miercuri, 2 septembrie 2015

Profilul UPE - un produs inovativ si eficient

Datorita proprietatilor speciale pe care le are otelul comparativ cu materialele traditionale, domeniul constructiilor metalice a cunoscut o dezvoltare continua. Utilizarea structurilor metalice este datorata avantajelor pe care otelul le prezinta: greutatea proprie mica in comparatie cu structurile masive (piatra, zidarie, beton armat si beton precomprimat) gradul mare de prefabricare, rapiditatea in montaj si faptul ca poate fi dezmembrat si reciclat.

Cu ajutorul profilelor din otel puteti obtine solutii elegante si eficiente din punct de vedere al costurilor pentru realizarea constructiilor metalice. Aceste produse pot fi utilizate tot timpul anului, ceea ce constituie un avantaj, lucrarile nefiind conditionate de conditiile meteo.

H Metal se ghideaza dupa sloganul: “Solutii rapide pentru idei indraznete!” si ofera clientilor sai o gama diversificata de produse metalurgice.

Un astfel de exemplu este profilul UPE, un produs din otel laminat la cald avand sectiunea transversala in forma literei U. Flansele acestui profil sunt paralele si largite. UPE-ul completeaza seria de profile IPE, deoarece inaltimile nominale au fost ajustate.

Schita profil UPE H-Metal
Au fost aduse imbunatatiri profilului UNP prin reducerea masei liniare si corectarea proprietatilor in jurul axei Y-Y. Vizual diferenta intre cele doua produse se observa astfel: flansele unui profil UNP isi reduc grosimea catre final, in timp ce grosimea flansei unui profil UPE ramane constanta.

Diferente profile UNP-UPE H-Metal
Utilizarea acestui produs are mai multe avantaje:

- ofera o reducere a greutatii de pana la 30% comparat cu profilele UNP
- reduce costurile de constructie si intretinere cu mai mult de 10%

Aplicatii profil UPE:

- constructii de locuinte
- constructii non-rezidentiale
- transfort si depozitare
- infrastructura in minerit

Produsul poate fi utilizat pentru stalpi, buiandrugi sau grinzi.
Echipa H Metal iti sta la dispozitie cu sfaturi competente referitoare la produsele achizitionate.

Caracteristici tehnice UPE:

Gama dimensionala: 80 -400 mm
Tolerante de fabricatie conform: EN 10279
Calitate otel: S 235, S 275, S 355 conform EN 10025 - 2
Standardul EN 10025 – 2 se aplica pentru produsele laminate la cald din oteluri de constructii si specifica conditiile tehnice de livrare pentru oteluri de constructii nealiate.

In alegerea clasei de calitate a otelului, atunci cand executati constructii metalice sudate, trebuie sa tineti cont de:

- natura solicitarilor
- grosimea produsului
- temperatura de expoatarea a constructiei
Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.

H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu