joi, 25 iunie 2015

H-Metal: De ce sa alegi otelul structural pentru constructii?

In anul 2014 din 1665 milioane tone otel produse, la nivel global, un procent de 51.2 % a fost utilizat in constructii.

In dezvoltarea societatilor moderne otelul joaca un rol esential. Ne bazam pe el pentru locuintele noastre, transport, aprovizionarea cu apa, producerea de energie, instrumente medicale. Aproape tot ce ne inconjoara este fie realizat din otel sau fabricat de echipamente din otel.

Otelul structural este un material de constructii, cu o forma sau sectiune transversala specifica si anumite standarde de compozitie chimica si proprietati mecanice.

Cele mai multe otelurilor utilizate in intreaga Europa sunt specificate pentru a se conforma cu standardul european EN 10025. Cu toate acestea, multe standarde nationale raman, de asemenea, in vigoare.

Constructiile metalice s-au impus in ultima vreme datorita calitatilor remarcabile pe care le are otelul in comparatie cu materialele traditionale. Dezvoltarea structurilor metalice s-a datorat avantajelor pe care acestea le prezinta: greutatea proprie mica in comparatie cu structurile masive (piatra, zidarie, beton armat si beton precomprimat).

Acoperis hala depozitare, H-Metal
H Metal pune pret pe calitatea produselor si a serviciilor pe care le furnizeaza. Toate produsele sunt insotite de certificat calitate: conform EN 10204 - tip 2.2 sau 3.1B.

“Principalii clienti sunt cei care isi construiesc hale de productii, spatii de depozitare, spatii birouri, totul pe profile metalice. Cele mai mari vanzari au fost inregistrate la teava patrata si rectangulara, cu dimensiuni mari cuprinse intre 100 x 100 mm si 400 x 400 mm, profilele UNP, INP si europrofilele IPE, HEA si HEB foarte mari de la 200 mm la 1000 mm.” a declarat reprezentantul H Metal.

Structura metalica depozit cereale, H-Metal
De asemenea, compania pune la dispozitia clientilor sai si alte produse utilizate in realizarea constructiilor metalice:

- otel rotund
Produsul este disponibil laminat la cald sau tras la rece.
Diametre cuprinse intre 8 – 250 mm.
Este caracterizat prin toleranta stransa, liniaritate excelenta si decarburare scazuta.
Tolerante de fabricatie conform: EN 10060

- otel patrat
Tolerante de fabricatie: conform: EN 10059.
Produsul are laturi cuprinse intre 6 si 150 mm.
Calitate material otel patrat: S235, S275, S355 conform EN 10025 - 2

- tabla neagra Tabla laminata la cald realizata din otel pentru constructii avand randament si rezistenta la tractiune, ductilitate satisfacatoare si este potrivita pentru procedele de sudura conventionale.
Grosimi cuprinse intre: 1.5 - 100 mm.

Foile de tabla sunt disponibile in urmatoarele formate:
- 1000 x 2000 mm
- 1250 x 2500 mm
- 1500 x 3000 mm
- 1500 x 6000 mm
- 2000 x 6000 mm
- 2500 x 6000 mm
- 2000 x 8000 mm
- 2000 x 12000 mm
- 2500 x 8000 mm
Calitate otel: OL 37 si OL 52.
Tabla laminata la rece & Tabla decapata, H-Metal
- tabla decapata Tabla laminata la rece cu excelente proprietati electromagnetice, de formabilitate si sudabilitate. Grosimi: 0.4 - 8 mm

Formate foaie:
- 1000 x 2000 mm
- 1250 x 2500 mm
- 1500 x 3000 mm

Deoarece otelul se comporta foarte bine in constructii, a inceput tot mai mult si la noi in tara sa se foloseasca constructii metalice. Utilizat atat pentru cladiri industriale, cat si civile.

Structura metalica din teava patrata, H-Metal
Specialistii H Metal va prezinta urmatoarele avantaje si dezavantaje ale constructiilor metalice:

Avantaje:
- rezistenta inalta si greutate redusa
- stabilitate a proprietatilor mecanice
- ductilitate
- prefabricatie
- flexibilitate de proiectare si montarea rapida pe santier
- posibilitatea de modificare ulterioara
- reutillizarea, otelul este un material reciclabil

Dezavantaje:
- intretinerea elementelor expuse la actiunea coroziva a mediului este scumpa
- rezistenta la foc (scade limita de elasticitate)

Contacteaza reprezentantii companiei si vei primi sfaturi competente pentru a achizitiona materialele ideale pentru proiectele tale.

Despre H Metal
H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.
H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale - mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu