vineri, 31 iulie 2015

Symmetrica: Crestere cu 5% a cifrei de afaceri in primul semestru

- Peste 1 milion de metri de produse livrate in 6 luni
- Afaceri de 77 milioane de lei pana la finalul anului

Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producator de pe plan autohton, a inregistrat, in prima jumatate a acestui an, o crestere a cifrei de afaceri cu 5%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si, astfel, isi mentine previziunile privind evolutia business-ului in 2015.

„Primul semestru al acestui an a adus o intensificare a cererii pe segmentul rezidential si acest lucru a avut un impact pozitiv in evolutia afacerilor Symmetrica. Astfel, in perioada ianuarie – iunie am inregistrat un business de 28,6 milioane de lei (cca. 6,5 milioane de euro)”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.

Potrivit afirmatiilor sale, proiectele rezidentiale au reusit, in aceasta perioada, sa compenseze lipsa investitiilor in infrastructura. Acesta a subliniat, de asemenea, ca proiectele private sunt cele care pot sustine piata locala de pavele in acest an deoarece previziunile arata ca proiectele publice nu vor primi finantare pana in 2016 cand Romania va putea accesa fondurile financiare din partea Uniunii Europene alocate pentru perioada 2014-2020.

Symmetrica pavele gradina
De altfel, Sebastian Bobu a mai subliniat ca, la nivel de piata, principala problema inregistrata in primul semestru a fost lipsa lichiditatilor, aspect provocat in special de intarzierea platilor din partea clientilor privati sau bugetari.

Peste 1 milion de metri de produse livrate in 6 luni

In ceea ce priveste volumele raportate in prima jumatate a anului, Symmetrica a livrat peste 1 milion de metri de produse atat catre proiecte private, cat si pentru lucrari de reabilitare a trotuarelor din Suceava, Comanesti, Pitesti, Bacau, Falticeni si Mangalia. in plus, produsele companiei au fost implicate in amenajarea complexului de apartamente Olimp – Blaxy si a acceselor auto pentru parcari publice din toate regiunile tarii.

Symmetrica pavele
In ceea ce priveste estimarile privind volumul de produse ce va fi livrat pana la finele anului, reprezentantul companiei afirma ca, odata cu inaugurarea noii linii de productie a fabricii din Ciociu, Jud. Bistrita-Nasaud, si cu lansarea noilor game de produse, acesta ar putea atinge peste 2,7 milioane de metri. Raportat la cifra de afaceri, Directorul Executiv al Symmetrica mizeaza pe continuarea trendului ascendent raportat la jumatatea anului si tinteste o crestere a cifrei de afaceri anuale cu circa 5%, pana la peste 77 de milioane de lei (cca. 17,3 milioane de euro).

Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica
Despre Symmetrica

Symmetrica este o companie 100% romaneasca, producatoare de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile, intr-o gama variata de forme si culori. Aceasta a fost infiintata in 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din actiuni) si Florin-Cristinel Stanciu (40% din actiuni).

Prima fabrica Symmetrica a fost inaugurata in 1999 la Veresti, judetul Suceava, urmata apoi de unitatile de productie de la Podu Iloaiei, judetul Iasi (2010), si Bolintin Vale, in apropiere de Bucuresti (2011), Prejmer – Brasov (2012) si Cociu – Bistrita-Nasaud (2012).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele si borduri se numara Arena Nationala, parcul balnear din statiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcari cu pavele ecologice in Bucuresti etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitatea de strazi, trotuare si parcuri ecologice din intreaga tara.

VEKA Romania: Ferestrele ieftine ii vor costa mai mult pe romani, pe termen mediu si lung

Cat de bine se informeaza romanii inainte de a lua decizia de achizitie a tamplariei termoizolante, care este principalul criteriu de cumparare si de ce ferestrele ieftine ii vor costa mai mult pe romani, pe termen mediu si lung? Toate aceste intrebari au fost adresate in cadrul sondajului national comandat de VEKA Romania si realizat de Neomar Consulting in perioada 10 ianuarie – 6 februarie 2015, pe un esantion reprezentativ (persoane fizice) de 1,100 persoane cu varste cuprinse intre 20 si 60 ani. Marja de eroare de esantionare este de +2,9%.

Informarea corecta este esentiala

Lipsa de informare cu privire la provenienta tamplariei termoizolante din locuinta, cat si a principalelor caracteristici ce o transforma intr-o fereastra de calitate superioara se numara printre cele mai ingrijoratoare aspecte ce reies in urma sondajului national. Intrebati carei marci ii apartin profilurile ce alcatuiesc ferestrele din propriile locuinte, 58.2% dintre respondenti au afirmat ca nu isi amintesc numele acesteia, iar 67.8% nu stiu numele producatorului lor de ferestre. In plus, 40.7% afirma ca au solicitat o singura oferta inainte de a cumpara tamplaria actuala din locuinta, iar 26.9% nu stiu cate camere interne de izolare detin ferestrele lor. Pentru cei mai multi dintre romani, calitatea tamplariei termoizolante ramane, din pacate, pe un loc secund, in favoarea celui mai mic pret de achizitie, 50.3% dintre respondenti spun ca principalul factor care influenteaza pentru ei decizia de cumparare este pretul.

Calitatea produsului trebuie sa primeze

Incep totusi sa fie vizibile premise pozitive din piata, iar acestea vin din partea viitorilor cumparatori de ferestre cu profiluri termoizolante. In cadrul sondajului national, acestia au numit in topul primelor trei cele mai importante criterii de selectie marcile de furnizori folosite la confectionarea ferestrelor, respectiv marca de profiluri si cea de feronerie.

Ferestrele ieftine ii vor costa mai mult pe romani

Probabil unul dintre cele mai ingrijoratoare aspecte relevate de studiu este acceptul beneficiarilor de a achizitiona tamparie termoizolanta fara factura fiscala, 13.7% fiind partial sau total de acord cu aceasta practica „la negru”. Toate acestea nu fac decat sa conduca piata pe un segment gri, in care solutiile tehnice au o performanta scazuta, origine incerta si nu beneficiaza de servicii de garantie. Acest lucru duce, in final, la cresterea gradului de nemultumire a clientilor finali fata de produsul achizitionat.

profil tamplarie VEKA
Pe de alta parte, un pret scazut nu poate garanta si calitatea produsului. Tamplaria termoizolanta de calitate inferioara este pentru locuinta doar o investitie pe termen scurt, intrucat aceasta nu asigura, pe termen mediu si lung, confortul si siguranta casei, o izolare termica si fonica perfecta sau rezistenta si durabilitatea ferestrelor. De aceea, la un interval de timp relativ scurt, ferestrele trebuie schimbate, ceea ce presupune o noua investitie financiara inainte de amortizarea celei vechi.

O fereastra adevarata trebuie sa raspunda necesitatii de izolare termica, rezistenta si durabilitate, dar trebuie sa fie si adaptata climei din zona geografica in care se afla locuinta. Pentru clima din tara noastra, recomandarea VEKA sunt profilurile PVC cu minim 5 camere interne de izolare si 70 de mm adancime de incastrare in zid.

23% dintre respondenti spun ca profilurile ferestrelor lor au doar 3 camere interne de izolare, lucru ce demonstreaza, o data in plus, faptul ca romanii investesc in produse cu performante slabe din punct de vedere al termoizolarii. De aici provine si una dintre cele mai mari nemultumiri ale romanilor cu privire la tamplaria termoizolanta pe care o detin, adica izolarea termica defectuoasa (11%).

„Studiul national de piata ne-a reconfirmat o problema raspandita in randul consumatorilor din Romania si anume lipsa de informare inaintea achizitiei de tamparie termoizolanta. Romanii nu au depasit inca pragul celui mai mic pret, lucru ce ii impiedica sa cumpere ferestre de calitate, capabile sa justifice investitia facuta pentru o perioada indelungata de timp. La VEKA, vom continua campaniile sustinute de educare si informare a cumparatorilor cu privire la beneficiile pe care o fereastra performanta le aduce pentru locuinta si bugetul familiei. Suntem constienti ca acesta reprezinta un proces de durata si ca este nevoie de timp pentru schimbarea perceptiilor si a comportamentelor. Ramanem activi si in lupta noastra pentru descurajarea comertului de tamparie termoizolanta si speram ca noile demersuri ale statului sa ne sustina si sa contribuie in sens pozitiv, caci doar asa cumparatorul este protejat legal din punct de vedere al serviciilor de garantie.”, spune Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania
Rezultatele pozitive obtinute de VEKA Romania in decursul anului trecut confirma modelul de business de succes ales de companie. VEKA va continua sa isi respecte misiunea asumata in calitate de lider mondial in vanzari si timp de livrare a profilurilor infoliate, de a imbunatati in mod constant solutiile propuse clientilor sai si a le oferi acestora sisteme PVC performante, apartinand exclusiv clasei A.

Despre VEKA

Fondata in anul 1969, ca urmare a preluarii producatorului german Vekaplast, care la acea data avea doar 8 angajati, VEKA a devenit, in 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profiluri PVC pentru usi, ferestre si obloane, numarand astazi 5.200 de angajati si inregistrand vanzari de aproape 900 de milioane de euro in intreaga lume. Prezent pe 3 continente, grupul VEKA isi desfasoara activitatea in 36 de locatii la nivel mondial, operand 24 locatii de productie.

VEKA ROMaNIA, infiintata in anul 2000, este detinuta in totalitate de catre VEKA AG Germania si are peste 30 de angajati, in prezent deruland afaceri cu peste 180 de parteneri in intreaga tara. Sistemele de profiluri PVC de la VEKA, furnizate exclusiv in clasa A de calitate, ofera clientilor solutii individualizate din categoria premium, disponibile in peste 50 de nuante, precum si profiluri cu design specific, ce satisfac cele mai pretentioase cerinte estetice. Reciclabile in proportie de 100%, aceste sisteme ofera solutia ideala, atat din punct de vedere al izolarii termice, al functionalitatii, stabilitatii si usurintei de intretinere, cat si in ceea ce priveste durabilitatea si protectia mediului inconjurator. Fie ca este vorba despre ferestre, usi, obloane sau rulouri, pentru o cladire noua sau pentru o renovare, VEKA poate oferi solutia perfecta. www.veka.ro, www.fereastraveka.ro.

joi, 30 iulie 2015

Produse metalurgice de cea mai buna calitate pentru structuri metalice

H Metal se adreseaza firmelor care au ca obiecte de activitate executie hale metalice, spatii de productie/ depozitare, garaje pentru utilaje, utilaje agricole pentru piata interna si / sau export, firmelor de confectii metalice care executa produse metalice industriale.

Prin constructii metalice se inteleg acele constructii sau parti de constructii al caror schelet de rezistenta este alcatuit, in cea mai mare parte sau in totalitate, din metal.
In functie de destinatia constructiei, structurile metalice se clasifica in:

- constructii de locuinte si socioculturale
- constructii industriale (hale industriale, furnale, hangare, garaje mari)
- poduri
- constructii hidrotehnice (dispozitive de inchidere/ deschidere, vane, stavile, ecluze)
- constructii speciale (turle pentru foraje, stalpi si piloni pentru linii electrice, piloni pentru antene de radio si televiziune, funiculare, rezervoare)
- masini de ridicat

fabrica tabla zincata cutata H-Metal
Compania H Metal a observat, anul acesta, o crestere in domeniul agriculturii, astfel ca produsele care au avut cea mai mare crestere au fost produsele din otel profil INP, profil UNP, profil IPE, profil HEA, cornier, teava patrata, teava rectangulara, tabla neagra dar si tabla zincata cutata destinata acoperisurilor si peretilor pentru hale cu destinatie de depozitare grane si parcare utilaje agricole. Tabla zincata cutata comercializata de H Metal se utilizeaza in general la constructiile metalice unde nu este necesara o temperatura controlata la interior, datorita costurilor mici fiind ideala in domenii precum agricultura. Un alt aspect foarte important al tablei zincate cutate este ca aceasta se realizeaza direct la lungimea necesara, nefiind necesare imbinari si suprapuneri, tabla astfel montata dintr-o bucata avand si rol de rigidizare a constructiei.

tabla zincata rulou H-Metal
Constructiile metalice sunt supuse urmatoarelor solicitari: intinderea, compresiunea, incovoierea, forfecarea si rasucirea. Astfel ca, in alegerea produsele metalurgice se va tine cont de aceste aspecte.

profil ipe din otel H-Metal
Calculul structurilor trebuie efectuat luand in considerare combinatiile cele mai defavorabile posibile, corespunzatoare tipului de constructie, conditiilor de lucru sau rolul elementului de rezistenta in constructie (stalp, grinda, etc.).

Dezvoltarea structurilor metalice, din ultima perioada, este strict legata de avantajele pe care acestea le prezinta: greutatea proprie mica in comparatie cu alte structuri (piatra, zidarie, beton armat si beton precomprimat), gradul mare de prefabricare, montajul rapid si posibilitatile de dezmembrare si reciclare.

teava rectangulara din otel H-Metal
Elementele de constructii asamblate prin nituri, cu suruburi (buloane) sau prin sudura transmit, prin imbinari, eforturile de la un element la altul. Indiferent de modalitatea aleasa pentru realizarea prinderii (nituire/ sudare), barele se centreaza inainte de prindere, pentru a evita aparitia unor solicitari suplimentare. Specialistii H Metal iti vor oferi cele mai competente sfaturi referitoare la produsele achizitionate.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.
H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

De ce sa alegi piatra naturala pentru locuinta ta

Odata ce te-ai hotarat sa-ti montezi finisaje in noua locuinta sau sa renovezi si sa dai un suflu nou casei tale, cu siguranta ai in vedere diverse materiale care sa aduca un plus din punct de vedere estetic in interiorul casei, dar care sa fie si durabile si rezistente la socuri sau alti factori de mediu.

Piatra naturala este un material perfect penatru finisajele din locuinta ta, un material care poate fi folosit in orice incapere si care va rezista cu brio la trecerea anilor, la patare, la socuri sau umiditate. In acelasi timp, daca te-ai hotarat sa urmezi liniile unui anumit stil de design interior (clasic, contemporan, mediteraneean, asiatic) piatra naturala se va integra cu succes in ansamblu deoarece este caracterizata de versatilitate.

Trebuie sa stii ca atunci cand spunem piatra naturala inglobam de fapt mai multe materiale - marmura, travertin, ardezie, granit - fiecare dintre ele venind cu calitatile si farmecul propriu. Pentru ca vorbim de mai multe tipuri de piatra, avem de-a face si cu o paleta larga de modele, patternuri si culori, astfel incat oricine sa-si gaseasca piatra care i se potriveste cel mai bine personalitatii sale si, evident, gusturilor sale.

Solutia pentru ani de zile de relaxare si frumusete

Piatra naturala inseamna de fapt o calitate superioara si rezistenta, inseamna libertate in realizarea artificiilor de design interior, inseamna suprafete elegante si o atmosfera calda, familiara, de "acasa". In acelasi timp, fiind un material natural, este ecologica, si are grija de sanatatea familiei tale, atragand energiile pozitive.

Toate calitatile ei o fac perfecta atat pentru baie - umiditatea crescuta din aceasta camera nu va afecta piatra naturala, cat si pentru bucatarie, piatra nu se va pata de la mancare, ulei, sosuri sau sucuri, mai ales daca e tratata corespunzator cu impermeabilizant si apoi stearsa cu un detergent special pentru piatara naturala. Si in living piatra naturala este un material potrivit, putand fi folosita atat la placarea peretilor, cat si la placarea pardoselii, fara sa-ti faci griji legate de uzura provocata de traficul ridicat.

Placarea unui perete din dormitor cu piatra naturala va fi un accent deosebit, care va da un aer relaxant si linistitor acestei incaperi.

Finisajele si montarea lor pot reprezenta un efort financiar considerabil, pe care nu e suor sa-l faci o data la 2-3 ani. Finisajele din casa se monteaza pentru a rezista ani de zile, iar aici intervine calitatea materialeului. Piatra naturala, fie ca e marmura, travertin, cuartit sau ardezie, va rezista fara probleme la trecerea anilor. Este imuna la procesul de imbranire si pot trece zeci de ani pana cand timpul isi va pune amprenta pe ea. Te vei bucura ani la rand de frumusetea piatrei naturale si utilizarea ei reprezinta de fapt o economie deoarece nu va fi nevoie sa renovezi in urmatorii ani pentru ca nu se va deteriora si nu se va pata.

In acelasi timp, odata ce ai ales piatra naturala, nu trebuie sa-ti faci griji ca ea se va demoda si va deveni desueta. Este un material clasic, ce nu iese din trend, natura si toate materialele din natura sunt si vor fi mereu o alegere fireasca atunci cand vine vorba de amenajari interioare.

Iata cum poti folosi piatra naturala in fiecare camera din locuinta ta

Living primitor cu piatra naturala

In living trebuie sa creezi un spatiu destinat relaxarii. Este incaperea unde iti primesti musafirii, unde te relaxezi la finalul zilei si unde se aduna toata familia in serile de weekend pentru un film in familie, asa ca atmosfera terbuie sa fie una calda.

amenajare living travertin perete decorativ piatraonline
Mai multe foto si detalii despre living-ul luminos amenajat cu travertin, intr-un apartament din Chiajna (clienti PiatraOnline.ro) aici.

Poti placa pardoseala din living cu marmura pentru o crea un spatiu elegant, somptuos. Poti de asemenea sa utilizezi si travertin sau ardezie. Foloseste piatra naturala si pentru placarea peretilor, iar daca ai in living un stalp de sustinere il poti placa cu piatra naturala transformandu-l automat intr-o piesa care adauga valoare estetica livingului.

Cu ajutorul ardeziei flexibile poti chiar sa imbraci si piese de mobilier cu piatra. Practic, poti folosi piatra naturala la orice, insa e bine sa existe un echilibru in living, mai ales ca este un spatiu mare si daca folosesti prea multe elemente din piatra s-ar putea sa o supraincarci.

Baia, o oaza de liniste cu piatra naturala

Este chiar recomandat sa folosesti piatra naturala in baie deoarecere este un material care rezista foarte bine la grade crescute de umiditate. Foloseste un impermeabilizant pentru a pastra integritatea si stralucirea pietrei din baie. Nu numai ca poti placa peretii si pardoselile din baie cu piatra naturala, insa poti de asemenea sa amplasezi si obiecte sanitare din acest material, extrem de rezistente si cu o valoare estetica deosebita.

baie-oglinda-travertin-ardezie-flexibila-piatraonline
Perete decorativ baie – ardezie flexibila. Vezi mai multe foto aici.

Lavoarele rotunde, patrate sau in forme speciale, pentru o baie inedita, si caditele de dus din piatra naturala vor conferi un farmec aparte acestui spatiu.

O bucatarie stilata cu pardoseala din piatra naturala

In bucatarie, poti folosi piatra naturala atat pentru placarea pardoselii, cat si pe perete, in spatiul acela dintre blat si dulapurile de bucatarie. Foloseste travertin scapitat pentru un efect deosebit.

Piatra naturala este potrivita si pentru blatul de bucatarie, iar daca te bucuri de un spatiu generos in bucatarie si ai optat pentru o insula pe mijloc, poti folosi cu incredere piatra naturala. Va rezista cu brio la petele care sunt greu de evitat in bucatarie, insa, bineinteles, va trebui sa o ingrijesti corespunzator, mai ales ca unele substante, asa cum este de exemplu sucul de citrice, ataca piatra si ar putea sa o pateze. Daca stergi imediat pata insa, nu vei avea nicio problema.

hol-amenajare-casa-piatra-naturala-travertin-antichizat-piatraonline
Perete de bucatarie placat cu terrazzo

Un hol primitor

perete-decorativ-bucatarie-terazzo-proiect-client-PiatraOnline
Citeste mai multe despre amenajarea din imagine pe blogul PiatraOnline.ro.

Holul este practic prima incapere in care intram, este ca o carte de vizita, de aceea trebuie nu trebuie neglijat. Poti sa plachezi pardoseala cu marmura sau travertin si poti folosi ardezia pentru a placa un perete pentru a da un accent deosebit acestei incaperi, prima pe care o vede oricine ne calca pragul.

marți, 21 iulie 2015

Idei pentru amenajarea bucatariei in trei stiluri diferite: rustic, vintage si clasic

Stilurile rustic, vintage si clasic au fost declarate inca de la inceputul anului reprezentantive pentru amenajarile din 2015, insa, potrivit specialistilor Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, pentru a reda complet specificul acestor stiluri in zona bucatariei, alegerea corecta a micilor decoratiuni este esentiala.

„Indiferent de stilul ales, cel mai important aspect este integrarea in decor a personalitatii proprietarilor. Detaliile fac diferenta, iar daca punem suflet atunci cand decoram bucataria vom obtine un spatiu intim, cald, in care ne vom bucura sa petrecem timp”, a mentionat Marius serbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

Astfel, pentru amenajarea bucatariei, unul dintre stilurile recomandate de specialistii Chic Ville este stilul rustic, caracterizat prin culori temperate, naturale. De asemenea, prin combinarea corecta a decoratiunilor, se poate face o trecere subtila la un stil rustic-industrial, adaugand accente din lemn vechi, fier forjat, obiecte antichizate si din email, combinate cu nuante mai tari care sa se regaseasca in textile sau obiecte de design.

chic-amenajare-bucatarie
Pentru un aspect neconventional, bucataria rustica poate fi accesorizata cu elemente metalice din inox sau tabla zincata, ori cu suruburi industriale prinse in perete care sa inlocuiasca vechiul cuier.

Un alt stil recomandat de catre designerii de interior pentru amenajarea bucatariilor este cel clasic, reprezentat cu succes prin mobilier din lemn masiv, pardoseli placate cu marmura sau alte materiale nobile si blaturi din piatra naturala. Decoratiunile specifice acestui stil vor radia prin eleganta si rafinament, culorile folosite vor fi unele temperate, in nuante de gri, crem sau maro. Acest tip de bucatarie este recomandat pentru casele cu spatii generoase, cu posibilitatea incadrarii unei insule pentru gatit in centrul bucatariei.

chicville-amenajari-bucatarii
Nu in ultimul rand, cei ce isi doresc o vara permanenta in bucatariile lor, pot opta pentru stilul vintage, caracterizat prin mobilier in culori deschise, usor antichizat. Completarea corecta a acestui ambient se va face, in primul rand, prin textile in culori deschise, brodate cu motive florale sau cu mici accente dantelate. De asemenea, pentru un aer romantic si relaxant, pe masa din bucatarie se pot aseza buchete de flori proaspete.

Obiecte esentiale pentru o bucatarie completa si moderna

Potrivit Chic Ville, bucataria este spatiul in care organizarea devine o regula, si, in acest caz, recipientele si cosurile pentru depozitat sunt esentiale. De asemenea, nu trebuie sa lipseasca nici accesoriile gospodinelor, precum sortul si manusa pentru cuptor, toate din aceeasi colectie, pentru a da o stare de bine in timpul gatitului. Mai mult, tot in spiritul organizarii, doamnele si domnisoarele ar trebui sa aiba la indemana un caiet de retete sau o carte de bucate, precum si un suport pentru acesta.

chicville-modele-amenajari-bucatarii
Totodata, pe langa suporturile de organizare, specialistii Chic Ville sugereaza acele decoratiuni care au si un scop practic, precum recipientele din sticla pentru condimente, cafea, faina, zahar sau cutiile de ceai disponibile intr-o variata gama de stiluri si culori. Pe langa caracterul lor practic, acestea au si un rol decorativ, intrucat de multe ori vin in suporturi speciale din rachita sau nuiele si sunt impodobite cu panglici sau desene.

In ceea ce priveste vesela, Chic Ville recomanda alegerea ei in functie de sezon. Astfel, pentru perioada verii se pot alege culori precum turcoaz, albastru pastel, galben floarea-soarelui, si verde deschis menite sa improspateze decorul deja existent.

Chic-Ville-Idei-pentru-amenajarea-bucatariei
„Dincolo de criteriul sezonier, am observat ca, de cele mai multe ori, varsta clientilor dicteaza alegerile acestora. Daca tinerii sunt atenti la design si la pret, pe masura ce se inainteaza in varsta, vesela devine un element de colectie in bucatarie, cele mai cautate piese fiind cele unicat, precum ceramica pictata manual”, a completat reprezentantul companiei.

Intre cele doua categorii de varsta intervin tinerii recent casatoriti, care investesc in decoratiunile pentru bucatarie, avand in vedere ca se afla la primele demersuri in mobilarea noii locuinte. Doamnele sunt extrem de atente la calitatea produselor achizitionate, dar mai ales la cat de practice sunt acestea. Ele se indreapta mai ales catre vase pentru servit in cadrul meselor festive, dar si catre vase termorezistente pentru gatit.

chic-ville-amenajari-bucatarie
Despre Chic Ville

Chic Ville este reteaua de magazine de decoratiuni interioare ce pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse cu un aer clasic, vintage, pana la industrial contemporan.

Printre cele 9.500 de tipuri de produse aflate in stoc se afla de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticla, ceramica, accesorii pentru bucatarie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative si cadouri sau suveniruri.

In acest moment Chic Ville detine doua magazine in Cluj-Napoca, iar al treilea este localizat in Bucuresti. De asemenea, cei pasionati de frumos pot vizita si magazinul online www.chicville.ro pentru a vizualiza toata gama de produse.

luni, 20 iulie 2015

Roca aduce noi oferte in aceasta vara pentru stilurile clasice si moderne

- Respectand promisiunea companiei de a oferi un design accesibil tuturor, in perioada 15 iulie - 15 august Roca aduce in Romania oferte incredibile pentru reamenajarea baii
- Seturi de baterii cu 3 piese, cu garantie de 5 ani, si toalete suspendate cu sistem incorporat in perete de la cele mai bine vandute colectii Roca: Victoria sau colectiile mai moderne, Tipo si Coral


Spatiul baii este unul foarte intim, care, cu toate acestea, seteaza atmosfera pentru intreaga casa. O casa moderna are nevoie de o toaleta moderna, sau un design atemporal merge cu linii curate in baie. Daca vara vine si cu planuri de redecorare, Roca aduce oferte imbatabile pentru toaletele suspendate si seturile de baterii de la Victoria, un best-seller international cu linii clasice, extrem de apreciat si in Romania, dar si pentru colectiile mai moderne Tipo si Coral.

Clasic atemporal cu seturile de la Victoria

Colectia Victoria este solutia fireasca pentru o atmosfera clasica. Liniile elegante si practice respectate in piesele din cadrul colectiei combina simplitatea si versatilitatea, pentru solutii convenabile si extrem de aplicate.

Roca_Victoria_baterie-lavoar
Setul de baterii Victoria include o baterie de lavoar, o baterie de baie si dus si o bara de dus cu cap mobil din colectia Stella de 700 mm, totul la 619 lei (TVA inclus).

Roca_Victoria_baterie-cada_dus
Caracteristici si tehnologii patentate Roca:

SofTurn® - Cartusul ceramic este partea principala a tuturor bateriilor si Roca a utilizat pentru toate cartusele tehnologia SofTurn. Astfel se atinge cel mai inalt nivel de confort la folosirea manetei bateriei si precizie la alegerea debitului si a temperaturii dorite.

EverShine® - Frumusetea finisajului cromat si rezistent al tuturor bateriilor Roca este posibila multumita tehnologiei inovatoare EverShine. Cromarea garanteaza stralucire ani in sir, rezisten?a la zgarieturi astfel bateriile fiind mai usor de intretinut.

50% Water & Energy Saving CLICK® - O tehnologie exceptionala dezvoltata de Roca pentru a economisi apa si energie. Sistemul de siguranta Click® ajuta la limitarea debitului de apa la 50%. Daca este necesar, debitul poate fi marit cu un mic efort de ridicare ca sa se depaseasca sistemul click. Odata cu ajustarea si pozitionarea corecta a manetei se economiseste energie.

Roca anunta si o oferta pentru sistemul de toaleta suspendata de la Victoria, cu rezervor incastrat in perete, cu sistem dublu de tragere a apei, cu vas de toaleta si capac, totul pentru numai 999 lei (TVA inclus).

Roca_Victoria-WHWC
Simplitate moderna cu noile colectii Tipo si Coral

Colectia Tipo este o reinterpretare moderna a spatiului din baie: aduce un design accesibil tuturor, o versiune sintetizata perfect a obiectelor sanitare si formelor simple.
Oferta pentru toaleta suspendata Tipo cu rezervor incastrat in perete, sistem de tragere a apei de 3 sau 6 litri si capac, cu vas de toaleta si capac, totul pentru numai 1.389 lei (TVA inclus).

Asa cum sunt toate bateriile Roca, si bateriile Coral folosesc cartusul exclusiv si inovator ce permite o mai buna manevrare a mixerelor, de la cele pentru lavoare la cele de dus / cada.

Setul de baterii Coral include o baterie de lavoar, o baterie de baie si dus si o bara de dus cu cap mobil din colectia Stella de 700 mm, totul la 539 lei (TVA inclus).

Oferta speciala Roca_Coral_WHWC
Cele doua seturi de baterii de la Coral si Victoria au si o garantie de 5 ani, la fel ca intreaga oferta Roca pentru baterii.

Puteti afla mai multe despre produsele Roca si distribuitorii sai pe: www.ro.roca.com

Despre Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, producerii si comercializarii de produse pentru baie, obiecte din gresie ?i ceramica care pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Compania are 21.100 de angaja?i, 76 centre de productie si este prezenta in mai mult de 135 de tari de pe toate cele cinci continente.

Roca, brand lider in definirea spatiilor baii, colaboreaza cu urmatorii prestigiosi designeri, arhitecti si designeri de interior de prestigiu: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner si J. Mariscal, printre altii. In plus, compania se implica in mod constant in dezvoltarea si promovarea initiativelor care ajuta la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului sau fata de mediu, Roca dezvolta permanent produse noi, ce urmaresc conservarea resurselor de apa.

www.roca.com
www.ro.roca.com

marți, 14 iulie 2015

Multiplu premiat, Daikin Emura este recunoscut pentru design remarcabil in cadrul iF Awards

Sistemul de aer conditionat Daikin Emura a primit inca o data recunoastere pentru design exceptional in cadrul premiilor de excelenta in design iF Awards. Astfel, acesta isi consolideaza pozitia ca un icon in design si lider in domeniul solutiilor de climatizare, iar numeroasele premii obtinute evidentiaza importanta inovatiei Daikin pentru industria de profil.

Daikin Emura a fost unul dintre cele 5.000 de produse din 53 de tari care au fost evaluate in cadrul editiei din acest an a premiilor de excelenta in design iF Awards de catre un panel international de experti in domeniu. Sistemul a fost selectat datorita calitatii designului, finisajelor, materialelor folosite, nivelului de inovatie, caracterul prietenos cu mediul, functionalitate, ergonomie si siguranta.

Premiul iF Awards este cel mai recent dintr-o serie intreaga de recunoasteri ale sistemului Daikin Emura, acordate inca de la lansarea acestuia de acum un an. In 2014, sistemul a primit recunoasterea Focus Open si a fost premiat in cadrul competitiei Good Design Awards, obtinand premiul Good Design Tick pentru a doua oara. Mai mult, Daikin Emura a primit in acelasi an premiul Red Dot, recunoscut si extrem de ravnit la nivel mondial pentru design de produs datorita aspectului sau, a functionalitatii si a caracteristicilor care il fac prietenos cu mediul. Mai recent, sistemul a primit si o mentiune speciala in cadrul German Design Award 2015.

Daikin Emura
Proiectat si fabricat in Europa, pentru a indeplini nevoile specifice ale pietei europene, Daikin Emura imbina cu succes designul european si tehnologia japoneza. Datorita tehnologiei inovatoare a compresorului, sistemul livreaza eficienta energetica sezoniera la un nivel de exceptie, pana la clasa A+++. Extrem de silentios, cu nivel de zgomot de pana la doar 19dB, acesta asigura un somn linistit. Unitatea este disponibila in doua versiuni, cu refrigerant R-32 sau R-410A.

Daikin Emura alb
Tehnologiile avansate includ functia “ochi inteligent”, care optimizeaza performanta si confortul sistemului raportat la gradul de ocupare al camerei in care este amplasat, directionand fluxul de aer intr-o maniera care permite minimizarea curentului si reducerea consumului de energie. Unitatea Daikin Emura poate fi controlata de pe tableta sau smartphone, prin intermediul aplicatiei Online Controller (disponibila atat pentru sistemele Android si iOS).

Daikin Emura_1
Pozitionand compania Daikin ca un lider incontestabil in inovatie, sistemul Emura ofera eficienta energetica superioara si confort printr-un mix care aduce rafinament si distinctie oricarui interior.

Daikin Emura argintiu
Pentru mai multe informatii despre DAIKIN vizitati www.daikin.ro.

Despre Daikin Europe N.V.

Daikin Europe N.V. este un producator european important de aparate de aer conditionat, pompe de caldura si echipamente de refrigerare, cu aproximativ 5.500 de angajati in intreaga Europa si 10 fabrici de productie majore cu sediul in Belgia, Republica Ceha, Franta, Germania, Italia, Olanda, Turcia si Marea Britanie.

La nivel global, compania DAIKIN este renumita pentru abordarea sa inovatoare in ceea ce priveste dezvoltarea de produse, precum si pentu calitatea de neegalat si versatilitatea solutiilor sale integrate. Cu o experienta de peste 90 de ani in proiectarea si fabricarea de tehnologii de incalzire si racire, Daikin este lider de piata in tehnologia pompelor de caldura. Daikin VRV si Daikin Altherma sunt cele mai vandute sisteme de pompe de caldura in Europa, cu peste 500.000 de sisteme livrate pana in prezent.

Segmentul rezidential, in crestere pe piata de pardoseli decorative

- Pardoselile decorative, tot mai cerute de romani in detrimentul placilor ceramice sau a parchetului
- 50% din piata de profil, reprezentata de segmentul industrial
Potrivit Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, romanii incearca sa se alinieze la trendurile europene in materie de pardoseli alternative, cautand deopotriva unicitatea unui design personalizat si diferentiat, cat si functionalitatea si modernismul spatiilor interioare. Astfel, din ce in ce mai multi dintre acestia opteaza pentru sisteme decorative de pardoseala in detrimentul variantelor clasice: PVC, parchet sau binecunoscutele placari cermice.

Desi tarile vestice sunt recunoscute pentru folosirea sistemelor sintetice decorative, precum cele epoxidice si poliuretanice, pardoselile decorative reprezinta inca o noutate pe piata locala, fiind folosite in mod special in cadrul spatiilor comerciale. in ultimii ani, insa, cererile pentru astfel de amenajari au inceput sa vina si din partea clientilor din segmentul rezidential.

„Chiar daca aceste sisteme de pardoseli sunt mai putin cunoscute, deschiderea tinerilor arhitecti pentru depasirea conventionalului, tendinta fireasca de maturizare a pietei sustinuta si de numarul crescator al proprietarilor de vile, case de vacanta, spatii de agrement si relaxare care au inceput sa se inspire din locurile pe care le viziteaza in strainatate au determinat o usoara crestere a cererii pentru aceste sisteme de acoperire a pardoselilor. Un segment care prezinta potential de crestere rapida este reprezentat de piata locuintelor”, a declarat Aurelian Pascale, Manager Divizie Flooring Sika Romania.

Aurelian-Pascale-Sika
Pardoselile decorative pentru locuinte – sub 10% din piata.

Potrivit reprezentantului companiei, primul loc pe piata locala de pardoseli este ocupat de cele industriale, intr-o proportie de 50%. Topul este completat ulterior cu pardoselile comerciale (20%) si cele pentru parcari auto (20%). Restul, de 10%, este atribuit segmentului rezidential.

Campagne-Comfort-Floor-Descol_24-2
„In ultimii ani am observat o cerere in crestere pe segmentul rezidential si estimam ca, in 3 ani, procentul din piata ce revine acestuia va ajunga la cca. 15%”, a mentionat Aurelian Pascale.

In ceea ce priveste piata de profil, acesta a subliniat ca, in urmatoarea perioada, se va observa un avans cu 5% al valorii si volumelor determinat, cu precadere, de reluarea proiectelor imobiliare, atat rezidentiale, cat si comerciale, dar si a celor industriale de mari proportii.

Casa-Marcu_IMG_6778
Avantajele pardoselilor decorative

Reprezentantul companiei este de parere ca tendinta romanilor de a apela la pardoseli decorative este puternic influentata de sugestiile arhitectilor si proiectantilor locali, care mizeaza pe decoratiuni inovatoare si proiecte cat mai atractive.

Revius-Lyceum-Floor-TIFF_4
In ceea ce priveste produsele propriu-zise, pentru clientii rezidentiali, specialistii Sika recomanda sisteme de pardoseli de baza de rasini (sintetice, epoxidice sau poliuretanice) sau care se pot aplica in locuinte in diferite combinatii decorative precum Sika ComfortFloor, CompactFloor, DecoFloor, DecoFlake, DecoQuartz, Sika Balcony sau Sika EmotionFloor.

Dincolo de aspectul inovator si modern pe care il ofera prin cele mai diverse combinatii de culori si materiale, pardoselile decorative sunt sisteme care nu afecteaza mediul, bunurile si persoanele in zonele in care sunt expuse, prezinta continuitate in aplicare, duritate, rezistenta la impact si chiar izolare fonica, aducand un plus de igiena si confort spatiilor interioare. In plus, in functie de preferintele clientului si pentru un decor unic, acestea pot fi usor imbinate cu alte straturi, precum lemn sau piatra.

Sportlaguna-Heerhugowaard31
Despre Sika

Sika AG cu sediul in Baar, Elvetia, este o companie activa la nivel global in domeniul materialelor chimice speciale, deservind industria constructiilor si industriile producatoare de componente auto, autobuze, camioane, trenuri, fatade, parcuri solare si eoliene. Compania elvetiana este lider in domeniul solutiilor utilizate in procesele de sigilare, lipire, amortizare, consolidare si protectie a structurilor portante.

Gama de produse Sika include aditivi de inalta calitate pentru betoane, mortare speciale, adezivi si sigilanti, materiale de amortizare, consolidari structurale, pardoseli industriale, acoperiri pentru metale, protectii la betoane si sisteme de acoperisuri si impermeabilizari.

In prezent, Sika numara subsidiare in 91 de tari si mai mult de 17.000 de angajati la nivel global, care asigura o legatura stabila intre clienti si companie, garantand succesul tuturor partenerilor. In 2014 Sika a generat vanzari de 5,6 miliarde CHF.

Sika Romania, subsidiara a concernului elvetian, a fost infiintata in 2002, iar incepand cu luna iunie 2008 a dat in folosinta fabrica de aditivi de la Brasov - prima unitate de productie Sika din Romania.

In plus, Sika a inaugurat in 2014 si cea de-a doua fabrica din Romania, la Capusu Mare, judetul Cluj, unde va produce atat mortare speciale, cat si mortare folosite ca adezivi.

Compania este lider de piata in domeniul impermeabilizarilor, aaditivilor pentru betoane, a pardoselilor industriale, sistemelor de membrane pentru acoperisuri, a consolidarilor cu fibre de carbon, dar si a mortarelor speciale.

Sika Romania a fost implicata in proiecte locale importante printre care se numara Floreasca City Center, Floreasca Business Park, extinderea retelelor Dedeman si Kaufland, consolidarea hotelului Domogled din Baile Herculane, turnul de racire Paroseni, loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean, reabilitarea caii ferate Sighisoara – Atel si multe altele.

luni, 13 iulie 2015

Symmetrica mizeaza anul acesta pe segmentul rezidential cu doua noi game de produse

- Durabilitate si creativitate, cuvinte cheie in noua imagine a companiei
- Ponderea sectorului rezidential in business-ul companiei creste la 20%

Tinand cont de avansul proiectelor rezidentiale, Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producator autohton, anunta extinderea portofoliului cu doua game de produse noi speciale pentru amenajarea curtilor si a gradinilor.

Astfel, cele doua noi colectii, Symmetrica Select si Symmetrica pentru Gradina, devin principalele solutii de amenajare pentru clientii rezidentiali care isi doresc produse cu un design exclusivist si o durata de viata indelungata. Noile pavaje, alaturi de kit-urile destinate ingrijirii gradinii, incurajeaza amenajarea unor ambiente unice prin culoare, forme si texturi, oferind beneficiarilor peste 30 de produse diferite.

„Lansarea noilor game va avea un impact important si in business-ul companiei. Astfel, in 2015, estimam o crestere a volumelor livrate catre proiecte rezidentiale pana la 20%, fata de 10% in 2014”, a declarat Sebastian Bobu, Directorul Executiv al Symmetrica.

Referitor la cifra de afaceri, reprezentantul companiei mizeaza pe continuarea trendului ascendent din ultimii ani si tinteste o majorare a business-ului cu circa 5%, pana la peste 77 de milioane de lei (17,3 milioane de euro).

Symmetrica Select, Symmetrica Gradina
„Decizia de a extinde gama de produse a venit ca o urmare fireasca in evolutia companiei noastre si din dorinta de a satisface exigentele din ce in ce mai mari ale clientilor in ceea ce priveste calitatea si designul produselor”, a mai explicat Sebastian Bobu.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca lansarea noilor produse vine si in intampinarea avantului pe care l-a luat piata imobiliara rezdentiala.

„Fie ca este vorba de ansambluri rezidentiale sau de constructii private, inca de la inceputul anului am simtit o dezmortire a investitiilor. In plus, constructorii opteaza tot mai des pentru produse de calitate superioara, pe de o parte, iar pe de alta parte proprietarii sunt mai atenti la ce materiale sunt folosite pentru amenajare”, a mai spus Directorul Executiv al Symmetrica.

Sebastian Bobu, Director Executiv Symmetrica
Potrivit acestuia, gama Symmetrica Select impresioneaza prin rafinament si inovatie, fiind formata din produse premium, special create pentru cele mai de durata amenajari. Dincolo de aspect, noile produse prezinta avantajul de a fi obtinute prin tehnologii si metode de aplicare inovatoare, o parte din ele fiind prelucrate in mai multe etape. Mai mult, calitatea produselor din gama Select este garantata prin sistemul Aqua Protect, un sistem special de protectie dezvoltat de Symmetrica, ce asigura protejarea pavelelor impotriva apei si care poate creste durata de viata a pavelelor la peste 25 ani.

Pe de alta parte, Symmetrica pentru Gradina reprezinta un set complet de produse pentru amenajarea unei gradini autentice, fiind compus din trepte, dale, tratamente de protectie si kit-uri cu aspecte de piatra naturala, usor de incadrat in orice ambient.

Symmetrica Select, Symmetrica Gradina
„Avand in vedere succesul dobandit in cei 20 de ani de activitate, suntem increzatori in deciziile pe care le-am luat de-a lungul timpului, in special in ceea ce priveste portofoliul de produse. Nivelul superior de calitate, cat si aspectul deosebit de placut al noilor produse vor avea, cu siguranta, un impact puternic in randul clientilor si, implicit, in rezultatele financiare anuale”, a mai spus reprezentantul companiei.

In plus, odata cu noile produse, Symmetrica pune la dispozitia clientilor si un pachet de servicii complete, pornind de la consultanta in amenajare, proiectare si pana la montaj.

Durabilitate si creativitate, cuvinte cheie in noua imagine a companiei

Odata cu extinderea ofertei de produse, Symmetrica anunta si finalizarea procesului de rebranding a companiei si implementarea unei noi strategii de business. Noua identitate a brandului pune accent pe durabilitate si creativitate, doua dintre atributele care au definit istoricul Symmetrica.

Lansarea noii imagini a implicat restructurarea portofoliului, precum si reinventarea site-ului de prezentare www.symmetrica.ro. In plus, pentru cei ce se afla in cautare de inspiratie pentru decorarea spatiului exterior al locuintei, Symmetrica pune la dispozitie si www.inspiratiepavaje.ro, o ampla colectie de proiecte de amenajare pentru gradini, alei si curti interioare.

„Pentru o companie cu peste doua decenii de activitate, schimbarea este o etapa fireasca si necesara pentru a putea raspunde cerintelor de pe piata si tendintelor internationale. Noua identitate ne reprezinta echipa de oameni devotati, gata oricand sa creeze lucruri care sa dainuie”, a incheiat Sebastian Bobu.

Despre Symmetrica

Symmetrica este o companie 100% romaneasca, producatoare de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile, intr-o gama variata de forme si culori. Aceasta a fost infiintata in 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din actiuni) si Florin-Cristinel Stanciu (40% din actiuni).

Prima fabrica Symmetrica a fost inaugurata in 1999 la Veresti, judetul Suceava, urmata apoi de unitatile de productie de la Podu Iloaiei, judetul Iasi (2010), si Bolintin Vale, in apropiere de Bucuresti (2011), Prejmer – Brasov (2012) si Cociu – Bistrita-Nasaud (2012).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele si borduri se numara Arena Nationala, parcul balnear din statiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcari cu pavele ecologice in Bucuresti etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitatea de strazi, trotuare si parcuri ecologice din intreaga tara.

vineri, 3 iulie 2015

Galetusa "Garden" - cum sa decorezi trei incaperi diferite cu acelasi obiect

Decoratiunile de interior trebuie inlocuite permanent cu cele mai noi produse aflate in tendinte. Tocmai din acest motiv, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, vine in intampinarea celor care vor sa faca o investitie inteligenta si propune un accesoriu jucaus, care, cu putina creativitate, poate fi utilizat in numeroase ipostaze.

Inceputul verii este cel mai bun moment pentru a aduce un suflu proaspat locuintelor, mai ales atunci cand acestora le lipseste un spatiu verde exterior. In acest sens, Chic Ville propune un mic accesoriu care, prin natura sa jucausa, este capabil sa joace trei roluri diferite, oferind, de fiecare data, un aer de prospetime, specific gradinilor.

Potrivit specialistilor Chic Ville, galetusa "Garden" se adreseaza, in primul rand, pasionatilor de gradinarit care o pot folosi drept ghiveci pentru mirodenii. Prin aspectul sau vintage datorat metalului alb din care este confectionata, galetusa ofera o nota aparte incaperii. In plus, avand dimensiuni reduse, jardiniera se poatea agata cu usurinta de cuierul din bucatarie, pentru a fi permanent la indemana gospodinelor.

De asemenea, tot datorita dimensiunilor sale reduse, galetusa poate fi intrebuintata si ca ghiveci pentru plante mici, precum cactusii. Totodata, continand florile potrivite de sezon, galetusa poate fi folosita si ca accesoriu decorativ pe masa festiva din dining, unde, intercalata cu felinare si sfesnice antichizate va oferi mesenilor un ambient inedit.

Galetusa Garden - Chic Ville
Pentru cei mai indrazneti si pasionati de proiecte DIY, galetusa de metal poate fi integrata cu succes in spatiul de studiu. Astfel, pixurile, pensulele si creioanele colorate pot fi adunate intr-un singur accesoriu, suficient de incapator incat sa cuprinda inclusiv toate maruntisurile din camera care se aduna pe birou.

Galetusa Garden - Chic Ville, decor incaperi
„Astfel de accesorii sunt printre cele mai practice investitii pe care le putem face. Odata achizitionate, este nevoie doar de putina inspiratie pentru a le gasi de fiecare data o noua intrebuintare. Ulterior, atunci cand ne plictisim de galetusa din bucatarie, ii putem oferi un nou rol pe birou sau in baie”, a declarat Marius Serbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

Galetusa Garden - Chic Ville, cum sa decorezi trei incaperi diferite cu acelasi obiect
Despre Chic Ville

Chic Ville este reteaua de magazine de decoratiuni interioare ce pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse cu un aer clasic, vintage, pana la industrial contemporan.

Printre cele 9.500 de tipuri de produse aflate in stoc se afla de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticla, ceramica, accesorii pentru bucatarie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative si cadouri sau suveniruri.

In acest moment Chic Ville detine doua magazine in Cluj-Napoca, iar al treilea este localizat in Bucuresti. De asemenea, cei pasionati de frumos pot vizita si magazinul online www.chicville.ro pentru a vizualiza toata gama de produse.

joi, 2 iulie 2015

EXPO TRANSILVANIA Cluj-Napoca organizeaza, in perioada 8-11 octombrie 2015, EXPO CASA, editia a XVI-a

EXPO TRANSILVANIA Cluj-Napoca organizeaza, in perioada 8 - 11 octombrie 2015, EXPO CASA, editia a XVI-a

Expozitie specializata de design interior, amenajare si dotare a casei familiale si FLOREX: Expozitie specializata de flori si plante decorative

Tematica EXPO CASA:

- arhitectura si design interior
- decoratiuni interioare (covoare, mochete, carpete, plusuri, catifele, perdele, draperii, transperante, jaluzele)
- produse pentru amenajari interioare (gresie, faianta, roci ornamentale, tapet, parchet, podele, lambriuri, scari interioare, balustrade, tencuieli, vopsele decorative si alte materiale pentru finisaje interioare)
- usi, fereste si fatade
- obiecte sanitare
- corpuri de iluminat (lustre veioze, aplice) etc.
- sticla si produse de sticla.
- instalatii de incalzire si climatizare
- aparatura electrocasnica
- articole de menaj si uz casnic
- servicii si produse de curatenie si intretinere
- servicii de reparatii si renovare
- agentii imobiliare
- asociatii de profil
- literatura de specialitate
Expo CASA & Florex
TEMATICA FLOREX:

- Flori de interior si gradina
- Plante ornamentale de apartament
- Plante ornamentale pentru gradini, parcuri, zone verzi
- Decoratiuni si aranjamente din flori uscate
- Seminte, bulbi, rasaduri
- Amestecuri de pamant pentru flori
- Ingrasamine, substante pentru intretinerea plantelor
- Ceramica decorativa, ghivece pentru flori
- Echipamente si unelte de gradinarit
- Amenajari peisagistice, pavaje, fantani arteziene
- Mobilier pentru gradini si terase

Informatii si inscrieri:
tel. 0729.022.280,
e-mail: daniela_vlad_popescu@yahoo.com