marți, 5 iulie 2016

Halele metalice: o solutie constructiva avantajoasa


Surse din domeniul constructiilor afirma ca halele metalice cunosc o crestere anuala de peste 40%, timpii de executie pentru aceste structuri putand sa scada cu pana la 75% fata de cladirile traditionale realizate din beton si zidarie.

Produsele metalurgice din otel livrate de H Metal sunt de cea mai buna calitate, vin insotite de certificat de calitate si va ofera solutii complete pentru realizarea halelor metalice.
Acest tip de constructii sunt alcatuite, total sau partial, din profile laminate, table si alte elemente auxiliare.

Domeniile de utilizare a halelor metalice sunt foarte diverse si acopera urmatoarele categorii:

- depozitare
- poductie
- agricultura
- ferme zootehnice
- industria alimentara
- service auto
- show room
- constructii provizorii.

Halele sunt proiectate in functie de amplasament si de fluxurile tehnologice interioare si exterioare. Structura tipica este realizata din profile metalice din gama europrofilelor, de tip IPE, HEA, HEB si table groase. In atelelier sunt realizate subansamble de dimensiuni transportabile rutier, care se vor monta pe santier prin imbinari cu suruburi.

profil ipe din otel

Tabla zincata cutata reprezinta o solutie ideala pentru constructia de pereti sau acoperisuri hale pentru depozitare produse agricole, garaje parcare utilaje agricole, mecanice, piese, etc. sau spatii de productie.

Tabla zincata cutata

H Metal livreaza tabla zincata cutata pentru hale la lungimea peretilor si a apelor acoperisului, fapt care aduce clientului urmatoarele avantaje:

- sunt eliminate pierderile datorate lungimilor standard
- o rigidizare suplimentara a constructiei metalice este asigurata, nemaifiind elemente imbinate si doar dintr-o bucata
- rapiditate in montaj

profil ipe hmetal

Aceste produse respecta cerintele tehnologice si functionale exacte ale beneficiarului pentru a atinge un maximum de eficiente al spatiului construit.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.

H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu