miercuri, 1 iunie 2016

Descopera cele mai noi tehnici de aplicare din domeniul constructiilor in cadrul unui eveniment unic marca Piatraonline.ro


PIATRAONLINE este cel mai mare furnizor de piatra naturala din Romania, brand apartinand companiei Rock Star Construct Romania, companie ce are relatii cu piata de aprovizionare din America de Sud pana in Asia, astfel oferind clientilor piatra naturala de cea mai buna calitate, stocuri nelimitate si punctualitate in ceea ce priveste livrarile la nivel national si european. Profesionistii din industria constructiilor apeleaza la serviciile PIATRAONLINE datorita ofertei diversificate, datorita calitatii produselor si, nu in ultimul rand, datorita preturilor competitive si serviciilor de consultanta pe care le ofera. In acest domeniu, profesionalismul este definitoriu pentru succes, asa ca firma pune un accent deosebit pe manevrarea materialelor si pe tehnicile de manopera folosite, oferind clientilor sai cele mai bune sfaturi si sugestii pentru montajul materialelor achizitionate de la sursa.

Dupa cum deja si-a obisnuit publicul, PIATRAONLINE isi invita clientii si colaboratorii in cadrul unui eveniment unic alaturi de partenerul sau Weber Romania, organizat de acesta data in noul showroom PIATRAONLINE situat in Aleea Teisani Nr. 137A, sector 1, Bucuresti, atunci cand vine vorba despre piatra naturala si educare, inca de la inceput PIATRAONLINE s-a detasat fata de ceilalti furnizori, organizand cursuri si workshop-uri. In cadrul evenimentului Weber Cafe de anul acesta, majoritatea discutiilor vor viza tehnicile corecte de aplicare, chiar daca clientii urmeaza sa monteze singuri, sa apeleze la serviciile unei firme specializate sau la ale unui ‘meserias’, toate aceste discutii sunt pentru a se putea asigura calitatea lucrarilor si pentru a avea certitudinea longevitatii.

In prezent, pe piata din Romania exista foarte putine companii care isi pot asigura clientii de calitatea produselor pe care le ofera, indiferent de domeniul de activitate. Furnizorii de calitate sunt de regula cunoscuti, mai ales in piata materialelor de constructii, iar succesul lor nu se datoreaza doar produselor pe care le pun la dispozitie potentialului public cumparator, ci si atentiei pe care o acorda clientilor si colaboratorilor.


Inscrie-te acum gratuit la cea de-a treia editie Weber Cafe

Weber si PIATRAONLINE fac un pas inainte, in demersurile de a-si informa complet clientii, discutand si testand produsele proprii in cadrul acestui eveniment organizat sub egida ambelor companii, in editia din acest an, protagonisti vor fi Dan Pietraru - Consilier PIATRAONLINE, Ionut Mincu si Adrian Sarau - din partea Weber Romania, Workshop-ul se adreseaza in primul rand clientiilor Piatraonline, meseriasilor, constructorilor si arhitectilor, precum in celelalte editii, Weber Cafe se va desfasura intr-un cadru prietenos, la primele ore ale diminetii, tocmai din dorinta ca informatiile sa poata fi savurate alaturi de o cafea delicioasa si insusite cu energia si avantul pe care le avem cu totii in prima parte a zilei. Cu siguranta, pentru cei interesati, un astfel de inceput de zi nu este numai promitator, ci si antrenant.

Cum iti vei imbogati cunostintele in domeniul constructiilor cu Weber Cafe si PIATRAONLINE

Produsele PiatraOnline si Weber vor fi testate atat separat, cat si impreuna, cei interesati vor afla totul despre cele mai noi produse, dar mai ales despre intrebuintarea acestora si despre recomandarile in ceea ce priveste montajul lor. Cele mai inovatoare solutii pentru aplicarea adezivilor utilizati in placarile piatrei naturale si placarile ceramice, a gleturilor, a tencuielilor decorative, a adezivilor folositi pentru sistemele de inovatie termica vor fi dezbatute pe larg intr-o discutie alternativa care intentioneaza sa nu lase nici o intrebare fara raspuns. Pregatirea si experienta in domeniu a celor trei moderatori isi vor spune cuvantul si vor gasi echilibrul perfect intre profesionalism si o buna comunicare, astfel incat nelamuririle sa se transforme in certitudini menite sa aduca un plus de calitate serviciilor privind amenajarile si decorarea locuintelor si a spatiilor conexe acestora.

workshop Weber cafe marca Piatraonline.ro

Weber Cafe 2016 imbina utilul cu placutul, discounturi fenomenale

In ziua de 14 iunie, cand va fi organizat evenimentul, participantii vor putea achizitiona produse Weber la preturi exceptionale. Astfel, un sac de 25 kg de Weber P39 va putea fi achizitionat la pretul de 15.50 lei/sac. Tot doar in cadrul acestui eveniment, participantii vor putea cumpara sacii de 25 kg de Weber P40 contra sumei de 25,50 lei. Tencuiala Decorativa Acrilica Weber Pas Classic va putea fi achizitionata in cantitatea de 25 kg la pretul de 110 lei. Tencuiala Decorativa Silicatica Weber Pas Silicate va costa 170 de lei, in aceeasi cantitate. Sacul de 25 kg de Glet Alb pentru Egalizare Weber N17 va costa in ziua de 14 iunie doar 22,5 lei, iar cel de Glet Alb pentru Egalizare Weber N19 va costa doar 31 de lei, in timp ce o galeata de 8 kg de Hidroizolatie Weber Tec 822 va fi comercializata la pretul de 155 de lei cu TVA inclus, iar cantitatea mai mare, de 24 kg, va putea fi cumparata contra sumei de 425 de lei cu TVA inclus in timpul perioadei promotionale. Oricare dintre aceste produse pot fi comandate chiar in timpul evenimentului, urmand sa fie ridicate sau livrate in termen de 1-3 zile efectuarea platii comenzii.

Si pentru ca zilele bune nu pot decat sa devina si mai bune, PIATRAONLINE s-a mai gandit la o modalitate prin care sa-i recompenseze pe cei interesati de vastul domeniu al constructiilor si de utilizarea celor mai calitative materiale. Astfel, evenimentul din 14 iunie va include, pe langa componenta educativa, una distractiva; este vorba despre un concurs cu premii pentru participanti. Cei prezenti vor putea pleca acasa nu doar cu informatii privind cele mai inovatoare tehnici de folosire a materialelor de constructie Weber Cafe si PIATRAONLINE, dar si cu unul dintre premiile puse la bataie, printre care se numara o casca de protectie pentru constructori, o geanta frigorifica perfecta pentru zilele toride de vara in care munca poate deveni mai putin placuta din cauza caniculei, salopete pentru echiparea corespunzatoare in timpul lucrarilor, tricouri personalizate marca Weber Cafe, termosuri perfecte pentru mentinerea temperaturii bauturilor in zilele de munca, sepci personalizate si rulete - indispensabile oricarui meserias migalos care doreste sa lucreze ca la carte.

Cum participi la Weber Cafe 2016?

PIATRAONLINE isi doreste ca evenimentul sa fie accesibil pentru toti cei care isi doresc sa participe, asa ca va pune la dispozitia acestora un formular de inscriere online. Astfel, persoanele interesate vor completa campurile aferente site-ului companiei si isi vor confirma prezenta prin intermediul confirmarii prin email, fara a fi nevoiti sa se deplaseze sau sa faca eforturi suplimentare pentru a se inscrie. Daca te numeri printre acestia, nu ezita sa accesezi pagina web si inscrie-te la cel mai interactiv eveniment de acest gen din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu