vineri, 8 mai 2015

MCA lanseaza un motor Eco Friendly: Sommer RUNner, automatizarea pentru porti cu un consum redus de energie

MCA Grup, cel mai mare producator de usi de garaj sectionale din Romania, a lansat, in luna mai, automatizarea pentru porti liniare RUNner, cu motor Eco Friendly, un produs de ultima generatie de la Sommer Germania. Este „prietenos” (n.r.: „friendly” in engleza) datorita consumului redus de energie, avand un caracter atat ecologic, cat si economic.

Astfel, noul RUNner se detaseaza generos fata de restul automatizarilor in ceea ce priveste consumul, cu doar 0,5 W tensiune in alimentare, comparativ cu 2 W, consumul altor automatizari din categoria sa. Iar in ceea ce priveste puterea absorbita, motorul RUNner este clar lider detasat la economisire, cu doar 125 W fata de alte motoare care consuma intre 250 si chiar 800 W. Pe termen lung, se obtine o diminuare a costurilor de functionare, datorita consumului redus de curent electric.

Ideal atat pentru destinatie rezidentiala, cat si industriala, RUNner este motorul potrivit pentru porti liniare cu greutate mare, de pana la 600 kg, si cu o lungime de cursa de pana la 8 m.

MCA, Sommer RUNner
Baterie de backup, solutia in cazul unei pene de curent

Automatizarea RUNner este prima din gama MCA care aduce ca beneficiu confortul nelimitat prin posibilitatea de echipare optionala cu baterie de backup. Astfel, in cazul unei pene de curent, bateria preia consumul si automatizarea isi poate continua functionarea, fara a fi nevoie ca utilizatorul sa efectueze o deblocare manuala.

MCA RUNner Set
In plus, sistemul de recunoastere automata a obstacolelor al automatizarii RUNner asigura un grad ridicat de protectie, fiind mai rapid datorita upgrade-ului softului.

MCA Poarta liniara
In gama de produse MCA se regasesc usi sectionale rezidentiale si industriale si usi tip rulou, rulouri exterioare, copertine si pergole, grilaje metalice, automatizari pentru porti liniare si batante, precum si o varietate de produse din sfera inchiderilor industriale. MCA este cel mai vandut brand autohton de usi de sectionale, controlat de societatea MILCA SRL. Producatorul roman cu o experienta de 17 ani are la Jilava, langa Bucuresti, cea mai mare fabrica de profil din Europa de Sud-Est si asigura livrari oriunde in tara.

De asemenea, MCA exporta in Belgia, Franta, Italia, Austria, Germania, Serbia, Bulgaria si Republica Moldova. In 2014, grupul a realizat o cifra de afaceri de 7,5 milioane de euro, iar 30% din productie s-a indreptat catre export.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu