miercuri, 29 octombrie 2014

Stroboscopul Fluke 820-2 LED: solid, compact si usor de folosit

Fluke 820-2 LED e mai mult decat un simplu instrument de masurare a vitezei de rotatie fara contact fizic. Este si un excelent dispozitiv de diagnostic cu aplicatii multiple, in domenii industriale variate.

Stroboscopul Fluke 820-2 LED este solid si ergonomic. Permite observarea facila a ansamblurilor mecanice in miscare – orice miscare ciclica poate fi observata cu incetinitorul si chiar oprita vizual, pentru a determina performanta, miscarea dinamica, masura viteza sau pentru a fotografia/filma actiunea.

Fluke 820-2 este superior instrumentelor dezvoltate de competitie pe toate fronturile: capabilitati, forma si promisiune de brand. Stroboscopul poate fi folosit ca strobo-tahometru pentru a masura viteza, in loc de utilizarea unui tahometru laser.

Pentru a folosi stroboscopul laser, va trebui sa aveti acces vizual la obiectul care trebuie masurat, obiect care va fi marcat pentru a avea un punct de referinta.

Un strobo-tahometru este un instrument extrem de folositor pentru ca nu intotdeauna avem acces la axul masinariei pentru a pune un autocolant reflectorizant pentru a folosi tahometrul laser.

De asemenea, Fluke 820-2 e foarte util atunci cand nu putem avea contact cu piesa in miscare pentrua folosi tahometrul de contact.

Stroboscopul Fluke 820-2 LED, un tahometru care raspunde tuturor provocarilor legate de flexiblitate si acces la piese in rotatie
Totodata, un stroboscop este utilizat pentru a inregistra stop cadre de miscare pentru a face diagnostice:

- Oscilatii parazite, erori, alunecari sau distorsiuni nedorite
- Masurarea vitezei de rotatie sau frecventa unui ax in miscare sau ale unei alte parti mecanice in rotatie
- Identificarea seriilor de produs sau alte marcaje

Caracteristici:
- Intensitate mare: lampa 7-LED —4,800 Lux @ 6,000 FPM/30cm
- Eficienta crescuta: sursa de lumina LED cu caracteristici flash uniforme ce permit rate de blit mai ridicate - 30-300,000 FPM (flash per minute)
- Puls digital cu modulatie reglabila pentru imagini incredibil de clare la viteze ridicate
- Design intarit, durabil, ce foloseste leduri solide, fara filament, gaz, sticla sau cavitati, rezistente la caderi de pana la 1 m
- Sistem de control al acuratetei cu cuart - 0.02 % (± 1 digit)
- Display LCD cu mai multe linii
- Verificarea vitezei de rotatie fara contact fizic sau autocolant reflectorizant
- Temporizarea flashului pentru verificarea dintilor echipamentelor, suprafetelor de taiere, echipamentelor de alunecare
- Operare simpla cu buton in trepte crescatoare sau descrescatoare 2x si ?2 pentru ajustare rapida

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numele companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.
Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu