miercuri, 29 octombrie 2014

5 zile la ROMEXPO cu 6 targuri: Indagra, Indagra Food, All-Pack, Expo Drink & Wine, Autoexpotehnica si Targul de Produse Traditionale!

La ROMEXPO incep 6 targuri: INDAGRA, INDAGRA FOOD, ALL-PACK, EXPO DRINK & WINE, AUTOEXPOTEHNICA si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE!

- 5 zile destinate agriculturii si nu numai
- Targuri pentru publicul larg si specialist
- Sunt prezente peste 700 de companii din 27 de tari

Pe 29 octombrie, la ROMEXPO incep 6 targuri cu tematici complementare si care beneficiaza de o indelungata traditie in domeniu:

- INDAGRA - Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei
- INDAGRA FOOD - Targ international pentru industria alimentara
- EXPO DRINK & WINE - Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice
- ALL-PACK - Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice
- AUTOEXPOTEHNICA - Expozitie internationala de componente si accesorii auto
- TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE

INDAGRA – un eveniment pentru specialisti si pentru publicul larg

Organizat sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, INDAGRA isi demonstreaza si in acest an valoarea si recunoasterea primita de-a lungul timpului – drept cel mai important eveniment dedicat agriculturii romanesti si nu numai.

Romexpo targuri INDAGRA, INDAGRA FOOD, ALL-PACK, EXPO DRINK & WINE, AUTOEXPOTEHNICA si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE
Peste 450 de expozanti din 22 de tari: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, India, Italia, Lituania, Luxembourg, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Serbia, Spania, Turcia si Ungaria vor ocupa in acest an o suprafata de peste 30.000 mp la INDAGRA.

Pentru specialistii domeniului, la INDAGRA vor fi regasite sisteme performante pentru irigatii, ingrasaminte organice, tractoare de generatie noua care pun accent pe: diminuarea consumului, eficienta, costuri reduse de operare, sisteme de monitorizare pentru animale, care se pot conecta la tableta, laptop si smartphone sau sisteme pentru valorificarea deseurilor agricole prin producerea de biogaz, acesta putand fi folosit la producerea de energie termica si electrica.

In plus, pe langa partea expozitionala, INDAGRA faciliteaza intalnirea intre autoritati si companiile implicate in domeniu, prin organizarea de conferinte, workshop-uri si mese rotunde.

De asemenea, in premiera, in cadrul INDAGRA va avea loc a noua editie a Forumului China – Statele din Europa Centrala si de Est, unde vor fi organizate cinci mese tematice: industrie alimentara, zootehnie, vegetal, eco si utilaje.

Institutii importante vo sustine astfel de sesiuni informative, din care amintim: IPA SA CIFATT CRAIOVA – ce va prezenta “Brokeraj tehnologic si de afaceri - intalniri de afaceri”, ALL BIZ Romania – ce va prezenta “Noi oportunitati de dezvoltare pe piete externe", in cadrul careia se vor atinge subiecte de interes pentru firmele care fac export sau care doresc sa isi extinda vanzarile.

Tot in cadrul INDAGRA, RFI – Radio France International Romania va organiza evenimentul cu tema: “Fonduri europene pentru agricultura”.

In acelasi timp, INDAGRA este un targ pentru toata familia. Pentru cei mici, dar si cei mari, punctele de atractie vor fi in zona dedicata sectoarelor zootehnic si avicol, unde vor face cunostinta cu vacute, cai, pasari sau oi de rasa si vor putea sa afle direct de la specialisti informatii utile despre acestea.

De asemenea, la standul SC ARTA TRADITII BISOCENE SRL sunt organizate ateliere de lucru pentru copii: ateliere de tesut la razboi vertical si ateliere de impletit.

“INDAGRA este cel mai mare eveniment organizat de ROMEXPO si care an de an se bucura de sprijinul si recunoasterea institutiilor importante din domeniu. Prin faptul ca si de aceasta data inregistram o crestere pe toate sectoarele prezente, ne arata faptul ca agricultura este un domeniu in plina dezvoltare si care merita din plin toata atentia noastra. Ne dorim ca INDAGRA sa fie in continuare un sprijin pentru companiile cu vechime in aceasta arie de activitate, dar si pentru cele aflate la inceput de drum” declara Catalin Trifu, Director General, ROMEXPO S.A.

Catalin Trifu, Director General, ROMEXPO S.A.
”INDAGRA 2014 reprezinta, ca si editiile anterioare, o oportunitate extraordinara pentru participanti, fie ca vorbim de fermieri, de operatorii din industria alimentara sau de producatorii de utilaje si echipamente destinate celor doua sectoare. Anul acesta, INDAGRA va fi cu atat mai speciala cu cat in cadrul targului vom organiza Forumul 16+1. Acesta este un eveniment de amploare pentru relatiile dintre Romania si tarile din estul Europei si China, evenimentul fiind organizat prima oara in afara granitelor Chinei. Alaturi de partenerii traditionali, la targ vor fi prezente delegatiile participante la Forum, fiind vorba de un numar semnificativ de reprezentanti ai autoritatilor si oameni de afaceri din tarile central si est-europene si din China. Sper ca relatiile stabilite in cadrul targului sa se concretizeze in proiecte care sa contribuie la dezvoltarea sectorului agroalimentar si a industriei romanesti”, a declarat Daniel Constantin, viceprim-ministru, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Daniel Constantin, viceprim-ministru, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
Recorduri si demonstratii timp de 5 zile la ROMEXPO

Tot in perioada 29 octombrie -2 noiembrie la ROMEXPO au loc alte cinci targuri, ce vor completa tematica INDAGRA si vor fi o sursa de noutati si informatii pentru vizitatori.

Astfel, in cadrul INDAGRA FOOD, EXPO DRINK & WINE, ALL-PACK si AUTOEXPOTEHNICA si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE, vor fi regasite:

- Salonul de Eco-Agricultura, organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica “Bio-Romania” – ce reuneste peste 50 de producatori in Pavilionul Central ROMEXPO
- Cea mai mare paine din Romania – care va fi coapta pe 29 octombrie
- Doua etape ale concursului Barmaniada
- Demonstratii de preparare cocktail
- Cursuri pentru degustarea vinului
- Masini, echipamente si idei noi din domeniul ambalajelor
- Componente si accesorii auto
- Mancaruri traditionale romanesti

Asadar, de pe 29 octombrie si pana pe 2 noiembrie vizitatorii sunt asteptati la ROMEXPO pentru cele mai importante targuri si expozitii ale anului!

Cele 6 evenimente care au loc in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie reunesc peste de 700 de companii, din 27 de tari: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Republica Coreea, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, India, Italia, Irlanda, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Taiwan, Turcia, Ucraina, Ungaria, ocupand o suprafata expozitionala de peste 41.000 mp.

Programul de vizitare al evenimentelor este:

29 Octombrie - 1 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00
2 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-16.00
Bilet intrare: 15 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita


Pentru mai multe detalii, accesati: www.romexpo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu