miercuri, 27 august 2014

Unul dintre cei mai mari constructori europeni, invitat special CONTRACTOR 2014

Claudio Lautizi, directorul general al uneia dintre cele mai mari companii de constructii din Europa, Salini Impregilo, ce realizeaza in prezent constructia a doua autostrazi din Romania in valoare de 274 milioane de euro, va fi prezent in noiembrie, la Bucuresti.

Salini-Impregilo opereaza in peste 50 de tari, cu peste 31.000 de angajati, o cifra de afaceri de 4 miliarde de euro si un portofoliu de proiecte viitoare de 29 miliarde de euro. Compania construieste in prezent proiectele unor arhitecti celebri, precum Renzo Piano sau Zaha Hadid.

Lucrarile constau in proiectarea si constructia lotului 1 al autostrazii Sebes-Turda, in inima Transilvaniei, in provinciile Alba si Cluj, proiect in valoare de 121 milioane de euro, inceput in ianuarie 2014, cu termen de finalizare in 2016. Un alt proiect in curs este cel al autostrazii Lugoj-Deva, Lot 2, in valoare de 153 milioane de euro, cu termen de finalizare in acelasi an. Proiectul presupune construirea unui tronson de autostrada, de 28.6 km lungime, care face legatura intre Lugoj si Deva.

Romania Orastie Sibiu
La CONTRACTOR 2014 ing. Claudio Lautizi va prezenta doua dintre proiectele de constructii de anvergura din portofoliul sau. Unul dintre proiecte este localizat in Abuja si este promovat de catre Ministerul Federal al Culturii si Turismului in Nigeria, iar cel de-al doilea proiect, noul Centru Cultural din Atena, este promovat de catre Fundatia Stavros Niarchos. Situat la aproximativ 4.5 km de centrul Atenei, Centrul Cultural a fost proiectat de catre biroul de arhitectura Renzo Piano Building Workshop si presupune construirea unui centru multifunctional sustenabil din punct de vedere ecologic, ce cuprinde o suprafata totala de 232.000 mp.

Palazzo Lombardia new head office of the Lombardy regional authority Milan Italy
Proiectul implica construirea Operei Nationale din Grecia (33.000 mp), care include un teatru principal de 1.400 de locuri si un teatru experimental de 400 de locuri; Biblioteca Nationala (24.000 mp), capabila sa gazduiasca 750.000 de carti si un parc de aproximativ 145.000 mp, precum si 1.500 mp de cladiri. Valoarea totala a proiectului este de 325 milioane de euro.

slider lavori
Expoconferinta Internationala a Antreprenorilor de Constructii CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events si organizat sub egida CAMEX. CONTRACTOR face parte din seria evenimentelor internationale organizate de ABplus Events la Bucuresti, Varsovia si Budapesta. Mai multe aici.

Website: www.constructii.contractor.com.ro Facebook: www.facebook.com/EXPOCONFERINTA.CONTRACTOR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu