joi, 30 iulie 2015

Produse metalurgice de cea mai buna calitate pentru structuri metalice

H Metal se adreseaza firmelor care au ca obiecte de activitate executie hale metalice, spatii de productie/ depozitare, garaje pentru utilaje, utilaje agricole pentru piata interna si / sau export, firmelor de confectii metalice care executa produse metalice industriale.

Prin constructii metalice se inteleg acele constructii sau parti de constructii al caror schelet de rezistenta este alcatuit, in cea mai mare parte sau in totalitate, din metal.
In functie de destinatia constructiei, structurile metalice se clasifica in:

- constructii de locuinte si socioculturale
- constructii industriale (hale industriale, furnale, hangare, garaje mari)
- poduri
- constructii hidrotehnice (dispozitive de inchidere/ deschidere, vane, stavile, ecluze)
- constructii speciale (turle pentru foraje, stalpi si piloni pentru linii electrice, piloni pentru antene de radio si televiziune, funiculare, rezervoare)
- masini de ridicat

fabrica tabla zincata cutata H-Metal
Compania H Metal a observat, anul acesta, o crestere in domeniul agriculturii, astfel ca produsele care au avut cea mai mare crestere au fost produsele din otel profil INP, profil UNP, profil IPE, profil HEA, cornier, teava patrata, teava rectangulara, tabla neagra dar si tabla zincata cutata destinata acoperisurilor si peretilor pentru hale cu destinatie de depozitare grane si parcare utilaje agricole. Tabla zincata cutata comercializata de H Metal se utilizeaza in general la constructiile metalice unde nu este necesara o temperatura controlata la interior, datorita costurilor mici fiind ideala in domenii precum agricultura. Un alt aspect foarte important al tablei zincate cutate este ca aceasta se realizeaza direct la lungimea necesara, nefiind necesare imbinari si suprapuneri, tabla astfel montata dintr-o bucata avand si rol de rigidizare a constructiei.

tabla zincata rulou H-Metal
Constructiile metalice sunt supuse urmatoarelor solicitari: intinderea, compresiunea, incovoierea, forfecarea si rasucirea. Astfel ca, in alegerea produsele metalurgice se va tine cont de aceste aspecte.

profil ipe din otel H-Metal
Calculul structurilor trebuie efectuat luand in considerare combinatiile cele mai defavorabile posibile, corespunzatoare tipului de constructie, conditiilor de lucru sau rolul elementului de rezistenta in constructie (stalp, grinda, etc.).

Dezvoltarea structurilor metalice, din ultima perioada, este strict legata de avantajele pe care acestea le prezinta: greutatea proprie mica in comparatie cu alte structuri (piatra, zidarie, beton armat si beton precomprimat), gradul mare de prefabricare, montajul rapid si posibilitatile de dezmembrare si reciclare.

teava rectangulara din otel H-Metal
Elementele de constructii asamblate prin nituri, cu suruburi (buloane) sau prin sudura transmit, prin imbinari, eforturile de la un element la altul. Indiferent de modalitatea aleasa pentru realizarea prinderii (nituire/ sudare), barele se centreaza inainte de prindere, pentru a evita aparitia unor solicitari suplimentare. Specialistii H Metal iti vor oferi cele mai competente sfaturi referitoare la produsele achizitionate.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.
H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu