miercuri, 25 martie 2015

H METAL incurajeaza existenta unei societati sustenabile!

Fiecare produs pe care il cumparam are un ciclu de viata. Fie ca este o cutie de conserve, un autoturism sau o masina de spalat, fiecare produs este fabricat, utilizat, iar apoi poate fi refolosit, reciclat sau eliminat la sfarsitul duratei sale de viata utila.

Gandirea ciclului de viata este un termen care este folosit pentru a descrie gandirea holistica de care avem nevoie pentru a rezolva problemele unei societatii sustenabile. Acesta gandire ne cere sa luam in considerare materiile prime utilizate, consumul de energie, deseurile si emisii poluante ale unui produs in fiecare faza a vietii sale. Acest tip de gandire incepe cu design-ul si se termina in punctul in care produsul ajunge la sfarsitul duratei sale de viata utila. Un produs din otel bine conceput va anticipa deja refolosirea sau reciclarea componentelor sale la sfarsitul ciclului de viata.

Recuperarea si reintroducerea in circuitul economic a produselor din otel reutilizabile ofera un beneficiu ecologic foarte mare.

Industria constructiilor a fost una dintre primele care au imbratisat reutilizarea componentelor din otel, cum ar fi tevi, grinzi structurale, acoperisuri si elemente de perete. Din ce in ce mai mult aceste produse sunt concepute pentru a fi reutilizate.

Teava recuperata, H-Metal
Resursele limitate ale planetei ne constrang sa ne indreptam catre un model de economie circulara, pentru o utilizare eficienta a resurselor.

Cei 4R: Reduce, Refoloseste, Reconditioneaza si Recicleaza sunt avantaje reale ale utilizarii otelului.

Teava recuperata - piloti forati, H-Metal
H Metal sustine existenta unei societatii sustenabile si prin divizia sa de teava recuperata pune la dispozitia clientilor sai diverse diametre de teava second hand. Acest tip de teava poate fi utilizata in urmatoarele aplicatii: piloti forati, subtraversari, cofraje metalice, protectie cabluri / conducte, sprijiniri maluri, deviere cursuri apa, podete si constructii hidrotehnice portuare.

Teava second-hand, H-Metal
Industria otelului este una dintre putinele industrii care monitorizeaza si raporteaza performantelor sale de sustenabilitate la nivel global, de la primul raport de sustenabilitate care a fost publicat in 2004. Acest lucru a permis industriei otelului sa compare rezultatele sale si sa sporeasca transparenta.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.
H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu