miercuri, 17 septembrie 2014

Fluke 830, instrument de aliniere laser

Defectele de aliniere ale masinilor rotative pot duce la risipirea unor sume mari de bani pe an. Noul instrument de aliniere a arborelui cu laser Fluke 830 este instrumentul ideal de testare pentru alinierea cu precizie a arborilor rotativi. Aceasta elimina calculele dificile si presupunerile asociate cu metodele traditionale de aliniere, pentru ca pierderile sa fie minime, fara schimburi inutile de piese, timp pierdut cu reparatiile si intervalele neplanificate de nefunctionare.

Este cunoscut faptul ca toate echipamentele rotative sunt susceptibile de aliniere incorecta. Daca utilizati in continuare rigle si indicatori rotativi pentru a va asigura ca echipamentul dumneavoastra rotativ este aliniat corespunzator, este posibil sa pierdeti mii de euro pe an prin costurile necesare pentru inlocuirea lagarelor, ore de reparatie inutile si perioade de nefunctionare, pe langa uzura pe care o provocati masinii.

Instrumentul cu laser pentru aliniere arbori Fluke 830 este usor de utilizat, va ofera raspunsuri rapide, precise, pe baza carora puteti actiona si care va ajuta sa mentineti fabrica in functiune. Atunci cand vine vorba de alinierea cu lase a arborilor, datele sunt bune, insa raspunsurile sunt si mai bune.

Fluke 830 laser alignment tool
Spre deosebire metoda cu rigla sau cu indicatorii rotativi, instrumentul Fluke 830 efectueaza calculele complicate pentru aliniere in locul dumeavoastra, ceea ce inseamna ca detineti raspunsurile de care aveti nevoie pentru a alinierea rapida a masinii si punerea rapida in functiune a fabricii sau liniei dumneavoastra de lucru. Interfata imbunatatita ofera rezultate usor de inteles care nu necesita cunostinte aprofundate despre aliniere iar ecranul unic cu rezultate„complete care va indica atat rezultate de cuplare si corectii (vertical si orizontal) face mai usoara luarea unei masuri de remediere.

Intrucat perioada de nefunctionare a masinii este costisitoare, repetarea testului este cruciala. Instrumentul Fluke 830 foloseste un sistem patentat de aliniere precisa cu un singur laser care ofera rezultate de masurare precise si repetabile pentru ca dumneavoastra sa fiti sigur ca ati corectat problemele de aliniere incorecta.

In continuare, va prezentam pe scurt principalele caractieristici ale instrumentului de aliniere cu laser Fluke 830:

Aliniere laser Fluke 830
- Tehnologia de masurare cu un singur laser inseamna mai putine erori provenite de la joc, fapt care genereaza date mai precise
- Interfata ghidata cu utilizatorul si intuitiva efectueaza rapid si cu usurinta alinierea masinii
- Modul de masurare cu busola permite obtinerea de rezultate flexibile, de incredere si repetabile folosind un inclinometru electronic activat
- Verificarea dinamica a tolerantei masinii ofera o evaluare continua a reglarilor de aliniere, astfel incat dumneavoastra sa stiti cand masina se afla in intervalul acceptabil
- Modul unic de extindere efectueaza alinierea incorecta bruta marind dimensiunea detectorului laser
- Protectia datelor va asigura ca datele va stau la dispozitie atunci cand le doriti prin capacitatea de salvare si de reluare

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numle companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.
Pentru mai multe detaliii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu