miercuri, 13 mai 2015

Roca anunta noi oferte pentru toalete suspendate pentru colectiile Victoria, Tipo si Neo de la Zoom

- Colectia eleganta si atemporala Victoria ofera un set complet de toaleta suspendata cu sistem de instalatie la numai 999 lei, TVA inclus. - Desi este lansata de numai un an, colectia Tipo a devenit imediat un best-seller in Romania si va oferi romanilor si mai multe motive sa o prefere cu noua oferta pentru sistemul de toaleta suspendata la 1389 lei, TVA inclus

Cel mai mare producator de obiecte sanitare din lume, Roca, aduce noi oferte pentru cele mai bine vandute colectii ale sale in Romania, Tipo si Victoria, solutii practice cu functii de economisire a apei si portelan de inalta calitate, usor de intretinut.

Portelanul folosit de Roca este unul dintre cele mai rezistente materiale folosite de producatorul global, cu o stralucire de lunga durata si usor de curatat datorita suprafetei fine si lucioase. Totodata, modelul de toaleta suspendat de perete permite o curatare a spatiului baii mai rapida, usoara si in profunzime, fie ca este o locuinta sau spatiu public. Unul dintre obiectivele companiei Roca este de a reduce consumul de apa, astfel incat functia de tras apa cu debit dublu devine obligatorie pentru orice sistem de toaleta, ambele oferte prezente respectand regula.

Roca Victoria WHWC Ambient
Toaleta suspendata Victoria, la doar 999 lei (TVA inclus)

Roca Victoria WHWC
Victoria este una dintre cele mai cunoscute colectii de la Roca, ale carei principale caracteristi sunt simplitatea si functionalitatea. Colectia ofera produse variate, de la obiecte sanitare la mobilier, toate avand un design versatil, adaptabile oricarui spatiu privat sau public. Setul de toaleta Victoria este acum disponibil la 999 lei (TVA inclus), si au vasul de toaleta suspentada din colectia Victoria, cu rama incastrata cu rezervor, clapeta cu dubla actionare a rezervorului, la 3 si 6 litri, si capac de toaleta Victoria.

Toaleta suspendata Tipo, la doar 1389 lei (TVA inclus)

Colectia Tipo este o reinterpretare moderna a spatiilor clasice de toaleta: aduc un design accesibil tuturor, o sintetizare perfecta a obiectelor sanitare si formelor in linii simple si curate. Liniile curbate specifice colectiei o fac extrem de adaptabila in oricare spatiu de baie si indiferent de tipul de mobilier. Setul de toaleta include o rama incastrata cu rezervor de apa, vasul de toaleta, sistem dublu de actionare a rezervorului cu 3 sau 6 litri si capac de toaleta Tipo, toate la 1389 lei (TVA inclus).

Roca Tipo oferta WC
Puteti afla mai multe informatii despre produsele Roca si distribuitorii sai la:
www.ro.roca.com

Despre Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, producerii si comerc ializarii de produse pentru baie, obiecte din gresie si ceramica care pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Compania are 21.100 de angajati, 76 centre de productie si este prezenta in mai mult de 135 de tari de pe toate cele cinci continente.

Roca, brand lider in definirea spatiilor baii, colaboreaza cu urmatorii prestigiosi designeri, arhitecti si designeri de interior de prestigiu: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner si J. Mariscal, printre altii. In plus, compania se implica in mod constant in dezvoltarea si promovarea initiativelor care ajuta la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului sau fata de mediu, Roca dezvolta permanent produse noi, ce urmaresc conservarea resurselor de apa.
www.roca.com
www.ro.roca.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu