marți, 10 ianuarie 2017

PIATRAONLINE incepe anul cu investitii si proiecte aniversare.


Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale, incheie anul 2016 cu o cifra de afaceri de peste 5 000 000 Euro, iar pentru 2017 estimeaza cresteri de peste 40%. Anul 2017 inseamna primii 10 ani de PIATRAONLINE pe piata finisajelor cu piatra naturala in constructii din Romania.

„Pentru 2017 estimam o crestere de peste 40% a cifrei de afaceri. Mai mult decat atat, 2017 inseamna primii 10 ani de PIATRAONLINE, motiv pentru care avem in plan activitati aniversare. In plus, ne dorim sa exploram mai mult zona de B2B din Romania si sa crestem pietele din Europa, acolo unde avem deja nenumarati clienti inca din 2014”, mentioneaza Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct – detinator al brandului PIATRAONLINE.

Anul 2016 a fost unul plin de provocari pentru compania PIATRAONLINE: s-a inceput cu schimbarea si maturizarea identitatii vizuale, lansarea brandului de ardezie flexibila SKIN, pana la investitii in zona manageriala si de sisteme, platforma website noua, sisteme de vanzari si management informational. Toate acestea pentru a le oferi clientilor cele mai moderne solutii de amenajare interioara din piatra naturala. Astfel, in cadrul showroom-ului s-a construit primul apartament-concept de 60 mp in valoare de 32.000 Euro, iar in februarie 2017 va fi lansat cel de al doilea apartament-concept.

Peste 6.000 de proiecte/clienti au beneficiat de produsele si serviciile PIATRAONLINE in ultimele 12 luni. In ceea ce priveste stocurile de produse, in 2017 se vor investi peste 400.000 Euro intr-un nou spatiu de depozitare pentru ca 99% dintre produse sa fie permanent in stoc. Mai mult decat atat, pana la finalul anului echipa de specialisti PIATRAONLINE va creste cu 50%.

Piatraonline-2017

Showroom-ul si magazinul online, www.piatraonline.ro au devenit astazi o veritabila sursa de inspiratie pentru vizitatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul PIATRAONLINE, insotite de videoclipuri si imagini de referinta care includ produse si combinatii de materiale, montate corect si mixate cu diverse decoratiuni pentru a crea ambiente unice si primitoare, la final putand fi numite simplu… acasa.

Tendintele si materiale la moda in 2017

In ceea ce priveste tendintele in materie de piatra naturala si decoratiuni interioare sau exterioare, cele mai solicitate amenajari sunt realizate din mixuri de pattern-uri, iar imprimeurile 2D si 3D castiga cat mai mult teren. Culorile vedeta pentru 2017 vor fi nuantele de verde inchis, iar albastru navy devine noul negru. Accentele de verde se vor regasi mai ales la realizarea pieselor de mobilier sau de decoratiuni, dar si pentru personalizarea peretilor cu un accent matur si echilibrat.

Piatraonline-2017

Mai mult decat atat, fie ca vorbim de case sau apartamente, clasicul tapet va fi inlocuit cu caramida fina si mata pentru a accentua stilul minimalist si industrial.

In materie de piatra naturala, marmura va fi elementul-vedeta pentru ca se revine la un stil clasic impletit cu elemente minimaliste din care nu vor lipsi insertiile de cupru, un detaliu obligatoriu pentru proiectele de amenajare. Marmura alba precum marmura Thassos sau Calacatta sunt printre vedetele anului 2017 in materie de amenajari si cu siguranta vor fi solicitate in foarte multe proiecte de catre arhitecti si dezvoltatori imobiliari.

Piatraonline-2017

Si daca tot vorbim de amenajarea locuintelor, spatiile care vor castiga cel mai mult teren sunt cele dedicate socializarii: bovindourile sau camerele de socializare cu membrii familiei cat si cu persoane din exteriorul familiei, vor fi apreciate in 2017. Aceste zone de relaxare vor beneficia de o atentie la detaliile de amenajare pentru a ne simti cat mai bine acasa.

Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct – detinator al brandului PIATRAONLINE

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa - de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt, Brazilia), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

In noiembrie 2016, PIATRAONLINE a castigat locul I la categoria „Casa, Gradina si Unelte” in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.
Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro
Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu