luni, 1 septembrie 2014

DURAZIV lanseaza noul site si pagina de Facebook

Resursa de inspiratie - DURAZIV isi relanseaza website-ul

DURAZIV, una dintre cele mai importante companii de pe piata materialelor de constructii din Romania, relanseaza site-ul oficial al companiei, www.duraziv.ro. Cu un design nou si o structura diferita, platforma online devine o reala resursa de inspiratie si sfaturi utile pentru alegerea corecta a finisajelor - de la mortare, la vopsele lavabile sau lacuri pentru lemn.

Sectiunile noului site, duraziv.ro, imbina informatii despre cele doua divizii de produse ale companiei (vopsele, mortare) cu idei de amenajare si trucuri de designer pentru toti cei care cauta solutii accesibile pentru amenajarea locuintei.
Alaturi de platforma online, DURAZIV face pasul si catre social media prin pagina de Facebook: (www.facebook.com/Duraziv.ro). Pagina va sustine si promova ideile noi si proiectele durabile, incurajand utilizatorii sa creeze si sa dezvolte propriile proiecte de amenajare.

„Odata cu relansarea siteului si lansarea paginii de Facebook ne dorim sa democratizam culoarea, sa incurajam oamenii sa se exprime prin culoare si sa isi personalizeze astfel spatiul, fie ca e acasa sau la lucru. in felul acesta, vrem sa devenim partenerul lor in amenajare si sa cream un spatiu de interactiune pentru aceia care, ca si noi, cred ca peretii iubesc culoarea!”, spune Marga Carp, director de marketing DURAZIV.

noul website duraziv.ro
Cu o experienta de 11 ani pe piata materialelor de constructii, DURAZIV este astazi o companie de succes care confirma viziunea fondatorului sau – omul de afaceri Daniel Guzu. Pornita sub denumirea Bau Profil si axata pe productie de profile metalice si accesorii pentru gips carton, afacerea s-a extins firesc in domeniul adezivilor si mortarelor pentru constructii, a vopselor si tencuielilor decorative, oferind astfel sisteme complete de finisaj. Cu o cifra de afaceri de circa 73,5 milioane RON in 2013 si peste 170 de angajati, DURAZIV este un partener stabil, cu credibilitate in randul profesionistilor si cu un portofoliu impresionant de proiecte reusite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu