luni, 18 mai 2015

Cum sa decorezi locuinta in aceasta vara? Idei de amenajare pentru sezonul estival

Nuante precum marsala, turcoaz sau albastru marin, alaturi de motive cu inspiratie nautica, fructata sau florala stau la baza ideilor de amenajare recomandate pentru sezonul estival, potrivit Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental.

„In aceasta vara ne jucam cu marsala, culoarea anului 2015, pe care o putem combina de minune cu nuante temperate de turcoaz sau cu albastrul pastel. De asemenea, putem opta pentru un albastru marin, puternic, care merge de minune cu elemente din ratan sau lemn deschis la culoare”, recomanda Marius Serbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

Decor marin cu iz de vacanta

Potrivit afirmatiilor sale, vara 2015 este momentul ideal pentru o redecorare inspirata din motive nautice. Corabii, carme, vaporase, franghie cu noduri marinaresti, corali, scoici, pesti - toate acestea sunt motivele ce trebuie sa se regaseasca in ambientul unei locuinte ce se pregateste de zile senine de vara. Pentru dining sau bucatarie este recomandata o fata de masa cu simboluri marine ce poate fi completata cu vesela cu aceeasi tematica in nuante de albastru si turcoaz, de inele pentru servetele cu scoici si sfesnice maiestuoase din cupru.

chic ville idei amenajari
Celor care isi doresc mici indicii ale verii in locuinta lor le sunt recomandate recipientele din sticla care pot fi decorate cu nisip, scoici, lumanari. Acestea sunt extrem de versatile si pot fi mereu decorate in functie de sezon, fiind o varianta ingenioasa pentru orice locuinta.
Pentru iubitorii stilului rustic, Chic Ville recomanda carafe cu motive marine si jardiniere antichizate in nuante de alb si turcoaz, precum si numeroase produse specifice decorurilor provensale, printre care se numara stropitori, tavi, cesti pentru ceai, perne si tablouri decorative.

chic ville idei amenajari rustic
Decor fresh cu levantica

Si levantica se regaseste din plin in peisajul acestei veri. Decoratiunile cu aceste motive au rolul de a aduce o atmosfera jucausa si fresh in locuinta. Levantica este prezenta de la ghivece pictate cu flori, la tavi pentru servit ceaiul ce vin la pachet cu cesti si servetele asortate.

chic ville decor fresh cu levantica
„Decorarea locuintei pentru sezonul de vara sta in micile detalii. Pot fi folosite motive inspirate din campurile de lavanda pentru a crea un colt special, lila. O idee recomandata de Chic Ville este montarea unui tablou cu motive similare si asezarea pe canapele de perne imprimate cu flori de lavanda pentru a da un aer de efect, tineresc, care sa imbie la visare”, a mai spus Marius Serbanescu.

Decor cu motive fructate

Vesela decorata cu capsuni, figurine in forma de fructe sau carafele deco sub forma de portocale sau lamaie devin piese statement care dau tonul intregii mese.

chic ville idei amenajari cu fructe
Cei care detin o casa in stil clasic, pot oferi impozanta decorurilor existente cu vaze, fructiere si ghivece toscane sau coronite decorative din buxus.

„Produsele de sezon se vor incadra perfect in decorul pre-existent atat timp cat le introducem in zone adecvate, complementare acestora. Pastrarea unei unitati cromatice este, de asemenea, esentiala”, a mai spus Marius Serbanescu.

Chic Ville lanseaza colectia de vara

Odata cu inceperea sezonului estival si pentru a veni in sprijinul celor care cauta idei de amenajare, Chic Ville lanseaza o gama noua de decoratiuni si propune peste 200 de tipuri de produse, menite sa aduca un plus de prospetime in orice locuinta.

„De la fete de perne cu scoici, pana la farfurii in forma de capsuna sau pesti turcoaz, fiecare colectie contine produse accesibile pentru completarea decorurilor existente, indiferent de stilul preferat: clasic, rustic, ori toscan”, a afirmat Marius serbanescu.

chic ville idei amenajari scoici
Atent selectionate de la producatori a caror prezenta constanta se remarca in cadrul targurilor de design, deco si lifestyle din Europa, toate produsele sunt alese in functie de trendurile actuale pe piata din Occident.

In ceea ce priveste preferintele romanilor pentru decoratiunile de vara, din experienta anilor anteriori, Chic Ville observa atentia sporita pe care clientii o acorda produselor destinate servirii mesei. De asemenea, un interes crescut pe perioada verii exista si pentru decoratiunile de gradina.

„Produsele pentru vara au un succes foarte mare deoarece, contrar conceptiei generale ca ele pot fi utilizate doar in perioada de sezon, stilul eclectic, care predomina in design-ul din ultimii ani, incurajeaza folosirea lor in orice moment al anului prin asocieri ludice si atractive”, a incheiat Marius Serbanescu.

Despre Chic Ville

Chic Ville este reteaua de magazine de decoratiuni interioare ce pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse cu un aer clasic, vintage, pana la industrial contemporan.

Printre cele 9.500 de tipuri de produse aflate in stoc se afla de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticla, ceramica, accesorii pentru bucatarie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative si cadouri sau suveniruri.

In acest moment Chic Ville detine doua magazine in Cluj-Napoca, iar al treilea este localizat in Bucuresti. De asemenea, cei pasionati de frumos pot vizita si magazinul online www.chicville.ro pentru a vizualiza toata gama de produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu