vineri, 28 august 2015

Avantajele unui sistem de incalzire electrica in pardoseala

Pentru confortul nostru toti avem nevoie de un sistem de incalzire eficient si ieftin pentru zilele friguroase. Unicul sistem de incalzire care reprezinta, intr-adevar, o investitie avantajoasa este sistemul de incalzire electrica in pardoseala. Acest sistem vine o o multime de avantaje si beneficii.

Care ar fi avantajele unui astfel de sistem?

In primul rand este vorba de costul invetitiei. La un pret redus putem sa beneficiem de confortul dat de o locuinta incalzita corespunzator. Incalzirea termica in pardoseala ofera cel mai inalt nivel de comfort termic. Daca optati pentru acest sistem veti cheltui cu 50% mai putin decat daca optati pentru clasica centrala termica cu radiatoare si bransament gaze.

Un alt avantaj al acestui sistem este faptul ca este foarte usor de folosit si, in afara de asta, este foarte sanatos. Sistemul de incalzire termica in pardoseala inseamna stil, sanatate, eleganta, siguranta si confort intr-un singur produs.

Conform declaratiilor specialistilor, corpul omenesc are nevoie de miscarea pe verticala a aerului cald intr-o incapere. Fiecare sursa de caldura furnizeaza o anumita miscare verticala a aerului in functie de locul unde aceasta sursa este montata: in pardoseala, pe plafon, in perete, etc.

Sistemul de incalzire in pardoseala ofera sistemul termic perfect pentru corpul omenesc si de aceea simtim un confort sporit cand folosim acest tip de incalzire. In plus, el este ideal pentr familiile care au copii. Se stie foarte bine ca cei mici se joaca foarte mult stand jos pe pardoseala. In cazul in care am optat pentru incalzirea in pardoseala putem sa stam linistiti: copilul nostru nu se va imbolnavi pentru ca podeaua este intotdeauna calda.

Si cand vine vorba de exploatarea sa vom descoperi cat este de simplu sa-l instalezi si apoi sa-l folosesti. Sistemul se poate monta in sapa, in adezivul cu care este pusa gresia sau direct sub stratul de parchet.

Daca ati optat pentru montarea sistemului in sapa, trebuie sa stiti ca nu este nevoie de o o grosime speciala a sapei sau de ceva special. Procedeul este simplu: placa de beton este acoperita cu polistiren extrudat de o grosime de 2-3 cm, apoi se pune plasa STM care are rolul de a sustine cablul de incalzire AMSflex si de a arma sapa.

Sapa se toarna la o grosime obisnuita, este semiumeda si este intinsa in directia spirelor de incalzire deja montate. Peste sapa se poate pune mocheta, parchet, marmura, gresie, etc.

Daca aveti deja sapa si doriti sa puneti gresie deasupra si sa beneficiati si de sistemul de incalzire in pardoseala, atunci AMSmat este tot ce va trebuie. AMSmat este un covor foarte subtire de 2-3 mm, incalzitor, care se fixeaza sub gresie in adezivul acesteia.

Daca doriti sa montati sistemul sub parchet atunci AMSmat AL este ajutorul ideal. Acesta este un covor subtire de numai 2-3mm, incalzitor, infasurat in folie de aluminiu. El poate fi pus pe un strat de polistiren de 3-5 mm chiar sub parchet. Marele avantaj al acestui sistem este ca poate fi oricand demontat si fixat in alt loc.

Durata de viata a acestui sistem este forte mare datorita cablurilor AMASS, produse in Danemarca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu