miercuri, 27 aprilie 2016

Portile metalice, debitate artistice, completeaza personalitatea spatiului dumneavoastra


Delimitarea proprietatii private este o cerinta esentiala a vremurilor noastre, iar gardurile si portile creaza un sentiment de siguranta si intimitate. Iar cele realizate din tabla otel reprezinta o combinatie de frumusete, rezistenta si functionalitate.

Exista posibilitati nelimitate din punct de vedere al modelelor, astfel incat rezultatul obtinut sa fie unul estetic si de durata.

Noua celor de la Metal Creativ ne plac provocarile.

Este posibil sa vedeti ceva ce va place pe site-ul nostru, dar acestea sunt doar cateva exemple. Oricine are posibilitatea de a avea propriul sau design unic proiectat de la zero. Cu fiecare client incepem de la o pagina goala. Tematica portilor se poate personaliza, in functie de poveste, logo, blazon, obiect de activitate, etc.

Poarta-pescar-din-tabla-otel-debitata-cu-jet-de--plasma-metal-creativ

Serviciul nostru de consultanta va sprijina in configurarea optima, particularizarea dimensiunilor, materialului, culoarea de vopsea pentru ca la finalul discutiei sa rezulte un produs cu adevarat unic.

detaliu-poarta-tabla-otel-metal-creativ

Utilizam tehnologia moderna de prelucrare si decupare a metalelor imbinata cu finisaje profesionale obtinute prin vopsire in camp electrostatic. Metalul se debiteaza pe masina de debitat cu laser sau plasma folosind tehnici avansate de calculator pentru a surprinde toate detaliile artistice. Produsele debitate se acopera cu grund si vopsea in camp electrostatic (vopsire la cuptor) pentru a crea un finisaj cu aspect durabil, rezistent la intemperii.

Poarta-Agricultura-realizata-din-tabla-otel-metal-creativ

Tabla din otel este unul din materialele metalice cele mai rezistente pentru constructia de garduri si poarti. Caracteristicile acestui produs confera portilor rezistenta necesara pentru a rezista in timp fara a se deforma.

poarta-metalica-pictata-manual-metal-creativ

Otelul este materialul industrial cel mai versatil din lume. Diferitele clase de otel dezvoltate de industrie fac lumea moderna posibila. Este 100% reciclabil si, prin urmare, este o parte fundamentala a economiei circulare. Iar, in ultimul timp, sustenabilitatea este o caracteristica pe care tot mai multi arhitecti si beneficari cauta sa o exploateze.

Ne puteti contacta la:

+40.749.249.007 (creatie)
+40.753.124.722 (productie)
+40.365.819.470 (fax)
office@metal-creativ.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu