vineri, 19 decembrie 2014

Functionalitatea si calitatea definesc noile hote decorative de la Indesit

Parte dintr-o colectie completa si flexibila, noile hote decorative de la INDESIT sunt concepute pentru a raspunde cerintelor oricarei bucatarii, permitand gradul maxim de adaptabilitate pentru stiluri variate de design interior. Astfel, produsele nu doar exceleaza din punct de vedere tehnic, ci, de asemenea, au un aspect ce completeaza stilul fiecarei locuinte.

Valoarea fundamentala a hotelor Indesit este usurinta: usurinta la instalare si integrare, dar si usurinta cu care produsul poate fi folosit si curatat.

Colectia este compusa din modele de 60, 70 si 90 de cm, adaptabile pentru orice tip de spatiu si prevazute cu functii de filtrare si extractie. Totodata, Indesit lanseaza si hota compacta, cu o adancime de 40 cm.

Easy to fit: conceptul care a condus la noua gama de hote compacte Indesit

Hota compacta de la Indesit reprezinta un nou concept de hota decorativa cu forma piramidala: datorita formei inguste cu o adancime de numai 40 cm, aceasta se integreaza armonios cu mobila din bucatarie, fara a compromite parametrii de performanta.

Indesit_hota_83647-IHP-6.5-C-M-IX
Noua hota imbunatateste procesul de gatire si ofera o vizibilitate sporita suprafetei de lucru cu ajutorul iluminarii Direct Light, functie care dispune de mai multe surse de lumina, una aflata chiar in centrul hotei. Lampile cu halogen ilumineaza eficient, cu un consum redus de energie.

La fel ca intreaga gama de hote Indesit, varianta compacta are 3 viteze pentru 3 nivele distincte de absorbtie a aburilor si mirosurilor. Principalele caracteristici sunt butonul easy-to-push, filtrul detasabil rezistent la spalare si instalatia plug&play pentru o folosire cat mai usoara.

Indesit se dedica constant imbunatatirii produselor sale. Inovatia este, de fapt, fundatia succesului. De aceea, Indesit este acum leader pe piata europeana. Produsele sale sunt un raspuns la nevoile din ce in ce mai avansate, fiind eficiente, fiabile, usor de utilizat si ecologice, bazate pe solutii inovative care simplifica viata. Alaturi de calitatea tehnica, design-ul a fost intotdeauna o prioritate pentru Indesit, asa cum demonstreaza colaborarea cu Giugiaro (ce a inceput in 1995 si se mentine puternic si in prezent), brandul castigand astfel recunoastere si premii in intreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu