joi, 14 aprilie 2016

21.500 de vizitatori la maratonul expozitional din perioada 7-10 aprilie


Romexpo a organizat intre 7 si 10 aprilie 2016 cele mai importante targuri din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si protectiei mediului. Companii autohtone si internationale si-au prezentat produsele si serviciile pe parcursul a 4 zile de maraton expozitional la:

- Construct Expo;
- Ambient Expo;
- Mobila Expo;
- Romtherm;
- Romenvirotec;
- Expo Flowers & Garden;
- Antique Market.

Targurile din perioada 7-10 aprilie au reunit 21.500 de vizitatori! Fie ca au dorit sa afle informatii despre construirea unei case, sa isi amenajeze caminul si gradina conform ultimelor tendinte in domeniu, sa achizitioneze un anume tip de mobila in functie de bugetul disponibil, fie ca au dorit sa gaseasca solutii pentru confortul termic, sa achizitioneze tehnologii si echipamente de protectia mediului sau sa participe la conferinte si seminarii din domeniile de interes, publicul larg si vizitatorii specialisti au gasit la Romexpo.

Romexpo, 7-10 Aprilie 2016, 21.500 de vizitatori

Cele 7 targuri au insemnat o desfasurare de forte, servicii si produse. Romexpo a asigurat producatorilor romani si importatorilor o platforma de expunere organizata la standarde internationale, un spatiu unde timp de 4 zile sa isi prezinte produsele si serviciile direct celor interesati sa le achizitioneze.

Romexpo, 7-10 Aprilie 2016, 21.500 de vizitatori

Targurile din perioada 7-10 aprilie in cifre:

Romexpo, 7-10 Aprilie 2016, 21.500 de vizitatori

Romexpo nu a gazduit in aceasta perioada doar targuri, ci si zeci de manifestari conexe, precum conferinte, momente artistice, tombole cu premii sau consultanta in design interior pentru vizitatori.

ProiectCasa.ro, stand Parteneri Media, Romexpo, 7-10 Aprilie 2016, 21.500 de vizitatori

Astfel, la conferintele “Generatia Viitoare de Cladiri”, organizate de Romexpo in parteneriat cu Romania Green Building Council, au participat membri ai Guvernului Romaniei, experti internationali, ambasadori, reprezentanti ai companiilor interne si internationale de profil si reprezentanti ai Ordinului Arhitectilor din Romania.

Romexpo, 7-10 Aprilie 2016, 21.500 de vizitatori

In fiecare zi, in Pavilionul C1, profesionisti din cadrul Asociatiei Peisagistilor din Romania (ASOP) au oferit consultanta cu privire la amenajarea spatiilor verzi in cadrul Ambient Expo.

De asemenea, Universitatea de Urbanism si Arhitectura “Ion Mincu” a sustinut o conferinta pe tematici de amenajare, arhitectura, design si urbanism, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti a prezentat in cadrul unei conferinte tendintele in ceea ce priveste casele inteligente si sustenabile, iar Facultatea de Horticultura din cadrul Universitatii de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti a organizat o serie de evenimente dedicate gradinilor ecologice si amenajarilor exterioare.

Romexpo, 7-10 Aprilie 2016, 21.500 de vizitatori

Conferinte au fost organizate si de catre asociatiile profesionale si patronale din domeniile targurilor gazduite de Romexpo in perioada 7-10 aprilie. Printre ele Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, Asociatia Peisagistilor din Romania, Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta sau Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania.

Totodata, in cadrul Mobila Expo, vizitatorii au avut parte de o tombola cu premii constand in obiecte de mobilier si decoratiuni, dar si de surprize culinare precum cooking showuri cu chef Aida Parascan - castigatoarea emisiunii Master Chef, Florin Trisca - omul ce imbina arta martiala cu arta culinara, Oana Grecea - blogger european, editia 2012, momente de dans sportiv si momente de percutie in bucatarie.

Romexpo, 7-10 Aprilie 2016, 21.500 de vizitatori

De asemenea, firma Stonerex a organizat in cadrul Construct Expo concursul de idei „Aparenta cu Esenta” pentru promovarea remodelarii unui spatiu urban folosind materiale sustenabile si durabile. Astfel, 45 de proiecte ale studentilor au fost expuse in cadrul targului Construct Expo si au putut fi votate de catre vizitatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu