luni, 4 august 2014

Expoconferinta ARThitecture revine pe 3 Octombrie cu cea de-a doua editie

ARThitecture Conference & Expo, cea mai importanta platforma de intalniri din Transilvania dedicata arhitectilor si specialistilor din domenii conexe arhitecturii, revine toamna acesta cu cea de-a doua editie.

In data de 3 Octombrie 2014 ne reunim la Cluj Napoca pentru a discuta despre Ecosisteme si Arhitectura Sustenabila: principii de proiectare bioclimatica si aplicarea tehnicilor naturale si inovatoare, alaturi de speakeri arhitecti apreciati ca fiind surse de inspiratie pentru intreaga industrie arhitecturala.

Primii speakeri confirmati sunt: serban tiganas, Vlado Valkof, Vlad Gaivoronschi, Alexandra Stoica, Constantin Goagea, Eugen Panescu si Marcel Heroiu. Lista completa a vorbitorilor va fi dezvaluita in curand pe site-ul evenimentului www.arthitecture.ro.

Ce ofera ARThitecture?

Imbunatatiri. Speakerii prezenti vor prezenta informatii valoroase, noi, de calitate, sfaturi si sugestii care vor facilita drumul catre gasirea de noi perspective si idei aplicabile in munca de zi cu zi.

Oportunitati. Pe langa arhitecti si ingineri, vor fi prezenti invitati care activeaza in domenii imediat apropiate. Astfel, aveti avea oportunitatea sa intalniti oameni noi, potentiali parteneri de afaceri si sa explorati piata din cele mai apropiate unghiuri.

Socializare. Veti avea sansa sa cunoasteti oameni noi, sa realizati legaturi cu ceilalti participanti, sa intalniti vechi colegi sau colaboratori.

Perspective. Veti avea sansa sa va prezentati afacerea celorlalti participanti, sa incheiati noi legaturi si sa intariti sau sa imbunatatiti reputatia firmei in ochii potentialilor parteneri, clienti, chiar si in randul concurentei.

Inscrierile la conferinta se fac online, pe site-ul evenimentului www.arthitecture.ro la sectiunea Registration. Arhitectii au accesul gratuit cu inscriere in prealabil, iar pentru toti ceilalti participanti organizatorii au pregatit o oferta de early bird. Mai multe detalii pe site.

Evenimentul este sustinut de Ruukki, Chic Ville si Euro GSM.

Expoconferinta ARThitecture 2014
Organizator: Libero Events
Libero Events este o agentie organizatoare de evenimente B2B si B2C care are in portofoliu manifestari in domenii precum: turism, comert online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectura, software si marketing. Organizam targuri si conferinte: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu