miercuri, 7 octombrie 2015

8 zile exceptionale la Roche Bobois


Compania franceza Roche Bobois, lider mondial in retail si design de mobilier si decoratiuni de lux a pregatit 8 zile speciale pentru clientii sai. Astfel, in perioada 10-17 octombrie, acestia pot descoperi pachete personalizate si oferte speciale.

Toamna este un sezon ideal pentru amenajarea spatiului personal, iar pentru a fi gata de petrecerile cu cei dragi si pentru a crea o atmosfera unica, Roche Bobois a pregatit oferte personalizate la toate colectiile sale. Fie ca va doriti o piesa din colectia de Primavara-Vara 2015 sau o piesa din fabuloasa colectie Toamna-Iarna 2015, in perioada 10-17 octombrie beneficiati de cel mai bun pret.

Roche Bobois inoveaza an de an, coletie de colectie, lucreaza cu numerosi designeri si materializeaza desenele si ideile lor, fac eforturi de-a produce si practic a inventa noi materiale. Ca marturie a dinamismului sau, Roche Bobois lanseaza de doua ori pe an o colectie total noua si se claseaza mereu printre brandurile de mobilier de lux ce lanseaza produse de ultima generatie.

canape-presence-roche-bobois-2014-sacha-lakic-design

“Brandul frantuzesc Roche Bobois, recunoscut pentru creativitate, inovatie si calitate, va invita sa achizitionati la preturi exceptionale forme inovative, tesaturi luxoase si obiecte cu un design expresiv. Cu certitudine, noua colectie Roche Bobois va oferi confort si eleganta fiecarei locuinte”, spune designerul francez Sacha Lakic.

iseo-canape-ambiance-sacha-lakic-design-2015-roche-bobois

Clientii sunt invitati sa descopere in showroomul Roche Bobois o multime de obiecte superbe si foarte elegante, culori rafinat combinate, texturi si detalii impecabil alese si o varietate de materiale de cea mai buna calitate.

pollen-bookcase-sacha-lakic-design-2015-roche-bobois-presence-sofa

In noua colectia Toamna-Iarna 2015 principala tema este “Experienta”, iar aceasta este exprimata atat prin motive grafice, dar si geometrice. “Ne-am dorit ca prezenta unor biblioteci precum Helis by Philippe Bouix sau Pollen by Sacha Lakic sa provoace senzatii puternice la nivel vizual. Aceasta este experienta pe care vrem sa o oferim clientilor nostri: depasirea asteptarilor, stimularea sentimentelor si stabilirea unui dialog intre designer si client”, spune Nicolas Roche.

Roche_Bobois_2015-07-30_15-35-32_presence

Una din tendintele noii coletii este confortul, care a fost intotdeauna fundamental pentru Roche Bobois, insa a fost redefinit de cele mai multe ori prin piese moderne. “Azi ne intereseaza confortul: felul in care arata o canapea trebuie sa ne faca sa ne dorim sa stam pe ea. Canapeaua Octet by Roberto si Maurizio Manzoni Tapinassi, de exemplu, arata ca o perna uriasa”, spune Nicolas Roche. O canapea trebuie sa fie multifunctionala, sa poti sa te uiti la televizor, sa citesti sau sa lucrezi pe laptop.

Roche_Bobois_2015-07-30_15-50-55_discours

O alta tendinta prezenta in noua colectie se numeste “Fifty/Fifty si include piese inspirate din anii ’50, dar care au un aer contemporan: scaunul Tempus by Simon Reynaud sau masa de dinning Lieto by Roberto Tapinassi si Maurizio Manzoni.

Roche_Bobois_Kerria-Sacha-Lakic

Descoperiti colectia si informatii despre Roche Bobois accesand si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RocheBoboisBucharest?fref=ts

Despre Roche Bobois

Fondata in 1960 de catre Philippe si Fran?ois Roche impreuna cu Jean-Claude si Patrick Chouchan, compania franceza Roche Bobois s-a remarcat repede prin lansarea de produse si obiecte cu un design original. Intalnirea cu designerul Hans Hopfer, creatorul celebrei canapele modulare Mah Jong, marcheaza debutul unei colaborari de durata cu designeri celebri. Misiunea Roche Bobois este de a populariza in lumea intreaga stilul de viata francez.

Contact Roche Bobois

Str. G-ral Constantin Budisteanu 28C,
Sector 1, Bucuresti,
Romania,
Bucharest@roche-bobois.com
031 102 0670

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu