii din sectorul constructiilor civile si industriale au fost combinate intr-o noua divizie, ce poarta numele de Ruukki Construction, sediul central fiind in Helsinki, Finlanda.

Noua divizie Ruukki Construction deserveste clientii persoane fizice si companiile ce activeaza in industria constructiilor civile si industriale. Acestia nu vor fi afectati de fuziunea operatiunilor celor doua entitati si vor fi deserviti in continuare de aceleasi persoane de contact si puncte de servicii ca si pana acum.

„Ne vom continua activitatea curenta, ca si pana acum. Produsele, serviciile, contractele si persoanele de contact raman neschimbate. Noua companie rezultata din fuziune ne va permite sa oferim clientilor un portofoliu de produse mult mai extins. Posibilitatea de a construi pe baza expertizei noastre comune constituie un alt avantaj al acestei fuziuni. Astfel, dezvoltam intreaga afacere cu noi produse si servicii destinate constructiilor civile si industriale. Clientii nostri vor fi principalii beneficiari ai acestei fuziuni”, explica Marko Somerma, presedintele Ruukki Construction.

Pentru consumatorii finali si profesionistii din domeniul acoperisurilor, Ruukki Construction va fabrica produse dedicate sub marcile Plannja si Ruukki, ce pot fi achizitionate de la o retea extinsa de distribuitori.

SSAB Stocuri locale din intreaga lume - rapid, disponibil, de incredere
Noua divizie va deservi in egala masura atat dezvoltatorii de proiecte imobiliare, cat si companiile ce activeaza in industria constructiilor civile si industriale, oferind un portofoliu extins de profile autoportante din tabla profilata, structuri metalice, panouri termoizolante tip sandwich, produse si sisteme pentru fatade, plafoane si acoperisuri, sisteme pentru drenajul apelor pluviale, casete structurale sau hale metalice. De asemenea, va oferi clientilor servicii integrate de consultanta si proiectare.

Ruukki Construction este o divizie a SSAB cu aproximativ 3.500 angajati. Compania are departamente de servicii clienti in tari precum Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ucraina, Rusia, Germania, Olanda si Marea Britanie. Ruukki Construction are 16 unitati de productie in Finlanda, Suedia, Estonia, Polonia, Lituania, Rusia, Ucraina si Romania.

Ruukki Construction deserveste clientii din industria constructiilor civile si industriale, oferind un portofoliu extins de produse si sisteme metalice, alaturi de servicii de consultanta si proiectare sau servicii de instalare, realizate prin parteneri agreati. Pe segmentul rezidential compania este prezenta prin portofoliul de produse si servicii pentru acoperisuri din tigla metalica si sisteme pluviale, sub marcile Plannja si Ruukki. Consumatorii finali si profesionistii din domeniu pot accesa produsele si serviciile prin reteaua de distributie, dar si prin intermediul magazinelor Ruukki Express si a punctelor de servicii Plannja, prezente in noua tari.
Ruukki Construction are aproximativ 3.500 angajati si 16 centre de productie in Europa. Vanzarile nete din 2013 s-au ridicat la valoarea de 740 milioane €. Ruukki Construction este o divizie a SSAB. SSAB este o companie siderurgica din Tarile Nordice, cu sedii in Europa de Nord si Statele Unite, prezenta in peste 50 de tari. Compania este listata pe bursa NASDAQ OMX din Stockholm si Helsinki.

www.ssab.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu