miercuri, 13 octombrie 2010

MENATWORK furnizor la 360 grade

Din 6 oct. 2010, www.emenatwork.ro „deschide portile” comertului virtual cu sisteme de incalzire, climatizare si ventilatie; echipamente igienico sanitare; corpuri de iluminat interior, exterior, arhitectural, comercial, stradal; instalatii electrice si transformatoare; placari ceramice; instalatii sanitare; adezivi.

Interfata prietenoasa a portalului, precum si structura sa usor intuitivă, faciliteaza utilizatorilor navigarea in pagini, căutarea inteligentă a produselor, compararea preturilor si caracteristicilor in timp real, interpretarea corecta a rezultatelor si nu in ultimul rand, usurarea deciziei finale de selectie si achizitie.

Cu aceasta aplicatie, achizitia materialelor pentru constructii nu a fost niciodata mai simpla. Specialistii in domeniul constructiilor au oportunitatea sa finalizeze tranzactia, in numai 7 clik-uri ... sau ... in maxim 2 minute.

Persoanele moderne, obisnuite sa uziteze frecvent platformele e-commerce pentru orice fel de cumparaturi, vor continua sa-si sporeasca economiile, in materie de timp si bani.

Persoanele nespecializate, dar si toti cei care necesita sprijin la achizitia acestor marfuri, au la dispozitie o echipa de consultanti, pregatiti sa le ofere informatii tehnice si comerciale, solutii si recomandari merceologice, sfaturi practice de montaj, instalare, utilizare, intretinere etc.

Punctul forte al magazinului virtual www.emenatwork.ro este concentrat in panoul „Produsul Zilei”, pozitionat in partea superioara a paginii de start. Prin explorarea acestei zone, toti utilizatorii au posibilitatea sa beneficieze de avantaje unice, lansate zilnic.

Posibilitatile de comunicare si interactiune sunt multiple. Telefon: 0372.725.725. Email: info@emenatwork.ro. Comunitati social-media: messenger, facebook, twitter. Blogg-ul
site-ului se constituie intr-o platforma solida de networking pentru toti cei interesati de domeniul constructiilor, amenajarilor si finisajelor de interior.

In cei peste 16 ani de functionare in Romania, Grupul Menatwork a incheiat mai mult de 120 de parteneriate comerciale strategice, cu importanti producatori de materiale pentru constructii, renumiti la nivel mondial. Acest potential, precum si seriozitatea cu care a fost abordata constructia portalului ca afacere, vor deosebi www.emenatwork.ro in mediul comertului virtual atat prin calitatea si diversitatea produselor, disponibilitatea stocurilor de marfa, logistica dedicata, distributia eficienta, cat si prin nivelul ridicat al calificarii si operativitatii echipei din „spatele monitoarelor”.

Va asteptam in magazinul profesionistilor de constructii!

Corina TUDOROIU
Marketing & PR Manager
Menatwork Grup

Telefon: 0372.725.725
www.emenatwork.ro

GRUPUL MENATWORK si-a dobandit un statul incontestabil in mediul de afaceri pentru operativitatea sa în cele mai importante sectoare din domeniul construcţiilor, prin intermediul firmelor sale de productie, comert, servicii de montaj, amenajari si finisaje de interior.

Trapa de acces gratuita la cumpararea acoperisului Monterrey de la Ruukki

Ruukki Romania ofera gratuit o trapa de acces pe acoperis, in valoare de 80 EUR, la achizitionarea unui sistem complet de acoperis cu profile din tabla Monterrey, cel mai popular sistem de acoperis de la Ruukki. Un sistem complet include profilele de tabla Monterrey, coama semirotunda, accesorii de inchidere si sistemul de evacuare a apelor pluviale.

"Pe o perioada de cinci saptamani Ruukki Romania ofera acces gratuit la acoperis clientilor care achizitioneaza un sistem complet de acoperis cu profile de tabla Monterrey", a declarat Zoltan Szoke, Business Unit Manager Ruukki Romania & Bulgaria.
"Clientii nostri pot avea astfel un acoperis premium din otel finlandez galvanizat, cu protectie multistrat pe ambele fete, alaturi de care vor primi cadou o trapa de acces pe acoperis, direct de la Ruukki. Nu trebuie decat sa completeze formularul pe care il primesc la achizitie si vor primi prin curier de la noi accesoriul care completeaza acoperisul, cu o garantie extinsa de pana la 50 de ani", a mai adaugat aceasta.

Ruukki Monterrey este un profil cu inaltime mica si se incadreaza perfect unei game largi de stiluri arhitecturale. Acoperisul din tabla de otel este usor si durabil, etanseazã perfect si este disponibil cu trei sisteme de straturi de protectie diferite: Purex, Pural Matt sau Poliester. Profilul Monterrey este folosit atat pentru acoperisul constructiilor noi, cat si pentru renovarea acoperisurilor vechi, acolo unde starea structurii de rezistenta a acoperisului sau a intregii cladiri nu permite utilizarea produselor cu greutate proprie mare.

Acoperisul Monterrey, care propune o tabla de 0,5 mm, este usor, nu solicita structura de rezistenta a cladirii, se monteaza rapid si permite un grad ridicat de personalizare la fiecare proiect, pentru ca lungimea profilelor poate varia in functie de necesitati.

Clientii pot regasi informatii despre campanie atat la punctele de vanzare ale partenerilor, cat si in mediul online.


Compania finlandeza Ruukki este una dintre cele mai puternice producatoare si dezvoltatoare de solutii metalice la nivel mondial, prezenta in 27 de piete internationale, cu vanzari nete de 2 miliarde EUR in 2009. RUUKKI a realizat in Romania cea mai mare investitie greenfield din Europa pentru divizia Ruukki Construction, in valoare de 35 mil EUR, pentru crearea unui centru de productie local. Peste 11.700 de angajati lucreaza in centrele RUUKKI din intreaga lume. Portofoliul companiei include componente, produse si sisteme metalice complete – acoperis, fatade, panouri termoizolante pentru pereti si acoperis si solutii „la cheie” pentru industria constructiilor civile si industriale, structuri pentru poduri si constructii arhitecturale de anvergura. Actiunile companiei sunt listate la Bursa din Helsinki (corporatia Rautaruukki RTRKS).

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.ruukkiacoperis.ro

Un nou proiect in constructie in Bucuresti: Shine Residence 2

DAC Invest, departamentul de investitii al companiei DAC Antrepriza Constructii (fosta General Lux Service) prezinta cel mai nou proiect in calitate de dezvoltator si constructor - Shine Residence 2.

Succesul de piata pe care l-a inregistrat cu proiectul anterior Shine Residece (30 de apartamente de 1,2 si 3 camere in estul Bucurestiului) vandut in totalitate in anul 2009 si experienta acumulata in cei 11 ani de prezenta constanta intre firmele cu traditie din domeniul constructiilor civile si industriale recomanda DAC Invest pe piata imobiliara romaneasca.

Localizarea proiectului este una de exceptie in zona centrala a Bucurestiului, pe strada Vasile Lascar, in imediata vecinatate a bulevardului Dacia. Cladirea va avea un regim de inaltime S+P+6, o suprafata totala de 2000 mp, 10 locuri de parcare situate intr-un parcaj subteran si va avea urmatoarea structura: la parter si etajul 1 se vor gasi spatii comerciale/birouri in suprafata de 360 mp, etajele 2,3,4 si 5 vor fi ocupate de cate 2 apartamente pe nivel cu suprafete cuprinse intre 68,5 mp (garsoniera) si 130,3 mp (3 camere) iar etajul 6 va fi ocupat integral de un superb penthouse cu o suprafata generoasa de 178,9 mp.
Finalizarea \'la cheie\' a imobilului este preconizata pentru semestrul 1 al anului 2011. Valoare de vanzare a imobilului finalizat 'la cheie' este de 2.500.000E + tva.

Dintre cele 8 apartamente ale imobilului, 3 au fost deja contractate iar pentru spatiul comercial sunt demarate negocieri pentru vanzare. Momentan se lucreaza la structura de beton ce va fi finalizata pana in luna decembrie. 'Valoarea de vanzare a unui mp construit in Shine Residence 2 este de 1300 eur + TVA, ceea ce reprezinta un pret atractiv pentru investitori avand in vedere zona si calitatea proiectului' a declarat Dan Craciunescu, manager general al DAC Antrepriza Constructii.

DAC Invest este departamentul de investitii al DAC Antrepriza Constructii ce asigura servicii complete in fazele investitiilor imobiliare oferind pachete integrate si flexibile adaptate cerintelor investitorilor. DAC Invest ofera oportunitati de investitii si pe segmentul industrial in zona A2 si DN3 pentru spatii depozitare-productie de la 1,000 la 90,000 mp - vanzare, inchiriere sau constructie in parteneriat.



Compania noastra este deschisa la colaborari cu brokerii imobiliari pentru vanzarea si inchirierea proprietatilor din portofoliu.

DAC Invest, departamentul de investitii al companiei DAC Antrepriza Constructii (fosta General Lux Service), asigura servicii complete in fazele investitiilor imobiliare oferind pachete integrate si flexibile adaptate cerintelor investitorilor.

DAC Invest
www.glsinvest.ro