vineri, 7 octombrie 2016

160 de companii din 12 tari la TARGUL TEHNIC INTERNATIONAL BUCURESTI 12-15 octombrie, ROMEXPO


TIB - Targul Tehnic International Bucuresti, ajuns in acest an la cea de-a 42-a editie, se va desfasura intre 12 si 15 octombrie la Romexpo si reprezinta un eveniment de o importanta semnificativa pentru intreaga economie nationala si, totodata, de nelipsit din agenda oricarui specialist in domeniu.

TIB devine si in acest an sinonim cu inovatia in tehnologie, reunind companii de renume din domeniu, ce isi vor prezenta cele mai noi produse.

Concomitent cu TIB 2016, vor avea loc alte doua manifestari de traditie – ExpoEnergiE - Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale si INVENTIKA – Salonul de inventii si inovatii destinat academicienilor, cercetatorilor si inventatorilor!

La TIB expun, pe o suprafata de peste 7000 de mp, aproximativ 160 de companii din Romania, Austria, Bulgaria, Germania, Italia, Franta, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Spania, Turcia si Ungaria, care isi intampina vizitatorii cu cele mai recente creatii.

TIB, Targul Tehnic International Bucuresti, Romexpo 2016

In cadrul targului puteti regasi reprezentanti din domeniile: inginerie mecanica si electrica, masini-unelte, echipamente hidraulice, metalurgie, electronica si automatizari, roboti industriali, dar si comunicatii, IT si software industrial.

TIB, Targul Tehnic International Bucuresti, Romexpo 2016

La TIB 2016 vor fi prezenti unii dintre cei mai importanti jucatori din industrie, precum:

- Hoffmann Group - va participa cu ultimele sale inovatii inovatii in domeniul statiilor de lucru;
- Kitagawa - va prezenta aplicatii speciale pentru industria auto;
- Mavi - va participa la targ cu generatoare adaptate nevoilor fiecarei companii;
- Nordson - va astepta vizitatorii cu o gama larga de produse pentru aplicatiile de dozare, lubrifiere, pulverizare si coating;
- Ro-Mega Trade – va prezenta masini-unelte, masini de masurat in coordonate, scannere optice, solutii software pentru tehnologiile de masurare 3D, sisteme de masurare si aparate de masura si control;
- TOP Metrology SRL - ii asteapta pe vizitatorii TIB 2016 cu demonstratii live ale celor mai noi echipamente de masurat;
- Grupul Adix - va oferi servicii de monitorizare rulmenti prin vibrodiagnoza;
- Hubata Seals – va prezenta produse necesare etansarii pentru diferite industrii, precum: auto, transmisiei de putere, hidraulica si pneumatica, alimentara si farmaceutica, pocesare chimica, petroliera si gaziera, navala, energetica si masini-unelte;
- I.N.C.D. Turbomotoare COMOTI - singura unitate specializata din Romania care integreaza activitatile de cercetare stiintifica, proiectare, productie, experimentare, testare, transfer tehnologic si inovare in domeniul turbomotoarelor de aviatie, motoarelor industriale cu turbina cu gaze si masinilor paletate de turatie inalta.

TIB, Targul Tehnic International Bucuresti, Romexpo 2016

Vizitatorii vor avea parte de o serie de prezentari si demonstratii de masini si echipamente care asigura o mai mare flexibilitate si crestere rapida a productivitatii, in domeniul industrial si in cele conexe acestuia. Totodata, cei care vor trece pragul standului Dalpa din pavilionul C1 (Inventika) vor beneficia de un cupon ce le va permite alimentarea gratuita cu lichid de parbriz a autovehiculului propriu, pe durata expozitiei, la punctul de distributie aflat in Parcarea B. Dalpa va prezenta in cadrul Inventika un dispozitiv unic la nivel mondial de producere si distributie a lichidului de parbriz auto.

TIB, Targul Tehnic International Bucuresti, Romexpo 2016

Ariile de interes si atractie ale TIB 2016 vor fi, ca in fiecare an, zonele de robotica si masini industriale, unde poate fi urmarit intregul proces de realizare a diferitelor piese.

Timp de patru zile, TIB va reprezenta spectacolul progresului tehnologic, intrucat Romexpo impreuna cu partenerii sai isi asteapta vizitatorii specialisti si publicul larg cu un program variat de evenimente conexe interesante si de actualitate in domeniul tehnic, special conceput pentru a veni in completarea programului de vizitare.

Asadar, nu trebuie sa ratati editia a-IX-a a Simpozionului cu participare internationala: “Forumul pentru inovare“, manifestare stiintifica organizata cu sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii stiintifice, IPA S.A. CIFATT, Autoritatii Nationale pentru Cercetare stiintifica si Inovare – ANCSI, si Asociatiei Romane pentru Transfer Tehnologic si Inovare ARoTT!

Forumul isi propune identificarea de inovatii, inventii, firme inovative, noi tehnologii, dar si promovarea metodelor si metodologiilor inovative, dezvoltarea unor noi produse (servicii), transfer de cunostinte si de tehnologie dinspre mediul cercetare catre mediul de afaceri. in cadrul forumului va avea loc conferinta cu tema Specializare SMART si Eco-sisteme; Stimularea inovarii cu ajutorul cooperarii internationale. “Forumul pentru inovare“ este organizat pe trei module:
- Transfer de cunostinte si specializarea inteligenta intr-o regiune inovatoare a Dunarii;
- Inovare Integrala;
- Horizon 2020; Antreprenoriat & Inovare, stimularea investitiilor in IMM-uri. O noua abordare a nevoilor de inovare a IMM-urilor.

Deschiderea oficiala a TIB - Targul Tehnic International Bucuresti va avea loc miercuri, 12 octombrie, incepand cu ora 11.00 in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo.

Programul de vizitare a targurilor, expozitiilor si saloanelor, desfasurate la Romexpo: 12-15 octombrie 2015:
- 12-14 octombrie, orele 10:00-18:00
- 15 octombrie, orele 10.00-16.00

Acces:
Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.
Biletele pot fi achizitionate si online, accesand platforma de vanzare bilete.

Locuri de desfasurare:
TIB - Pavilionul A; platformele 4, 10, 11
ExpoEnergiE – Pavilionul C1
Inventika – Pavilionul C1

TIB, Targul Tehnic International Bucuresti, Romexpo 2016, Vino sa Intalnesti Tehnologia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu