miercuri, 8 octombrie 2014

Gatitul intra in era inaltei definitii cu Hotpoint

High Definition Cooking este tehnologia pe care Hotpoint o propune pentru rezultate perfecte in bucatarie. Gama de cuptoare High Definition Cooking asigura o gatire uniforma la toate nivelurile de coacere datorita mentinerii constante a temperaturii si datorita sistemului Dual Flow, prin care ventilatorul amplasat in interiorul cavitatii creeaza doua fluxuri de aer separate. in cazul colectiei de plite Hotpoint, tehnologia Direct Flame asigura rezultate finale de gatire mai bune datorita flacarii verticale si suprafetei mai mari de coacere. Astfel, caldura de pe fundul vasului se mentine uniforma, iar alimentele nu risca sa se arda pe marginile vasului de gatit si nici sa se usuce excesiv.

“Ne-am dorit sa oferim clientilor nostri electronicasnicele care asigura rezultate perfecte, datorita carora gatitul devine o placere. Gama Hotpoint de cuptoare si plite incorporeaza totodata calitatea cu inovatia tehnologica si stilul pentru a oferi un confort maxim bazat pe silentiozitate si siguranta. Cu un design contemporan, potrivit oricarei bucatarii, cuptoarele si plitele Hotpoint ies in evidenta prin liniile fine, inovatoare, dar si prin performantele tehnice avansate.”, a declarat Marius Mihailescu, Managing Director Indesit Company Romania.

High Definition Cooking cu ajutorul cuptoarelor Hotpoint

Cuptoarele Hotpoint High Definition Cooking cu sistemul Dual Flow, mentin temperatura usii cuptorului mai coborata fata de cuptoarele traditionale, sporind, in acest mod, gradul de siguranta, in special, in prezenta copiilor. Totodata, acestea sunt echipate cu un dispozitiv de blocare a usii, care impiedica deschiderea accidentala a acesteia, iar panoul de control poate fi blocat pentru a se evita modificarea parametrilor de preparare. In plus, beneficiaza de pana la 14 functii de coacere si 31 de programe de gatit, dar si de functia de auto-curatare pirolotica Fast Clean.

Cuptor electric Hotpoint Luce FK1041L 20 X-HA
Consum redus de energie si durata mai mica de gatire

High Definition Cooking se traduce in cazul plitelor Hotpoint prin tehnologia inovatoare Direct Flame. Aceasta presupune un arzator plat, dintr-o singura bucata care permite propagarea flacarii pe verticala, prin sute de orificii. Spre deosebire de arzatoarele standard cu distributie radiala a caldurii, arzatoarele Direct Flame distribuie uniform caldura reducand durata de gatire si consumul de energie. Testele de laborator certificate au demonstrat ca noul model de arzatoare, in comparatie cu arzatoarele traditionale, reduce cu 20% timpul de fierbere al apei, iar acest lucru presupune o scadere cu 22% a consumului de gaz.

Plita Hotpoint 74370-PK644D GH X HA
Gama de cuptoate si plite Hotpoint cu tehnologia High Definition Cooking se gaseste in toate magazinele partenere Hotpoint.

Brandul Hotpoint combina trecutul si viitorul pentru a da viata unei noi generatii de produse electrocasnice ergonomice, intuitive, sigure, cu un stil clasic, rafinat, care sa usureze sarcinile casnice.

Proiecte inovatoare au marcat istoria Hotpoint, printre care Unibloc-combinarea in premiera a elementelor de baza din bucatarie intr-o singura structura compacta sau OSA, premiata cu “Compasso d’Oro” de catre ADI, care oferea o consola de lucru intr-o singura forma. Alte linii au anticipat nevoile consumatorilor, un exemplu fiind Newstyle, care combina tehnologie, estetica si economie de energie, pentru a da viata conceptului unei bucatarii contemporane.

Intr-un singur cuvant - inalta performanta combinata cu un design rafinat. Viziunea ambitioasa s-a transpus in realitate prin colaborarea- initiata din 1968 si care continua - cu arhitectul japonez Makio Hasuike, ce interpreteaza cel mai bine starea Hotpoint si care este autorul, printre altele, a unor produse precum Quadrio- frigiderul cu 4 usi si un design unic, Aqualtis- masina de spalat care ofera programe customizate pentru orice tip de tesatura- rezultatul multor ani de studii in domeniul masinilor de spalat, combinat cu toata creativitatea lui Hasuike.

Cuptor Hotpoint FK103EL 20 X-HA
Hotpoint reprezinta un sinonim pentru excelenta in design, caracteristici diverse, confort, dar si inteligenta: in timp, compania a explorat lumea digitala si a domoticii, urmarind cele mai avansate tehnologii, dezvoltand produse inovatoare ca Leon@rdo, primul monitor de bucatarie interactiv, cu elemente multimedia, sau linia Ariston Digital si multe altele.

Lansarea tot mai multor solutii avansate a permis obtinerea unor rezultate importante si in zona sustenabilitatii eco. Grija speciala manifestata de Hotpoint pentru economisirea resurselor si protectia mediului a dus la lansarea unor electrocasnice care asigura standarde ridicate de eficienta si consumuri reduse, marcate prin simbolul Ecotech: masini de spalat rufe, masini de spalat vase, masini cu uscator, frigidere si cuptoare care asigura economii la consumul de energie, fara compromisuri in ceea ce priveste performanta. Mai mult, compania este angajata in monitorizarea continua a impactului asupra mediului de-a lungul procesului de fabricatie, reducand consumul de energie electrica, gaze naturale si apa, dar si emisiile de CO2.

Hotpoint este o marca inregistrata a Indesit Company.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu