luni, 18 mai 2015

Noul acoperis de tigla metalica cu aspect si design unic Armorium, by Ruukki

Ruukki Romania isi consolideaza prezenta pe segmentul de acoperisuri premium. Armorium, prestanta si distinctie prin inaltimea de 80 mm a profilului

- 50 ani garantie tehnica, 20 ani garantie estetica


Ruukki Romania a lansat Armorium, un nou acoperis de tigla metalica cu aspect si design unic, dedicat cladirilor premium, cu suprafete mari – precum vile, pensiuni, restaurante sau case de vacanta. Forma inalta de 80 mm a profilului ii asigura acoperisului o prestanta aparte si pune in valoare arhitectura cladirii. Armorium se adapteaza perfect atat acoperisurilor renovate, cat si celor noi, si se adreseaza clientilor care isi doresc intotdeauna cele mai bune produse.

”Ruukki Armorium se adreseaza cu precadere segmentului de clienti premium. Pe de o parte, sunt acele persoane care pun mare pret pe caminul lor, implicandu-se riguros si cu mult suflet in alegerea produselor destinate casei. Pentru ace?tia, casa inseamna de fapt „acasa”, locul in care isi petrec timpul alaturi de familie si cei dragi. De asemenea, Armorium poate fi alegerea persoanelor care isi doresc intotdeauna cele mai noi produse, orientandu-se spre caracteristici deosebite, inovatoare, care ies in evidenta”, au declarat reprezentantii Ruukki.

RUUKKI Armonium
Prin lansarea noului produs, Ruukki isi consolideaza prezenta pe segmentul de acoperisuri premium. Armorium completeaza portofoliul companiei, alaturandu-se modelelor de tigla metalica Monterrey, Adamante si Finnera. La acestea se adauga sistemele de acoperisuri din tabla plana Classic, tabla plana faltuita manual sau din profile trapezoidale cu o cuta mica. Oferta de acoperisuri Ruukki este completata de un sistem de jgheaburi si burlane realizat din acelasi otel de cea mai buna calitate, cu 20 ani garantie tehnica si estetica si cu protectie multistrat pe ambele fete, precum si de accesoriile de fixare, de etansare si de siguranta.

RUUKKI Armonium
Armorium vine intr-o gama variata de culori Armorium, adaptate oricaror preferinte. Tendinta ultimilor ani reflecta optiunea clientilor cu precadere pentru culori naturale, precum maro inchis sau maro ciocolatiu. Cei care vor insa sa iasa in evidenta, pot opta pentru verde molid, violet ametist, rosu si rosu rubiniu sau, de ce nu, gri sau negru.

RUUKKI Armonium culori
Produsul este disponibil in doua modele, Armorium Ruukki 50 Plus, cu 50 de ani garantie tehnica si 20 de ani garantie estetica, sau Armorium Ruukki 40, cu 40 de ani garantie pentru performanta tehnica si 15 ani pentru aspectul estetic. Certificatul de garantie atesta responsabilitatea companiei ca furnizor si calitatea superioara a produselor Ruukki.

”Garantia oferita este un beneficiu substantial oferit clientilor nostri, care au siguranta ca produsele alese sunt de cea mai buna calitate. Performanta tehnica se refera la functionalitatea mecanica a produsului. Garantam faptul ca aceste profile nu vor suferi daune mecanice pentru perioada de timp indicata. Garantia pentru performanta estetica certifica faptul ca stratul de acoperire si culoarea produsului vor ramane neschimbate pentru perioada de timp indicata”, au explicat reprezentantii Ruukki Romania.

RUUKKI Armonium
Detalii tehnice Armorium:

Inaltime totala: 80 mm
Lungimea modulului: 350 mm
Latime efectiva: 988 mm
Latime totala: 1.039 mm
Lungime maxima: 8.200 mm
Lungime minima: 850 mm
Unitatea de vanzare: mp
Grosime material: 0,50 mm
Strat de zinc: 275 g/mp
Produsele din portofoliul Ruukki sunt disponibile printr-o retea extinsa de distribuitori agreati, ce include peste 200 de companii specializate in comercializarea si montarea sistemelor de acoperisuri metalice.

Despre Ruukki
Ruukki Construction deserveste clientii din industria constructiilor civile si industriale, oferind un portofoliu extins de produse si sisteme metalice, alaturi de servicii de consultanta si proiectare sau servicii de instalare, realizate prin parteneri agreati. Ruukki Construction are aproximativ 3.300 angajati si 20 centre de productie in Europa. Vanzarile nete din 2014 s-au ridicat la valoarea de 6.217 milioane Coroane Suedeze. Ruukki Construction este o divizie a SSAB. SSAB este o companie siderurgica din tarile Nordice, cu sedii in Europa de Nord si Statele Unite, prezenta in peste 50 de tari. Compania este listata la bursa NASDAQ OMX din Stockholm si Helsinki.

www.ruukki.ro, www.ruukkiacoperis.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu