marți, 20 ianuarie 2015

Compania Kondor a oferit premii de peste 40.000 de euro partenerilor sai

In 2014, producatorul de sisteme de umbrire Kondor a demarat cel mare mare concurs de fidelizare a partenerilor organizat de o campanie din domeniu. Premiile au depasit valoarea de 40.000 de euro, marele premiu fiind o masina Dacia Dokker Van.

Concursul organizat de Kondor a avut drept scop recompensarea partenerilor sai. Acesta s-a desfasurat pe tot parcursul anului 2014 si a inclus 3 categorii de premii. Prima categorie a constat in premii garantate, oferite automat in momentul atingerii pragului de 2.000 de euro din comenzi de produse Kondor. A doua categorie de premii a constat in excursii exotice, city-break-uri si excursii pitoresti in valoare totala de peste 6.000 de euro, iar cea de-a treia categorie a fost reprezentata de marele premiu, o masina de transport marfa Dacia Dokker Van.

Singura conditie de inscriere in concurs a fost cumularea unei sume de 2.000 de euro din comenzi plasate pe tot parcursul anului trecut. Partenerii Kondor care indeplineau aceasta conditie obtineau garantat o tableta sau un GPS si intrau automat in cursa pentru celelalte categorii de premii.

Castigator kondor invest 2014
Lista completa a castigatorilor o puteti vedea accesand www.kondorinvest.ro/concurs/castigatori.

Marele premiu Masina Kondor M
Marele premiu - o masina Dacia Dokker Van

Marele premiu - o masina Dacia Dokker Van - a fost castigat de compania Slavterm Glass din Arad - unul dintre partenerii companiei Kondor din acesta regiune. Masina a fost oferita prin tragere la sorti in cadrul evenimentului Gala Premiilor Kondor, la care au luat parte cele mai mari companii din domeniu.

Castigator kondor 2014
Noi sanse de castig in anul 2015

Pentru anul in curs, Kondor va oferi noi premii valoroase atat partenerilor actuali, cat si altor companii care doresc sa i se alature. Pentru mai multe informatii despre parteneriatul Kondor accesati www.kondorinvest.ro/parteneri.

Castigator concurs kondor 2014
Date despre companie

Kondor este unul dintre marii producatori romani de sisteme de umbrire, securizare, izolare si protectie, destinate mediului rezidential si industrial. Compania are un numar de peste 800 de parteneri la nivel national. Cele mai importante beneficii pe care le ofera Kondor partenerilor sai sunt: gama variata de produse, suport de marketing si vanzari, o structura complexa cu 12 departamente dedicate, cursuri de training in prima Academie de calificare gratuita - Kondor Training Academy, suport tehnic la sediul partenerilor si produse si servicii de calitate.

www.kondorinvest.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu