luni, 23 mai 2016

Cum sa alegi modelul potrivit de parchet pentru un ambient spectaculos al casei tale


Fie ca renovezi sau iti reamenajezi locuinta, alegerea pardoselii este dificila, fie ca vorbim despre cea pentru bucatarie, hol, dormitor, dressing, living, chiar si baie. Exista o multitutine de variante si modele din care putem alege, dar o podea cu parchet este o pardoseala calda care confera un ambient spectaculos.

Pardoseala din parchet

Un prim aspect important atunci cand alegem pardoseala este data si de dimensiunea camerei. Daca este o incapere spatioasa putem opta atat nuante deschise cat si inchise in functie de preferinte, dar daca incaperea este mica, se recomanda alegerea unei nuante deschise pentru a crea impresia de mai mult spatiu.

Un alt aspect important este spatiul / incaperea in care doresti sa fie aplicat: dormitor, living, baie, bucatarie, hol, balcon. In functie de destinatie, poti opta pentru un parchet din lemn sau parchet laminat rezistent la apa.

In functie de stilul pe care l-ai ales pentru casa ta, poti alege un model de parchet clasic cu un decor de lemn: stejar, nuc, frasin sau poti opta pentru un model de parchet modern: parchet alb sau parchet wenge.

parchet laminat - eMenatwork

In plus, datorita modelelor si diferitelor nuante de parchet, creezi un design deosebit oricarei incaperi. Ai posibilitatea de a alege nuante deschise sau inchise in functie de preferinte tale.

Parchet de lemn pentru o pardoseala de calitate

Alegand un model de parchet stratificat, ii oferi stil casei tale un aspect deosebit si o pardoseala de calitate. Realizat din cele mai bune specii de lemn, un parchet din lemn este alegerea ideala pentru podeaua din noua ta locuinta. Descopera modelele de parchet de calitate la eMenatwork atat parchet stratificat si parchet triplustratificat, la preturi accesibile, pentru a te bucura de toate beneficiile unei pardoseli din lemn.

parchet laminat - eMenatwork

Gama diversa de parchet de lemn de la Tarkett iti ofera psoibilitatea de a alege exact ceea ce iti doresti pentru pardoseala de acasa. In colectia de parchet Tarkett, gasesti de la parchet traditional, ca stejarul, iubit pentru duritatea si durabilitatea sa, pana la specii de lemn exotic, precum Kempas, Jatoba, mahon African.

De ce sa alegi un parchet triplustratificat pentru podea din noua ta locuinta? Pentru ca este o pardoseala cu un aspect deosebit, din lemn natural. Si ai posibilitatea de a alege din mai multe nuante de lemn care sa se potriveasca perfect cu designul casei tale. In plus, o pardoseala din parchet triplustratificat este mai rezistenta si poate arata ca noua de mai multe ori datorita faptului ca o poti rascheta de pana la 5 ori.

parchet laminat - eMenatwork

Parchet laminat

Podeaua din parchet laminat este finisajul ales de peste 70% dintre persoane pentru pardoseala din dormitoare, sufragerii, camera de zi, holuri, chiar si pentru bai si bucatarii. Parchetul laminat ofera o varietate mai mare de modele decat lemnul real. Decorurile imprimate permit posibilitati nesfarsite de a alege esentele, culorile si texturile lemnului de la stejar, frasin, pana la nuc si pin.

In plus, ai posibilitatea de a alege modele de parchet laminat modern precum cel cu aspect vintage, fiind ultimul trend in materie de parchet laminat, sau parchet laminat alb sau wenge care contribuie la realizarea unui aspect de exceptie al apartamentului sau al casei tale.

parchet laminat - eMenatwork

Dar stiai ca datorita tehnologiei avansate poti alege parchetul laminat chiar si in baie si bucatarie? Noile colectii de parchet laminat rezistent la umezeala pot fi montate inclusiv in baie, bucatarie si hol, pentru a te bucura si in aceste spatii de o pardoseala calda si fara grija ca se va umfla parchetul.

parchet laminat - eMenatwork

Un alt aspect important atunci cand alegi parchetul este dat de alegerea corecta a plintei. Este bine de stiut ca plinta pentru parchet trebuie sa aiba aceeasi nuanta de culoare ca a parchetului.

La eMenatwork, gasesti o gama mare de modele de parchet stratificat si parchet laminatcu 8mm, 10 mm sau 12 mm, la preturi accesibile, de unde sa iti alegi pardoseala ideala pentru casa ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu