miercuri, 18 mai 2016

De ce sa alegi linoleum sau covor PVC pentru a avea o podea perfecta pentru mult timp?


Iti doresti ca podeaua sa arate foarte bine si dupa cativa ani? Cu o pardoseala din covor PVC sau din linoleum, ai posibilitatea de a avea suprafete cu un design deosebit, garantat 10 ani chiar daca sunt circulate zilnic de sute de persoane indiferent de spatiu: birouri, spitale, magazine, showroomuri, scoli. La eMenatwork, gasesti intr-o gama variata de modele si culori pentru covor PVC si linoleum trafic intensde la Tarkett la preturi accesibile, indiferent in ce spatiu doresti sa il montezi.

Pardoseala din PVC si linoleum reprezinta o pardoseala profesionala, antibacteriana, pastrand spatiul curat, fara praf, fiind un produs recomandat pentru scoli, gradinite si spitale. In plus, se intretine si se curata foarte usor, fara a necesita anumite tratamente de refacere a suprafetei dupa o anumita perioada.

De ce sa alegi o podea din linoleum sau covor PVC?

- Este o pardoseala profesionala pentru spatii din interior.
- Prezinta durata mare de viata, pana la 10 ani garantie;
- Se intretine foarte usor.
- Pastreaza spatiul curat, fara praf.
- Nu permite dezvoltarea bacteriilor si microbilor pe suprafata.
- Asigura izolare acustica.
- Sunt costuri reduse de intretinere si mentenanta.
- Contribuie la realizarea unui aspect deosebit al spatiului

linoleum sau covor PVC pentru a avea o podea perfecta pentru mult timp-eMenatwork

Diferenta dintre linoleum si covor PVC

Linoleum este denumirea populara, desi nu cea corecta pentru pardoseala din PVC sau vinil. Linoleumul real si pardoseala de vinil sunt in asemenatoare in mare masura. Diferenta dintre linoleum si covor PVC este data de compozitia lor. Linoleumul este un produs realizat 100% din materiale naturale, biodegradabil. Modelele de linoleum sunt produse din ulei de in, rasina de pin, plut, lemn, diversi pigmenti si piatra de var. Fiind un produs 100% natural, linoleum este antistatic, anti-alergen si anti-bacterian. Este un produs recomandat pentru persoanele cu probleme respiratorii datorita vaporilor emanati de rasina de pin.

linoleum sau covor PVC pentru a avea o podea perfecta pentru mult timp-eMenatwork

Unde se pot monta modelele de linoleum si covor PVC?

Atat modelele de linoleum modern cat si cele de covor PVC contribuie la realizarea unui aspect deosebit si unitar al incaperii. O astfel de pardoseala este usor de intretinut si de curatat, astfel devine o solutie ideala pentru spatiile cu trafic mediu si intens, indiferent ca vorbim de:

linoleum sau covor PVC pentru a avea o podea perfecta pentru mult timp-eMenatwork

1. Spatii medicale: cabinet medical, sali de operatii, spitale, farmacii,sali de tratament;
2. Centrele de invatamant: scoli, gradinite, crese, spatii de joaca, sali de clasa;
3. Spatiile comerciale: showroom, magazine, depozite;
4. Birouri: sali de conferinta, hol, zone de trecere;
5. Sali de sport: vestiare, spatii de recreere;
6. Hoteluri, restaurante si cafenele.

linoleum sau covor PVC pentru a avea o podea perfecta pentru mult timp-eMenatwork
Design spectaculos cu ajutorul celor 53 modele de linoleum si covor PVC

O pardoseala din linoleum sau covor PVC poate fi cea mai buna varianta pentru proiectul tau, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al multitudinii de modele disponibile, combinatii coloristice, diverse dimensiuni, cu aspecte de piatra, lemn, sau in varianta lucioasa sau mata. La eMenatwork, gasesti o gama diversa de modele de covor PVC si linoleum, de la producatorul Tarkett, care sa satisfaca orice cerinta de design si functionalitate.

linoleum sau covor PVC pentru a avea o podea perfecta pentru mult timp-eMenatwork

De asemenea, la eMenatwork gasesti toate produsele necesare (adezivi, plinta, cordon de sudura) pentru montarea corecta a unei pardoseli fie din linoleum sau covor PVC si pentru a te bucura mult timp de o pardoseala cu un design frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu