marți, 16 septembrie 2014

Grundfos lanseaza programul RABLA pentru pompele de circulatie

Grundfos, cel mai mare producator de pompe de circulatie la nivel mondial, isi propune sa vanda peste 10.000 pompe de circulatie prin programul de Buy Back derulat in aceasta toamna in Romania.

Odata cu noile pompe, romanii vor face si o economie substantiala la energie intrucat acestea au un consum redus la jumatate, in comparatie cu modelele vechi, cu motor asincron.

Astfel, potrivit estimarilor Grundfos, pe parcursul unui an, un consumator care utilizeaza o pompa noua, impreuna cu un sistem de incalzire tip centrala sau incalzire prin pardoseala, va face o economie la energie de 3.360 KW, adica de aproximativ 1.680 RON intr-un an.*

Pornind de la aceleasi calcule, Grundfos estimeaza ca, la nivel national economia de energie electrica realizata prin aceasta campanie de Buy Back este de aproximativ 33.600.000 KW pe parcursul unui an.

Regiunile din Romania cu cele mai bune rezultate in materie de inlocuiri de pompe sunt Transilvania si Moldova, iar cea mai populara luna in care romanii investesc intr-o noua pompa este octombrie.

Grundfos pompa UPS2
Intre 25 si 30% din totalul de pompe de circulatie vandute de Grundfos in Romania este reprezentat de pompe montate pe sisteme deja existente, restul fiind instalate pe centrale sau sisteme de incalzire noi.

Modelele de pompe incluse in campania de Buy Back Grundfos, singurul producator prezent pe piata locala care deruleaza o astfel de campanie, sunt: UPS2, Alpha 2 si Alpha 2 L. Acestea se adapteaza cerintelor actuale ale sistemului, fie ca e vorba de centrala sau de sistem de incalzire prin pardoseala.

Grundfos pompa Alpha2L
Consumatorii romani care vor sa isi schimbe pompa trebuie sa predea o pompa veche de circulatie, de uz domestic, indiferent de marca sau de producator, pana la finalul anului, la distribuitorii autorizati Grundfos sau la magazinele partenere. In plus, acestia vor primi si un tichet cadou in valoare de 10 RON.

Noile pompe sunt disponibile pe piata locala in marile lanturi de magazine DIY, precum si la distribuitorii autorizati Grundfos. Produsele se folosesc in combinatie cu centrale pe lemn, peleti, boilere sau instalatii de incalzire prin pardoseala, pentru a pastra caldura in locuinte in conditii optime.

Grundfos pompa Alpha 2
*Calcule bazate pe un consum permanent timp de cinci luni si in proportie de 30% timp de doua luni, luand in considerare tariful mediu la energie electrica din ultimele sase luni din tara noastra.

Despre Grundfos
Cu o produc?ie anuala de peste 16 milioane de pompe, Grundfos este cel mai mare producator mondial de pompe de circulatie. Grupele principale de pompe sunt: pompele de circula?ie pentru incalzire si aer conditionat, pompele centrifugale pentru industrie, alimentare cu apa, apa uzata si dozare.

In afara de pompe, Grundfos produce motoare electrice pentru pompe standard si submersibile, si vinde electronice de inalta clasa pentru controlul si monitorizarea pompelor.
Grupul Grundfos este reprezentat prin peste 80 de companii in mai bine de 55 de tari. Suplimentar, produsele Grundfos sunt vandute si in alte tari prin distribuitori locali.

ro.grundfos.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu