marți, 29 noiembrie 2016

Metal Creativ lanseaza colectia de ceasuri cusute manual "Back in Time"


Ceasul este una dintre cele mai vechi inventii umane, dar in afara de a indica ora exacta acesta serveste adesea ca un important accesoriu decorativ pentru o incapere.

Inspirata de cultura populara romaneasca, Metal Creativ a lansat linia de ceasuri de perete „Back in time”. Ne bucuram sa ducem mai departe mostenirea etnografica a tarii noastre prin crearea unor obiecte de design moderne care poarta in timp povestea acestor motive traditionale.

Se apropie perioada sarbatorilor, iar daca sunteti in cautarea unor cadouri speciale de Craciun, puteti sa-i surprindeti pe cei dragi cu un ceas personalizat.

Folosind tehnica inovativa a cusutului manual pe tabla din otel, ceasurile de perete Metal Creativ sunt imprimate cu motive traditionale romanesti, fiecare dintre ele cu o semnificatie aparte.

ceas-de-perete-vartelnita

Astfel, “coarnele berbecului” vorbesc despre 'masculul alpha': energie masculina, virilitate; reprezinta puterea si forta, „vartelnita” simbolizeaza succesiunea celor 4 anotimpuri, datorata celor 4 vanturi, care trag, ca 4 cai, in directii diferite, in timp ce „hora de fete” este un model incarcat de feminitate si de acel „joie de vivre”, des intalnit in toate zonele etnografice moldovenesti.

detaliu-ceas-steaua-in-opt-colturi

Va invitam sa descoperiti mai multe modele pe site-ul www.metal-creativ.ro si in showroom-ul Metal Creativ din incinta Postavariei Romane.

ceas-de-perete-motiv-coarnele-berbecului

ceas-de-perete-trifoiul

ceas-de-perete-motiv-cocosii

ceas-hora-de-fete-in-cer

Despre Metal Creativ:
Ne place sa ne jucam cu metalul. Asa am ajuns sa cream orice obiect care trece prin imaginatia noastra sau a voastra. De-a lungul timpului, otelul a devenit metalul nostru preferat. Un material dur, rezistent, insa in acelasi timp versatil. Provocator. Ulterior, a venit procesul de “imblanzire” a otelului prin combinarea lui spectaculoasa cu alte materiale mai “moi”, precum lana si lemnul. Astfel, am inventat o noua tehnica inovativa - cea a cusutului pe tabla.

Pentru mai multe informatii:
+40.749.249.007 (creatie)
+40.753.124.722 (productie)
office@metal-creativ.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu