joi, 24 iulie 2014

Garduri din beton prefabricat. Modele si calitate Made In England

Konkret Line produce si comercializeaza garduri din beton prefabricat intr-o gama de modele unice pentru Romania. Mai mult, Konkret Line ofera suport si produse profesionale pentru intretinerea acestora. Gardul din beton prefabricat marca Konkret Line are o durata de viata ce depaseste o jumatate de secol fiind realizat din materii prime speciale si aditivi profesionali de ultima generatie.

Despre gardurile Konkret Line

Gardul din beton prefabricat marca Konkret Line este un produs premium a carui calitate este garantata de tehnologia actualizata si de experienta indelungata in productia de garduri prefabricate din beton.

Pentru panourile de gard beton nu se folosesc plase sudate pentru armatura. Armatura asezata gresit la exteriorul betonului, rugineste, pateaza, scade rezistanta si reduce dramatic durata de viata a gardului. Pentru aceasta, se folosesc 3 bari longitudinale din PC de 6 mm. Se fixeaza cu distantieri din ABS exact la mijlocul stratului din beton pentru a elimina migrarea armaturii metalice in timpul vibrarii catre exteriorul panourilor.

Gard beton prefabricat k12 alb
Pentru ansamblul de gard beton prefabricat Konkret Line asigura o garantie de 10 ani. Insa durata de viata a unui gard beton prefabricat depaseste 50 de ani cu intretineri minime.
Modularitatea ansamblului permite reparatii punctuale la costuri foarte mici.

Datorita betonului dens, omogen, gardul prefabricat din beton este durabil si nu necesita o intretinere speciala. Pentru prelungirea duratei de viata, Konkret Line recomanda impermeabilizarea elementelor de gard prefabricat din beton. In acest scop, se utilizeaza impermeabilizanti de suprafata sau aditivi hidrofobizanti.

Gardurile prefabricate din beton se pot personaliza, se pot monta rapid, sunt robuste, durabile, ieftine si nu necesita intretinere speciala.

Konkret Line SRL
Adresa: Soseaua Clinceni, nr. 70, Bragadiru – ILFOV
Tel.: 0371 419 627
Mobil: 0723 613 599 / 0754 235 000
E-mail: office@konkretline.ro

www.konkretline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu