marți, 10 mai 2016

Roca anunta noua colectie de baterii, Atlas


Atlas, noua colectie de baterii Roca: design, confort si ecoeficienta

- Roca duce designul la urmatorul nivel de confort si ecoeficienta lansand Atlas, noua colectie de baterii cu monocomanda.
- Bateriile din colectie au trei dimensiuni, iar liniile lor simple le fac sa se potriveasca usor la orice lavoar sau mobilier de baie.

Roca anunta lansarea Atlas, noua colectie de baterii cu monocomanda din Romania, colectie care combina un design accesibil tuturor cu solutii eco, utilizand tehnologia de inalta calitate care a consacrat acest brand. Bateriile cu monocomanda se disting prin stilul ce combina contemporaneitatea cu liniile clasice, dar si prin disponibilitatea lor in trei dimensiuni, potrivindu-se fiecarui tip de lavoar si fiecarui stil de mobilier de baie.

Usoara inclinatie de cinci grade a corpului bateriilor standard din colectia Atlas creste gradul de confort al celor care le folosesc zi de zi. Corpul modelelor mai inalte – cele Mezzo sau High neck – are o inclinatie de 20 de grade care permite curgerea apei fara sa existe posibilitatea stropirii. Toate aceste caracteristici fac din noile baterii Atlas o colectie adaptabila, sofisticata, care se potriveste oricarui stil de baie si ofera confort zi de zi.

Roca Baterie ATLAS ambient

Pe langa diversitatea formelor si a dimensiunilor, aceste baterii Roca au un cartus ceramic brevetat, produs de Roca, compania fiind in sine o garantie a faptului ca au fost folosite cele mai recente tehnologii, dar si materiale de inalta calitate, extrem de rezistente. Cartusul de ceramica ofera un nivel de precizie fara precedent, confort si fluiditate, precum si o lunga durabilitate, toate produsele avand un certificat de garantie de cinci ani.

Continuarea angajamentului Roca in ce priveste economisirea apei

Economisirea apei si a energiei este una dintre principalele obiective Roca in dezvoltarea produselor si tehnologiilor pe care le dezvolta, iar Atlas nu reprezinta o exceptie de la aceasta regula. Colectia include un sistem de economisire a apei cu limitatoare de debit de ultima generatie pentru un flux de cinci litri indiferent de presiunea instalatiei.

Roca Atlas

Totodata, bateriile Atlas au un sistem de deschidere brevetat, ColdStart®, care permite ridicarea manerului din fata pentru obtinerea apei reci, pentru cea calda fiind necesara intoarcerea manerului in stanga. Astfel, este evitata pornirea boilerului in mod inutil, economisindu-se deopotriva apa si energie si oferind o solutie de care se poate bucura in siguranta intreaga familie, evitandu-se pericolul arsurilor.

Aceste doua tehnologii de economisire a apei si energiei fac ca noua colectie Atlas una dintre cele mai ecoeficiente baterii de pe piata, certificate de initiativa europeana independenta Water Label. Aceasta reuneste producatori din 34 de tari ce impartasesc aceeasi preocupare pentru eficientizarea consumului de apa prin imbunatatirea performantei produselor folosite in baie.

Roca Atlas inclinare corp baterie

Mai multe detalii despre noua colectie de baterii Atlas sunt disponibile la ro.roca.com

Despre Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, producerii si comerc ializarii de produse pentru baie, obiecte din gresie ?i ceramica care pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Compania are 21.100 de angajati, 76 centre de productie si este prezenta in mai mult de 135 de tari de pe toate cele cinci continente.

Roca, brand lider in definirea spatiilor baii, colaboreaza cu urmatorii prestigiosi designeri, arhitecti si designeri de interior de prestigiu: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner si J. Mariscal, printre altii. In plus, compania se implica in mod constant in dezvoltarea si promovarea initiativelor care ajuta la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului sau fata de mediu, Roca dezvolta permanent produse noi, ce urmaresc conservarea resurselor de apa.

roca.com
ro.roca.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu