marți, 7 aprilie 2015

Roca a deschis prima expozitie din Romania cu produsele sale vedeta

Roca a deschis pentru bucuresteni, mass-media, arhitecti si distribuitori de produse destinate baii expozitia Noi Orizonturi

- Prima expozitie in Romania a celui mai mare producator de obiecte sanitare din lume, Roca, a prezentat produsele vedeta din Romania, noi tehnologii pentru baterii si toalete de ultima generatie.
- Printre vedetele expozitiei a fost si noua toaleta Clean Rim, fara rama, o tehnologie ce se va regasi de acum inainte in din ce in ce mai multe vase de WC ale companiei.

Roca a deschis pentru bucuresteni, mass-media, arhitecti si distribuitori de produse destinate baii expozitia Noi Orizonturi, gazduita de Institutul Cervantes, ce poate fi vizitata in perioada 2-9 aprilie.

Aceasta este prima expozitie deschisa in Romania de Roca, cel mai mare producator de obiecte sanitare din lume care si-a inceput activitatea in Spania, acum aproape 100 de ani. In cadrul conferintei de lansare a expozitiei, compania a oferit o imagine de ansamblu a activitatii sale internationale si planurile la nivel local. Roca are, la nivel global, 21.100 de angajati, este distribuita in prezent in 135 de tari de pe cinci continente, iar grupul Roca are 77 de fabrici in lume, una dintre ele fiind in Romania. Cifra de afaceri totala a grupului, raportata in 2013, a fost de 1,572 milioane de euro.

Roca Noi Orizonturi expo 2 aprilie 2015
Despre planurile si realizarile companiei au vorbit Sergio Castro, Roca Managing Director pentru Europa de Sud-Est, Vesselin Simov, Roca Marketing Manager pentru Europa de Sud-Est si Cornel Costache, Directorul de Vanzari pentru Romania, Ungaria si Republica Moldova.

Sergio Castro, Roca Managing Director pentru Europa de Sud-Est, Vesselin Simov, Roca Marketing Manager pentru Europa de Sud-Est si Cornel Costache, Directorul de Vanzari pentru Romania, Ungaria si Republica Moldova


Principalul obiectiv al companiei pe piata locala este sa aduca solutii ce raspund nevoilor locale specifice: produse versatile, accesibile si de incredere. Rezultatele anului 2014 dovedesc ca Roca a raspuns acestor solicitari: patru colectii au atras atentia publicului din Romania in mod deosebit, astfel incat in acest an, compania a imbunatatit procesul logistic si infrastructura de livrare a colectiilor in tara astfel incat o mai buna distributie sa permita si preturi mai bune in 2015.

Cele mai bine vandute produse Roca in Romania

O trasatura comuna a celor patru colectii este adaptabilitatea, asigurata de oferta mare de obiecte sanitare sau culori si finisaje ale mobilierului. De asemenea, cele patru colectii sunt usor de integrat in planuri pentru case sau proiecte.

Colectia Debba, care a fost lansata abia anul trecut, este deja unul dintre cele mai bine vandute produse la nivel national, iar in acest an, colectia va oferi o varietate de lavoare, toalete, bideuri, dar si mobilier in patru finisaje. insa colectia nu are de oferit doar o varietate de forme, ci si tehnologii ce permit o economisire considerabila de apa prin sistemul dublu de tragere a apei care asigura o curatare perfecta chiar si cu 4,5/3 litri. Colectiile Nexo, clasica Victoria, sau Tipo, lansata de asemenea anul trecut, sunt cele mai bine vandute colectii in Romania si aduc in spatiul baii solutii pentru toate dimensiunile si gusturile.

Roca Novelties lavoar 2015
Oferte speciale pentru Romania

Roca va oferi patru oferte speciale pentru baterii in Romania din colectiile sale de top: Victoria, Monodin, Esmai si L20. Toate bateriile din aceste game au o garantie de 5 ani si aduc ultimele tehnologii disponibile pentru economisirea apei si energiei. Un nou beneficiu oferit de bateriile Roca este eticheta de apa WELL (water efficiency label), o initiativa europeana care reuneste producatorii din 34 de tari, toti fiind dedicati utilizarii eficiente a apei prin imbunatatirea performantelor produselor folosite in baie.

Despre Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, producerii si comercializarii de produse pentru baie, obiecte din gresie si ceramica care pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior.

Compania are 21.100 de angajati, 77 centre de productie si este prezenta in mai mult de 135 de tari de pe toate cele cinci continente.
Roca, brand lider in definirea spatiilor baii, colaboreaza cu urmatorii designeri, arhitecti si designeri de interior de prestigiu: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner si J. Mariscal, printre altii. In plus, compania se implica in mod constant in dezvoltarea si promovarea initiativelor care ajuta la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului sau fata de mediu, Roca dezvolta permanent produse noi, ce urmaresc conservarea resurselor de apa.

www.roca.com
www.ro.roca.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu