vineri, 9 ianuarie 2015

Fluke Expert Series, o noua dimensiune a termografiei IR

Fluke TiX640, TiX660 si TiX1000: semnele unei revolutii

Fluke lanseaza seria de camere TiX Expert, camere care ofera o experienta premium in ceea ce priveste vizualizarea ecranului si capabilitatile, plus imagini detaliate fara precedent.

Fluke TiX640

TiX640, “sora” cea mica din seria Expert de camere IR de la Fluke, este cel mai bun exemplu al revolutiei tehnologice incepute de Fluke:

Vedeti tot ceea ce lipsea

Capabilitate de detectare in infrarosu de 4 ori mai mare decat la camerele standard 320x240: rezolutie 640 x 480 (307.200 pixeli)
Inspectia se face de la distantei mai mari, mai sigure. Desi nu ne apropiem de locul-problema, imaginile in infrarosu sunt spectauloase si extrem de detaliate O experienta premium de vizualizare pe teren si identificare rapida a problemelor pe ecranul LCD de inalta rezolutie, cu diagonala 5.6 inch

Economisiti timp

Fluke Eversharp
Folosind cel mai avansat sistem de focus disponibil pe piata, obtinem in mod constant imagini clare: capabilitatile LaserSharp® Auto Focus, focus automat si manual, abilitatile multifocale de inregistrare EverSharp – sunt acum disponibile pe o singura camera

Fluke TiX660

Daca TiX640 e inceputul revolutiei, TiX660 e camera Fluke care o defineste in intregime. TiX660 permite trecerea instantanee de la SuperRezolutie la una de 1280 x 960 (1.229.800 pixeli)

SuperRezolutie

Fluke Connect
Furnizeaza de 4x rezolutia care este disponibila pe camera. Selectati modul “SuperResolution” inainte de a capta imaginea.
Transferati apoi imaginile prin softul SmartView® inclus in pachetul de vanzare si selectati modul “SuperResolution” pentru a vedea imaginea obtinuta in infrarosu cu 3.145.728 pixeli. Adica la un cu totul alt nivel.

Fluke TiX1000

Perfectiunea sta in detalii. Pentru aceasta, Fluke a dezvoltat modelul TiX1000: putem vizualiza cele mai mici detalii, de aproape sau de la distanta, cu o rezolutie de 1024 x 768.

Este prima camera HD in infrarosu cu tehnologia Fluke Connect™ - depaseste de 10 ori rezolutia standard 320x240, ajungand la 1024x768, adica 786.432 pixeli. Sunt imbunatatite semnificativ calitatea imaginii si acuratetea citirii temperaturii – obtinem imagini cu rezolutie de 4 ori mai mare prin modul “SuperResolution” (pana la 3.145.728 pixeli)

Pe langa multitudinea de capabilitati si lentile disponibile pentru diverse industrii si sarcini, noua serie Expert de la Fluke vine si cu o alta inovatie: EverSharp.

Fluke Seria TiX Expert
In modul EverSharp, camera utilizeaza motorul de focalizare pentru a captura imagini multiple la mai multe distante focale, cu o simpla apasare de buton.
Folosind algoritmi speciali, softul SmartView® combina aceste imagini si creeaza o imagine care nu doar ca mareste incredibil cantitatea de detalii vizibile, dar imbunatateste si claritatea imagini (si a obiectelor) din jurul punctului pe care am focalizat imaginea initiala. Calitatea vizualizarii este superba.

Exemple de imagini cu camerele in infrarosu din seria TiX de la Fluke:

Coroziunea unei cisterne de titei.

Fluke camere in infrarosu
Instalatia unei rafinarii.

Fluke camere in infrarosu instalatie rafinarie
Camerele Fluke in infrarosu sunt mereu la treaba pentru ca isi fac treaba.

Despre Fluke

Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numele companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.

Pentru mai multe detaliii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu