miercuri, 8 iunie 2016

GEZE ActiveStop, un nou amortizor pentru un control cu "efect wow" al usilor


GEZE, lider in solutii premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, prezinta un nou sistem inteligent care asigura deschiderea si inchiderea controlata a usilor batante de interior. Astfel, amortizorul GEZE ActiveStop face ca intrarea intr-o incapere sa fie mai usoara si mai confortabila ca niciodata, iar peretii, obiectele din jur si chiar usa sa fie protejate. Fie ca sunt folosite la usile glisante sau chiar la usile de interior, amortizoarele fac viata mai usoara locuitorilor si transmit intotdeauna senzatia de confort si inalta calitate.

Amortizorul GEZE ActiveStop a fost ales ca solutie ideala pentru un cunoscut cabinet de fizioterapie de langa Stuttgart, BEHANDELBAR 3.0, pacientii fiind surprinti de faptul ca usile salilor de tratament se inchid aproape fara zgomot si raman bine inchise fara nici un dispozitiv final de inchidere.

Fara bariere, igienic si estetic

Ca in orice cabinet, igiena joaca un rol important: ”Uneori eram nevoiti sa impingem manerul folosindu-ne de coate, ceea ce era extrem de agasant”, povesteste Jule Kain, managerul cabinetului BEHANDELBAR 3.0. Acest lucru nu mai reprezinta o problema datorita amortizorului de usa GEZE ActiveStop cu latime de 28 mm, care se integreaza aproape invizibil cu o frezare minima in foaia de usa. Indiferent de puterea de impingere, sistemul deschide usa in conditii de siguranta si in mod independent, pana in pozitia de mentinere, care poate fi ajustata in orice punct intre 60 si 140 de grade.

GEZE ActiveStop, un nou amortizor cu sistem inteligent

In plus, amortizorul permite renuntarea la opritoarele clasice intrucat opreste usa la timp si impiedica avariile sau semnele inestetice de pe pereti sau mobilier. Datorita amortizarii active, usa se inchide incet, in liniste, de la apoximativ 25 de grade si previne inchiderile zgomotoase, incidentele sau ranirile deranjante. Totodata, noua solutie GEZE ActiveStop tine usa inchisa in conditii de siguranta astfel incat se poate renunta complet la dispozitivele de blocare. Astfel, usile ”se misca liber” intre 25 si 60 de grade.

GEZE Amortizor inteligent ActiveStop

Design inovativ premiat de doua ori

GEZE ActiveStop a fost premiat pentru design-ul elegant si discret, fiind desemnat de doua ori castigator al competitiei German Design Award 2016. Premiul international este oferit de Consiliul German de Design (Rat furFormgebung), organizator al uneia dintre cele mai renumite competitii mondiale de design. De asemenea, GEZE ActiveStop a obtinut distinctia „Argint” la concursul international de design Focus Open 2015. Juriul din cadrul Design Center Baden-Wurttemberg a recunoscut noul amortizor de usa GEZE ca fiind o solutie inovatoare cu o calitate exceptionala a design-ului si i-a acordat primul premiu la categoria ”Living”.

GEZE Amortizor inteligent ActiveStop

Despre GEZE

Infiintata in 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta.

GEZE Amortizor inteligent ActiveStop

In prezent, grupul detine 28 de subsidiare la nivel mondial si peste 2.500 de angajati. In Romania, GEZE este prezenta din 2004, functionand ca subsidiara independenta din anul 2010, cu o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro. GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate - batante, glisante si rotative, amortizoare, constructii din sticla, instalatii de evacuare a fumului si a caldurii (RWA), sisteme de siguranta, precum si sisteme de ferestre si de ventilare.

ActiveStop, amortizorul GEZE de usi inteligent

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul GEZE Romania: www.geze.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu