luni, 29 septembrie 2014

Fluke Specials evidentiaza cele mai recente produse si servicii

Fluke evidentiaza o gama larga din produsele sale cele mai recente si ofertele sale speciale intr-o brosura care poate fi obtinuta de la distribuitorii autorizati Fluke sau care poate fi descarcata de pe site-ul web Fluke, facand clic pe pictograma „Fluke Specials” din pagina de start, la www.fluke.ro. In aceasta pagina cu navigare printr-un clic gasiti detalii ale unor oferte.

Produsele evidentiate in brosura Fluke Specials includ:

- aplicatia Fluke Connect™ si instrumentele compatibile, care ofera cea mai mare suita de instrumente de testare conectate din lume. Faciliteaza accesul tuturor membrilor echipei la inregistrari, cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete, oriunde s-ar afla, si, in acelasi timp, maresc siguranta tehnicienilor care lucreaza cu echipamente sub tensiune. Sunt aratate unele dintre instrumentele curente Fluke care se conecteaza wireless cu aplicatia.

- noul tester de lumina fluorescenta Fluke 1000FLT care economiseste timp prin efectuarea tuturor testelor de iluminare esentiale pe un tub fluorescent instalat in mai putin de 30 de secunde. Testeaza tubul, balastul, prezenta tensiunii fara contact, continuitatea pinilor si identifica tipul balastului.

- aparatul pentru monitorizarea retelelor trifazate Fluke 1730, care permite unei game mai largi de profesionisti de intretinere sa colecteze cu incredere date despre sursele de energie, in timp ce software-ul furnizat Fluke Energy Analyze ofera date scalate atat pentru nevoile de raportare si analiza ale managerului unitatii, cat si pentru cerintele analitice avansate ale inginerilor electrici. Designul intuitiv al modelului 1730 permite tehnicienilor sa efectueze studii de sarcina si sa inregistreze valori ale energiei imediat ce este scos din cutie, furnizand managerilor de unitati informatiile necesare pentru identificarea si prioritizarea proiectelor de economisire a energie.

- cele mai recente camere de termoviziune Fluke Ti90 si Ti95 robuste. Utilizand Fluke Connect, acestea trimit date wireless, facandu-le ideale pentru tehnicieni de intretinere, depanare si HVAC/R, electricieni si manageri de unitati, care trebuie sa colaboreze si sa partajeze masuratori cu alte persoane din echipa. Ofera o rezolutie spatiala cu pana la 84 % mai buna si cel mai mare ecran LCD din clasa lor. Software-ul gratuit de raportare SmartView® permite efectuarea cu usurinta a analizelor si ajustarilor/imbunatatirilor imaginilor.

- Kiturile de testare multifunctionale pentru instalatii de la Fluke, care sunt concepute pentru testare de inalta productivitate. Fluke 1652C este testerul ideal pentru toate aplicatiile domestice. 1652C-CLAMPKIT include un cleste de curent Fluke 323 gratuit. Fluke 1653B este ideal pentru depanatorii profesionisti care lucreaza atat cu aplicatii domestice, cat si comerciale. 1653B-CLAMPKIT include un cleste de curent Fluke 324 gratuit si un software de gestionare a datelor Fluke DMS gratuit. Fluke 1654B este testerul complet pentru, practic, toate instalatiile de cablaje electrice din aplicatii domestice, comerciale si industriale. 1653B-CLAMPKIT include un cleste de curent Fluke 325 gratuit si un software de gestionare a datelor Fluke DMS gratuit. In limita stocului disponibil, clientii pot solicita o lampa de alarma cu LED, in forma de puc Fluke gratuita, inregistrandu-se pe site-ul web Fluke.

- seria Fluke 110 de multimetre digitale (DMM) true-RMS robuste, compacte, cu afisaje mari cu iluminare de fundal si clasificare de siguranta CAT III 600 V. Fluke 117 este un multimetru digital pentru electricieni, cu detectarea tensiunii fara contact: 116 include masurarea temperaturii si a microamperilor pentru inginerii HVAC: 115 are functii suplimentare pentru aplicatii de testare pe teren si aplicatii industriale: 114 este un instrument de depanare electrica pentru aplicatiile rezidentiale si comerciale: 113 este testerul electric din nivelul de baza pentru testarea diodelor si masurarea capacitantei.

- multimetrele digitale (DMM) true-rms Fluke seria 170 dispun de garantii pe viata si clase de siguranta CAT IV. Instrumentele rezistente si precise sunt concepute special pentru tehnicienii si inginerii care lucreaza in medii industriale, electrice si electronice solicitante, cu utilizare pana la 1000 V si 10 A c.a. sau c.c. Un kit de multimetre digitale Fluke 177 include o geanta moale C25 si un difuzor Bluetooth gratuit.

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numle companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitati website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu