joi, 11 decembrie 2014

Tabla zincata Z275 pentru aplicatiile unde conditiile de calitate sunt exigente

H Metal importa regulat tabla zincata Z275, productie UE, pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor ce au de executat diverse produse la un nivel ridicat de calitate.

„Clientii nostri au la randul lor colaboratori care le comanda aceste produse, colaboratori care impun si au asteptari ridicate legate de rezistenta in timp a a tablei, aspectul vizual si garantia / perioada de viata a produsului. Doar utilizand o tabla de o calitate superioara, cum este si aceasta se poate garanta un ciclu de viata foarte mare a produselor astfel obtinute.” declara Lucian Haritonov reprezentantul H Metal.

In general pe piata din Romania se gaseste spre comercializare tabla zincata „comerciala” avand stratul protector de zinc de pana in Z100. Tabla zincata cu Z275 este un produs mai rar, fiind utilizat in aplicatiile unde conditiile de calitate sunt exigente.

H Metal dispune de un stoc tampon pentru grosimi cuprinse intre 1.00 – 4.00 mm, formate 1250 x 2500 mm, produsele care nu se afla pe stoc se pot aproviziona insa in cca 5-7 zile lucratoare.

Principalul avantaj al acestui produs este faptul ca stratul protector Z275 asigura o rezistenta indelungata in timp a produselor realizate din acest material. Acest grad de zinc rezista foarte bine la actiunea apei, zapezii, ghetii, prafului, soarelui, etc, se poate utiliza cu succes atat la interior cat si la exterior.

H Metal - tabla zincata ondulata
Aceasta calitate de otel este utilizat in general la realizarea de forme simple, cum ar fi foi ondulate, foi trapezoidale, usoare curburi sau orice alte forme realizate manual.

Informatii despre produs:

Tabla de otel laminata la rece acoperita cu un strat protector de zinc Z275.
Romana: Tabla zincata DX51D+Z275 (DX51D – oteluri pentru formari usoare)
Engleza: HDG+Z275

Tabla zincata DX51D+Z275 este obtinuta prin metoda de zincare continua la cald. Astfel rola de tabla decapata trece prin mai multi pasi (Curatare, decapare) apoi intra continuu in imersie in baia de zinc topit. In functie de reglajele facute (viteza, temperatura, etc) pe suprafata tablei se depune stratul de zinc in grosimea si calitatea dorita.

Aplicatii:

Utilizari diverse – din tabla zincata cu Z275 se pot realiza rezervoare de apa de mare capacitate, dulapuri / panouri electrice, indicatoare rutiere, panouri semnalizatoare, orice alte elemente care trebui sa reziste la actiunea coroziunii in timp.

H Metal - rezervor de apa de mare capacitate
Sectorul constructilor – Tabla zincata cu grad mare de acoperire se poate utiliza la realizarea acoperisurilor in forma ondulata sau trapezoidala, placari de pereti, realizarea de usi metalice, tocuri, paravane, placari de tavane, elemente structurale pentru sustinerea si rigidizarea tamplariei sau orice alte elemente structurale se se folosesc in constructii Electrocasnice – Tabla zincata DX51D+Z275 se utilizeaza la constructia carcaselor pentru aparatura electrocasnica cum ar fi: frigidere, combine frigorifice, calculatoare, cuptoare cu microunde, radiatoare de caldura, aparate de aer conditionat, etc.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clietilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.

H-Metal Livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni anormale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu