marți, 24 februarie 2015

Teava patrata si rectangulara o sectiune structurala versatila

H Metal a dovedit ca sloganul “Solutii rapide pentru idei indraznete” nu este doar o vorba in vant. Plasezi comanda rapid, primesti consiliere gratuita si oferta cu termen de livrare concret, indiferent ca este vorba de produse comune sau de calitate speciala.

Teava patrata si rectangulara este un tip de produs, din otel, foarte util si versatil. Este o sectiune structurala tubulara cu proprietati excelente de rezistenta si sudabilitatea buna, ce poate fi utilizata atat static cat si dinamic.

Aplicatii: in industrie, constructii, mobilier, aparatura si industria agricola. Aceste produse metalurgice sunt utilizate pentru rafturi, componente remorca, componente structurale si suporturi pentru cladiri, poduri si autostrazi, transportoare, piese de masini, sine de siguranta si punte, echipamente sportive si utilizari ornamentale.

Tevile patrate si tevile rectangulare comercializate de catre H Metal sunt disponibile atat ca profile cave deformate la rece (standard EN 10219), cat si ca profile cave finisate la cald (standard EN 10210). Metodele de fabricatie ale acestor produse sunt diferite. Dupa cum se specifica in standard, caracteristicile mecanice, tolerantele si proprietatile sectiunii transversale sunt usor diferite. Astfel, produsele nu sunt neaparat pe deplin compatibile.

Teava Rectangulara otel, H-Metal
“Cele mai mari vanzari au fost inregistrate la tevile patrate si rectangulare mari, de la 100 x 100 mm pana la 400 x 400 mm.” a declarat reprezentantul companiei.

Teava Dreptunghiulara otel, H-Metal
Tevile deformate la rece au costurile unitare pe metru ce pot fi semnificativ mai mici decat cele pentru tevile finisate la cald. In schimb avantajul celor din urma este de natura structurala, atunci cand sunt folosite ca memebre de compresie. In astfel de situatii este demonstrat ca rezistenta la flambaj a unei sectiuni structurale finisate la cald poate fi cu intre 14% si 28% peste cea a unei sectiuni tubulare deformata la rece.

Informatii despre produs:

Standarde de livrare: EN 10210-1 si EN 10219-1
Tolerante de fabricatie: EN 10210-2 si EN 10219-2
Calitate: otel conform standard EN 10025

Pentru clientii, care sunt mereu pe fuga, care aprecieza promptitudinea si seriozitatea, H Metal reprezinta solutia optima.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clietilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.
H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu