joi, 11 iunie 2015

Tavile albe din lemn, usor de utilizat in diverse ocazii

Continuand seria de idei deosebite de amenajare, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, propune de aceasta data un obiect decorativ care isi va gasi locul in orice bucatarie, fiind un accesoriu must-have pentru orice pasionat de decoratiuni.

„Ca in fiecare an, vara este momentul potrivit pentru schimbari. Asa cum odata cu cresterea temperaturilor inlocuim hainele groase cu cele subtiri, doamnele si domnisoarele cauta prin magazine carafe pentru servit limonada si tavi pentru deserturi reci. Dar aceste obiecte ce isi au locul, in mod traditional, in bucatarie, pot fi cu succes folosite si in alte ambiente”, a declarat Marius Serbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

In acest sens, specialistii Chic Ville recomanda obiecte care, prin avantajele de care dispun, pot indeplini mai multe roluri. De exemplu, perfecta pentru vara si antichizata suficient incat sa completeze un decor fresh, shabby-chic, o tava alba din lemn este accesoriul ideal pentru servirea mesei in aer liber, pe veranda.

Mai mult, prin forma sa circulara, aceasta poate fi usor accesorizata cu o cupola din sticla pentru mentinerea prospetimii produselor de patiserie.

chic-ville-tava-lemn-ceas
Totodata, avand o margine ridicata din lemn, aceeasi tava devine un suport perfect pentru un platou de sticla intins, transformand o simpla tava intr-un mod chic de a servi cele mai diverse delicatese.

chic ville Tavile albe din lemn, usor de utilizat in diverse ocazii
Pe langa versatilitatea dovedita de forma si dimensiunile sale, tava din lemn impresioneaza si prin simplitatea coloristicii sale. Albul imaculat completat cu un subtil model floral o fac potrivita pentru accesorizarea cu numeroase alte culori, putand fi astfel inclusa atat intr-un ambient romantic, cat si intr-unul eclectic.

chic-ville-tava-lemn-cu-croissante
„Nu in ultimul rand, sa nu uitam ca decoratiunile din lemn sunt atemporale, iar ustensilele din lemn pentru bucatarie sunt confectionate minutios, imbinand perfect calitatea si utilitatea. De asemenea, acestea sunt esentiale pentru cei ce vor sa obtina un ambient cald, relaxant si ospitalier”, a incheiat Marius Serbanescu.

Despre Chic Ville

Chic Ville este reteaua de magazine de decoratiuni interioare ce pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse cu un aer clasic, vintage, pana la industrial contemporan.

Printre cele 9.500 de tipuri de produse aflate in stoc se afla de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticla, ceramica, accesorii pentru bucatarie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative si cadouri sau suveniruri.

In acest moment Chic Ville detine doua magazine in Cluj-Napoca, iar al treilea este localizat in Bucuresti. De asemenea, cei pasionati de frumos pot vizita si magazinul online www.chicville.ro pentru a vizualiza toata gama de produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu