marți, 24 mai 2016

The Park Apartments: Volumul rezervarilor si al tranzactiilor a crescut cu 50% in 2016


Hanner, dezvoltatorul ansamblului rezidential The Park Apartments anunta ca in 2016 a semnat peste 70 de contracte de rezervare si tranzactionare pentru apartamentele din blocurile noi. Valoarea totala a acestor unitati este de aproximativ 6 milioane de euro. Rezultatele au fost influentate de comunitatea deja formata, abordarea inedita a spatiului, colaborarea cu arhitecti si designeri de interior romani premiati, dar si cu furnizori de produse de constructie de cea mai buna calitate. Comparativ cu anul 2015 ritmul rezervarilor a crescut cu 50%. Cea mai mare parte a rezervarilor sunt in blocul THE PARK 2 – aici proprietarii se pot muta de la inceputul acestei luni.

Urmatorul pas in dezvoltarea proiectului este reprezentat de un plan de investitiii care va viza amenajarea spatiilor exterioare si a zonelor comune. Compania a alocat un buget de 500.000 de euro pentru un proiect de peisagistica destinat amenajarii unei suprafete circulare de 2.000 de metri patrati, amplasata intre cladirile 2,3 si 4. Proiectul este semnat de echipa de arhitecti peisagisti RPR – birou de studii contemporane.

Alee The Park

Un prim spatiu comun care va fi destinat exclusiv comunitatii din The Park Apartments este Clubul Rezidentilor. De asemenea, dezvoltatorul apus un accent deosebit pe fatada noilor cladiri, pe amenajarea holului de intrare in cladirea a doua, a biroului de vanzari precum si pe solutiile de interior pentru 17 showroomuri. In fiecare dintre aceste proiecte Hanner a colaborat cu designeri si arhitecti romani consacrati.

Lobby The Park

Locatarii The Park Apartments vor avea acces nelimitat la Clubul Rezidentilor. Acest spatiu design este special gandit pentru reuniuni, petreceri, timp de recreere sau lucru si pentru intalnirile de lucru ale freelancerilor care au cumparat apartamente la THE PARK. Investitia totala in aceasta amenajare este de aproximativ 70.000 de euro.

Playground The Park

Dezvoltatorul a livrat deja cladirea THE PARK 2 din proiect, iar cei care au cumparat apartamente aici au inceput deja sa se mute. In cladirea THE PARK 3 se va trece in curand la executia finisajelor. In paralel se lucreaza si la ultima cladire din proiect. Aceste trei blocuri vor totaliza un numar de 360 de apartamente.

Silviu Grigorescu, directorul general Hanner Romania

„Piata rezidentiala resimte nevoia unui accent mai mare pus de dezvoltatori pe spatiile verzi, pe dezvoltarea zonelor comune, precum si pe facilitatile pentru comunitatile de copii care se formeaza”, declara Silviu Grigorescu, directorul general Hanner Romania. „Ne dorim sa reinviem jocurile din fata blocului, sa contribuim la crearea unor comunitati puternice si sa le demonstram clientilor care au cumparat off-plan sau din faza de constructii ca tot ceea ce am promis se implementeaza la litera, asa cum este si firesc pentru o piata care trebuie sa se maturizeze”, adauga Silviu Grigorescu.

Spatiu verde The Park

Investitia initiala anuntata pentru proiectul The Park a crescut de la 37 de milioane de euro la 40 de milioane de euro. „Am invatat cu timpul mai multe despre clientii nostri si despre dorintele lor si am incercat sa cream un produs care sa raspunda cat mai fidel nevoilor acestora”, declara directorul Hanner Romania. Proiectul de peisagistica include si o zona dedicata special copiilor, precum si piste de alergare pentru cei mici si zone care ofera un spatiu intim de relaxare sau lucru. Dezvoltatorii acestui proiect estimeaza ca in prima faza ansamblul ar putea totaliza un numar de circa 150 de copii. Biroul de proiectare peisagistica RPR a ales o vegetatie versatila, astfel incat gradina sa isi pastreze farmecul in fiecare sezon. Fiecare bloc va beneficia de alte culori de plante si amenajari, astfel incat sa fie usor de identificat de catre vizitatorii locatarilor THE PARK.

Terasa apartamente verde The Park

„Piata rezidentiala din Romania este inca intr-o faza incipienta. Diferentele de pret intre un apartament de 50 de ani si unul nou sunt foarte mici. Speram la o transformare in ceea ce priveste evaluarea proprietatilor”, crede Silviu Grigorescu. „Evaluarile realizate acum de banci se axeaza in special pe suprafata apartamentului, pe finisaje si pe preturile din zona. Sunt si alte elemente importante care dau valoare unei proprietati, cum ar fi prezenta unei scoli bune in apropiere, costurile finale de locuire, facilitatile unui complex sau calitatea lucrarilor de constructie”, arata reprezentatul Hanner.

Vedere generala The Park

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu