luni, 3 mai 2010

YTONG sustine studentii clujeni la Construct Info

Ytong, singurul brand premium de BCA de pe piata romaneasca de zidarie, este partener principal in sustinerea proiectului "Construct Info", dezvoltat de Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica (OSUT) din Cluj-Napoca in perioada 3-7 mai 2010.

Peste 5000 de studenti din cadrul Universitatii Tehnice au ocazia de a fi la curent cu ultimele produse si tehnologii de varf prin intemediul acestui proiect, care are drept scop informarea studentilor si intarirea colaborarii dintre mediul universitar si firme de top din domeniul constructiilor.

Mircea Sibana, Product Manager al Xella Ro, va sustine prezentarea tendintelor si tenologiilor YTONG miercuri, 5 mai, incepand cu ora 12.00, in cladirea Facultatii de Constructii de pe strada Baritiu 25 din Cluj-Napoca, sala 161.

YTONG sustine studentii clujeni la Construct Info


“Sustinem cu fiecare ocazie studentii si proiectele educative din domeniul constructiilor. Am decis sa devenim parteneri ai Construct Info in urma interesului dovedit de studentii clujeni in dezvoltarea profesionala, de a se apropia de mediul de afaceri si de companiile angajatoare. Misiunea noastra, de a educa publicul roman in privinta constructiilor de calitate, are ca prim pas firesc educarea specialistilor de maine in aceeasi directie”, a declarat Marius Dragne, Marketing Manager Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).

Despre YTONG
YTONG reprezinta produse ecologice, realizate in deplin respect pentru mediul inconjurator. Caracteristicile tehnice remarcabile, cum ar fi izolatia termica proprie excelenta, rezistenta la foc, izolatia fonica, rezistenta seismica si usurinta in utilizare fac din YTONG cea mai buna alegere pentru arhitectii, antreprenorii si constructorii de pretutindeni.

Despre Xella International
Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Pentru a-si consolida in continuare pozitia de lider de piata in domeniul materialelor de constructii, Xella continua sa investeasca in dezvoltarea de produs. Este unul dintre putinii producatori de materiale de constructii din Europa care detin propriul centru de cercetare si dezvoltare dedicat. In Potsdam, in apropiere de Berlin, 40 de angajati se ocupa cu cercetarea in domeniul fizicii, aplicatiilor, produselor si proceselor in constructii.

In 2009, Grupul Xella a avut aproximativ 6800 de angajati si a inregistrat vanzari de 1200 milioane EUR. Xella este proprietate a companiilor de investitii private PAI Partners si Goldman Sachs Capital Partners.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Irina Patru (0752.111.725; irina.patru@freecomm.ro

Rosu sau gri? Lindab incurajeaza in luna mai combinatiile seducatoare de culori

Lindab Romania incurajeaza combinatiile seducatoare de culori. Astfel, rosu foc sau gri inchis, culorile lunii mai la tigla metalica, pot fi combinate indraznet cu oricare dintre cele 10 nuante ale sistemului de jgheaburi si burlane Lindab Rainline sau cu gama de culori aleasa pentru fatada casei. In plus, aceste doua culori beneficiaza de o reducere de 25% la tigla metalica premium Nordic 400. Campania este sustinuta de toti partenerii nationali Lindab.

„Rosu foc sau gri inchis sunt culori in tendinta, o alegere potrivita pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta si sa se diferentieze de multime. Cu putina imaginatie, se pot gasi combinatii inedite intre culorile acoperisului, cele ale sistemului de jgheaburi si burlane si nuantele alese pentru fatada. Trebuie doar un pic de curaj si initiativa”, a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania. „Nu exista riscul de a gresi. Singurul principiu general de care trebuie sa se tina cont este cel al armoniei. in rest, unda verde la combinatii!”

Lindab - Combinatia lunii Mai 2010 gri


Lindab pune la dispozitia tuturor celor interesati sa experimenteze combinatii indaznete de culori un instrument dedicat, disponibil pe www.lindab.ro, prin care pot face simulari vizuale inainte de a lua decizia de achizitie.

Lindab - Combinatia lunii Mai 2010 rosu


Promotia Lindab din luna mai va beneficia de campanii dedicate de comunicare la punctele de vanzare ale partenerilor Lindab si in mediul online.


Despre Nordic 400
Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile. Decupajul diagonal al panourilor de tigla metalica Lindab Nordic 400 usureaza mult montajul, contribuind decisiv la realizarea unui acoperis perfect.

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Irina Patru (irina.patru@freecomm.ro; 0752.111.725).