miercuri, 25 februarie 2015

Prima editie a targului de mobila cu vanzare: MOBILA EXPO

Intre 26 si 29 martie, la ROMEXPO are loc prima editie a MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, un eveniment dedicat exclusiv publicului larg, ce va reuni cele mai avantajoase oferte ale producatorilor autohtoni de mobila.

- Cele mai mari discount-uri exclusive din Romania
- Mobilier clasic, mobilier modern, canapele, fotolii, saltele, mobilier pentru spatii publice

Cine vor fi expozantii MOBILA EXPO

In cadrul MOBILA EXPO vor expune producatori romani de mobilier, cu o mare varietate de produse pentru toate bugetele. “Ne-am dorit sa prezentam publicului o manifestare expozitionala ce are ca principala trasatura diversitatea si in cadrul careia indiferent de varsta, preferinte sau posibilitati financiare, fiecare vizitator sa poata achizitiona piesele de mobilier dorite. Asa am creat MOBILA EXPO si va invitam sa fiti alaturi de noi in cadrul acestei prime editii!” spune Catalin Trifu, Director General, ROMEXPO S.A

De la mobilierul clasic si modern (dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii si tineret, bucatarii, biblioteci, garderobe) si pana la canapele, fotolii sau scaune, vizitatorii vor regasi la MOBILA EXPO tot ceea ce au nevoie pentru amenajarea unei case dupa ultimele tendinte in materie, la preturi fara concurenta.

„Inainte de Sarbatori exista un interes crescut pentru schimbarea aspectului locuintei si inlocuirea mobilierului si a altor produse pentru casa cu unele noi. MOBILA EXPO va da producatorilor sansa de a-si vinde rapid produsele, raspunzand cererii imediate a publicului interesat, iar preturile promotionale, practicate pe durata targului, le vor oferi acestora ocazia de a-si insufleti vanzarile si le vor aduce un beneficiu de imagine pe piata interna intr-un timp foarte scurt” adauga Aurica Sereny, Presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania – APMR.

In plus, evenimentul MOBILA EXPO va raspunde si nevoilor agentilor economici prin sectiuni special dedicate mobilierului pentru spatii publice, asociatii si institutii de profil si literatura de specialitate.

MOBILA EXPO, Targ de mobila cu vanzare, Romexpo, 26-29 Martie 2015
Reduceri, oferte speciale si promotii

MOBILA EXPO vine cu un concept nou si pune in prim-plan reducerile. Ceea de distinge acest eveniment de toate manifestarile expozitionale similare, este faptul ca in cadrul acestui eveniment vizitatorii vor putea achizitiona pe loc produsele expuse si vor beneficia de cele mai mari discount-uri din piata, producatorii pregatind oferte de nerefuzat.

„Dupa ce au participat la mari targuri europene, producatorii romani de mobilier se intorc pe piata romaneasca, cu noi colectii, special create pentru orice tip de locuinta sau buget.
MOBILA EXPO va oferi mobila dorita publicului deja hotarat sa-si redecoreze spatiul de locuit, dar va si incanta ochiul celor care nu au luat inca aceasta decizie.”
declara Iuliu Moldoveanu, Presdinte Asociatia Clubului Roman de Mobila – ACRM.

MOBILA EXPO va fi un eveniment complex in cadrul caruia varietatea mobilierului prezentat va fi corelata cu cele mai atractive oferte de pret si consiliere gratuita pentru amenajarea locuintei: “Experienta dobandita pana in acest moment ne-a determinat sa gandim MOBILA EXPO ca un targ exclusiv B2C, in care dorim sa le prezentam vizitatorilor solutii eficiente la preturi accesibile pentru mobilarea locuintei si biroului" adauga Camelia Buda, Director General, EUROEXPO

Despre Mobila Expo

MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare este un eveniment organizat de ROMEXPO si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Clubul Roman de Mobila si EUROEXPO.

Program de vizitare:

26 - 28 martie, zilnic intre orele 10:00 – 18:00
29 martie, intre orele 10:00 – 16:00

Pret bilet de acces: 10 lei

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.mobila-expo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu