joi, 30 august 2012

Ruukki Romania ofera gratuit folia anticondens pentru fiecare sistem complet de acoperis cu 40 sau 50 de ani garantie

Producatorul finlandez de invelitori metalice Ruukki Romania anunta lansarea campaniei de toamna pentru portofoliul de produse. Compania ofera gratuit folia anticondens pentru fiecare sistem complet de acoperis cu garantie de 40 sau 50 de ani achizitionat in perioada 1 Septembrie - 15 Octombrie 2012. Clientii pot regasi informatii despre campanie atat la punctele de vanzare ale partenerilor, cat si in mediul online pe www.ruukkiacoperis.ro.

Prin intermediul acestei campanii, Ruukki se adreseaza consumatorilor care isi propun in aceasta toamna o renovare a locuintei, dar si celor care au ajuns intr-o faza avansata de constructie a casei si doresc sa monteze deja acoperisul, pentru a proteja constructia in sezonul rece.

Toti clientii care vor achizitiona un sistem complet de acoperis ce dispune de garantie tehnica de 40 sau 50 de ani, in perioada 1 Septembrie - 15 Octombrie 2012 vor primi gratuit folia anticondens. Folia anticondens are rolul de a potenta iesirea vaporilor de apa care se formeaza in interiorul casei si de a impiedica apa de la exterior sa patrunda in interior.

„Sistemele de acoperis Ruukki au o garantie extinsa, reala, de pana la 50 de ani, garantie pe care o oferim conform standardelor impuse de Uniunea Europeana” declara Zoltan Szoke, Sales Director Ruukki Romania pe segmentul de acoperisuri. “Putem oferi 50 de ani deoarece avem peste 50 de ani de experienta in productia de tabla de otel pentru realizarea acoperisurilor metalice care se vand cu astfel de garantii, de 40 sau 50 de ani. Numai astfel poti respecta standardele de garantie iar termenele acestea nu pot deveni un simplu argument de marketing, ele trebuie sustinute si probate. Numai o companie multinationala puternica poate oferi un astfel de program. In plus am vrut sa subliniem importanta foliei anticondens intr-un sistem de acoperis” a mai subliniat el.

Zoltan Szoke, Sales Director Ruukki Romania
Zoltan Szoke, Sales Director Ruukki Romania - Acoperisuri
Sistemul de acoperis din tabla de otel de la Ruukki include o serie de elemente cum ar fi: profile de tabla tip tigla sau tabla prefaltuita; sistem de jgheaburi si burlane, disponibil in aceleasi culori cu ale profilului ales; accesorii de inchidere si etansare; elemente de ventilatie, necesare pentru ca imobilul sa poata „respira”; accesorii de fixare, in aceeasi culoare ca acoperisul, sau elemente de siguranta pe acoperis tip podet, scari pe acoperis, paratrasnete si parazapezi.

Ruukki este unul dintre cei mai importanti furnizori de tigla metalica din Romania si unul din cele mai puternice branduri pe aceasta piata. Produsele companiei sunt realizate din otel de cea mai buna calitate. Compania Ruukki are o experienta de 50 de ani in productia de oteluri si oteluri speciale, aceasta reprezentand o baza in ceea ce priveste garantiile oferite.

Ruukki produce profilele de acoperis cu cea mai mare durabilitate din piata, dar si sisteme de protectie pentru fiecare model in parte, care au proprietati deosebite de mentinere a aspectului si a durabilitatii in timp: straturi de protectie care se pot autocurata de praf atunci cand ploua, care rezista la salinitate ridicata, rezistente la zgariere, care nu isi modifica semnificativ culoarea la actiunea razelor UV, rezista la efectul ciclului de inghet-dezghet si la temperaturi extrem de ridicate. Ruukki dispune de o retea extinsa de distribuitori in toata tara, care pot sa ofere consultanta si montaj specializat.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.ruukkiacoperis.ro

Rautaruukki furnizeaza componente metalice, sisteme si sisteme integrate pentru industria tehnologica si de constructii. Compania detine un portofoliu extins de solutii metalice si servicii. Rautaruukki are operatiuni in 30 de tari si o echipa extinsa de peste 11.800 de angajati. Vanzarile nete ale companiei in anul 2011 au totalizat peste 2,8 miliarde de EUR. Compania este listata la bursa din Helsinki (Rautaruukki Oyj: RTRKS). Corporatia utilizeaza numele de marketing Ruukki.

joi, 23 august 2012

Prospetimea racoritoare a mentolului produs in cea mai mare fabrica de mentol identic natural in cadrul complexului din Ludwigshafen

In trimestrul trei din acest an, BASF va inaugura in cadrul complexului din Ludwigshafen cea mai mare fabrica de mentol identic natural, pentru a veni in intampinarea cererii mondiale crescute, care nu mai poate fi satisfacuta doar din productia pe baza de plante. Procesul inovator dezvoltat de BASF garanteaza ca mentolul va fi produs in siguranta si la cei mai buni parametri calitativi.

Mentolul este insasi esenta prospetimii. Fie ca-l regasim in pasta de dinti, in guma de mestecat sau in bomboane, gustul mentolat al celei mai bine vandute arome din lume este prezent in nenumarate produse pe care le consumam zilnic. Insa popularitatea mentolului nu se datoreaza doar gustului proaspat, ci si efectului racoritor pe care il are asupra pielii si membranelor. Din acest motiv, el este deseori utilizat in produse cosmetice si farmaceutice, de la deodorante si geluri de dus la inhalatoare si unguente. Cererea mondiala de 25.000-30.000 de tone pe an depaseste deja oferta existenta - si este in creștere continua, pe masura ce tot mai multe produse contin mentol.

Initial, mentolul pur era obtinut din menta salbatica (nume botanic: Mentha Arvensis). Insa productia acestei plante are punctele sale slabe: de exemplu, randamentul recoltelor si calitatea produsului pot sa difere in functie de conditiile climatice, ducand la o productie scazuta.

Mentolul se produce si sintetic din anul 1973. In termeni chimici, acesta este o hidrocarbura ciclica cu o componenta de alcool care la temperatura camerei este solida si incolora. Metodele de productie de pana acum au insa si ele, diferite dezavantaje: fie necesita o sinteza foarte complexa, in mai multi pasi, fie au ca rezultat un produs alcatuit nu numai din L-mentol - substanța dorita -, ci si din D-mentol care, in functie de intrebuintarea dorita, trebuie indepartat din mixtura printr-un proces foarte laborios. L ti D-mentolul sunt variante ale aceleiasi molecule, dar au o imagine in oglinda una fata de celalalta. Oamenii de stiinta numesc aceste molecule ”izomeri optici”. Structura diferita inseamna si ca au efecte diferite asupra corpului uman. Spre exemplu, D-mentolul are o actiune racoritoare mai putin pronuntata. Un mix al celor doua, asa numitul DL-mentol, este utilizat in principal in produsele pentru care efectul racoritor nu este predominant, cum ar fi in diferite arome.

BASF - cea mai mare fabrica de mentol identic natural
BASF - fabrica mentol din Ludwigshafen
BASF a dezvoltat un nou proces bazat pe substanta chimica aromatica citral, care este deja produsa de BASF. ”Unul din pasii cheie ai noului proces este hidrogenarea asimetrica”, explica cercetatorul stiintific din cadrul BASF, Dr. Rocco Paciello. ”In acest scop, am dezvoltat un sistem catalitic foarte eficient care permite ca numai un anumit izomer optic sa fie sintetizat din citral.” In alte doua etape ale procesului de sinteza, acest produs intermediar este ulterior folosit pentru productia de L-mentol. Un alt avantaj al acestei tehnici: este un proces continuu in care substantele sunt in mod constant adaugate sau inlaturate, astfel incat sa nu existe timpi morti. Acest aspect nu reduce doar timpul de productie, ci este si mai eficient din punct de vedere al utilizarii resurselor, deoarece, din aceeasi cantitate de substante de baza poate fi produs mai mult L-mentol cu o puritate de cel putin 99,7%.

Pentru Givaudan, cel mai mare producator mondial de arome si parfumuri din lume, care aprovizioneaza numerosi producatori de cosmetice si de produse alimentare, atat siguranta unei productii constante, cat si calitatea mentolului sunt esentiale: ”Mentolul este probabil cea mai importanta aroma folosita in produsele de igiena orala. Este prezent in aproape toate pastele de dinti, apele de gura si celelalte produse de ingrijire orala si lui ii datoram respiratia proaspata si senzatia de dantura curata”, explica Clare Collett-Williams, Director al diviziei de igiena orala in cadrul Givaudan UK Ltd. ”Pentru noi este absolut esential sa avem o sursa adecvata de mentol de calitate superioara”, subliniaza Collett-Williams.

Aceasta este exact ceea ce promite BASF sa produca: mentol natural identic in cantitati suficiente, cu puritate ridicata, nu doar pentru produsele dentare si de igiena orala, ci si pentru parfumuri, lotiuni si unguente folosite pentru ameliorarea simptomelor racelii.

Mai multe informatii interesante despre mentol puteti gasi aici.

DESPRE BASF

BASF este lider mondial in domeniul chimic: The Chemical Company. Portofoliul sau cuprinde o gama larga de produse, de la substante chimice de baza, produse pentru industria materialelor plastice, produse performante si produse pentru protectia plantelor, pana la petrol si gaze. Combinam succesul economic, responsabilitatea sociala si protectia mediului. Cu ajutorul stiintei si al inovatiei, ne ajutam clientii din aproape toate industriile sa faca fata cerintelor curente si viitoare ale societatii. Produsele si sistemele noastre de solutii contribuie la conservarea resurselor, asigurarea unei nutritii sanatoase si imbunatatirea calitatii vietii. Am rezumat aceasta contributie in obiectivul nostru global: Cream chimie pentru un viitor sustenabil. In 2011 BASF a realizat vanzari de peste 73.5 miliarde de euro si avea mai mult de 111.000 de angajati la sfarsitul anului. Actiunile BASF sunt listate la bursele de marfuri din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) si Zurich (AN). Informatii suplimentare sunt disponibile pe internet la adresa www.basf.com.

miercuri, 22 august 2012

Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania deschide in Colentina cel de-al al treilea showroom din Bucuresti

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, deschide maine, 23 august cel de-al treilea showroom din Bucuresti si al 22-lea din tara. Situat in Colentina, in incinta centrului comercial Carrefour, noul showroom va avea o suprafata totala de 4.000 mp si va oferi consumatorilor peste 1.000 de articole de mobilier la preturi direct din fabrica.

Showroom-ul din Colentina este rezultatul unei investitii de 400.000 EUR in amenajare si promovare si face parte din strategia de expansiune pe termen mediu care urmareste ca locatiile Casa Rusu sa fie cat mai accesibile unui numar cat mai mare de clienti. Pentru Bucuresti, obiectivul final este de a ajunge la un showroom Casa Rusu in mai putin de 30 de minute.
“Strategia Casa Rusu este de a valorifica in retail avantajul producatorului: acela de a vinde produse de calitate la preturi extrem de accesibile, rezultat al volumelor mari si al lipsei intermediarilor in procesul de distributie. Investim permanent in eficientizarea productiei astfel incat sa pastram preturile accesibile pentru clientul final” a declarat Marius Raia, director general Casa Rusu.

Produsele cu cele mai bune vanzari in reteaua de retail vor fi disponibile in noul showroom iar consumatorii vor putea beneficia de o promotie speciala, de 25% la toate produsele de mobilier, valabila in primul weekend de la deschidere (23 - 26 august). Astfel, un cumparator interesat sa isi mobileze un apartament cu 2 camere (bucatarie, dormitor, biblioteca, cuier) o poate face fara sa depaseasca 2.800 de lei (aprox. 620 Eur).

Dormitor Casa Rusu
Dormitor Casa Rusu
“In Bucuresti avem deja un public fidel, magazinul din centrul comercial Vitantis inregistrand cele mai mari vanzari din intreaga retea. Cu noul showroom din Colentina venim mai aproape de clientii din jumatatea de nord a orasului si ne asteptam la un trafic si la vanzari similare celorlalte centre deja existente”, a adaugat Marius Raia.
Noul showroom din Bucuresti - Colentina creste numarul magazinelor Casa Rusu la 22 in toata tara, dintre care 10 in sistem de franciza.

Rus Savitar, compania mama care detine fabricile din Dudestii Noi, Timis are in prezent o capacitate de productie de peste 1.000.000 de produse de mobilier din pal/an pe care le comercializeaza prin lantul propriu de retail Casa Rusu, prin retele de retail nationale si locale, dar si la export.

Despre Casa Rusu:

Casa Rusu este divizia de retail a producatorului de mobilier din pal, Rus Savitar. Dezvoltata incepand cu 2009, Casa Rusu a ajuns in prezent la 22 de showroom-uri (inclusiv Bucuresti-Colentina) si la o cifra de afaceri de 12 milioane Euro in 2011. Casa Rusu comercializeaza peste 1000 produse de mobilier: bucatarii, dormitoare, camere de zi, camere de tineret, mobilier office, mic mobilier, mobilier tapitat (canapele, coltare, holuri, paturi tapitate).

Mobila Casa Rusu

Franke recomanda „Confesiuni din bucatarie” de Anthony Bourdain

Franke, lider mondial in productia de sisteme complete pentru bucatarie, este alaturi de cei care investesc pasiune in domeniul gastronomiei si recomanda cartea autobiografica a lui Anthony Bourdain, un produs editorial interesant, sustinut cu mandrie de Franke. Anthony Burdain este un renumit bucatar american devenit intre timp autor, critic culinar si realizatorul emisiunii „No Reservations” de pe Travel Channel.

Confesiuni din bucatarie” este o savuroasa carte ce reuseste sa transforme viata unui chef intr-o poveste captivanta presarata cu intamplari relatate cu o sinceritate brutala dar si cu simtul umorului. Cartea are la baza pasiunea pentru gatit pe care autorul o transmite intr-un mod vibrant in fiecare capitol.

De 100 de ani de cand compania Franke a fost infiintata, a creat produse care au urmarit indeaproape nevoile de confort si functionalitate ale oamenilor si s-au adaptat perfect schimbarilor in stilul lor de viata pentru a transforma timpul petrecut in bucatarie intr-o adevarata placere.

Franke investeste munca si pasiune pentru a crea produse cu un design unic si functionalitate optima. O bucatarie utilata cu produse Franke poate crea spatiul ideal pentru ca oricine sa-si puna in valoare talentul culinar.

„Pentru Franke, bucataria reprezinta centrul casei, locul cel mai familiar si prietenos din orice locuinta. De aceea, recomandam cu mare bucurie cartea „Confesiuni din bucatarie” prin intermediul careia veti descoperi secretele unui mare chef pe care va sfatuim sa le incercati cu incredere”, a declarat Florin Porojan, director general Franke.

Asocierea brandului Franke cu experientele intense ale unui maestru bucatar de talie internationala este urmatorul pas in dezvoltarea brandului pe piata din Romania si reprezinta o ocazie unica oferita cititorilor de a cunoaste detalii din culisele bucatariilor celor mai mari restaurante din lume.

Cartea va fi distribuita in lanturile de librarii Carturesti, Diverta, Humanitas precum si in librariile independente din marile orase.

Despre Franke Romania

Franke Romania este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis si activeaza pe piata locala din anul 1998 fiind lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic. Compania apartine 100% concernului Franke Artemis. In prezent compania numara 30 de angajati si detine in portofoliu peste 1.500 de produse diferite.

Sistemele Franke de bucatarie includ toate echipamentele necesare unei bucatarii: chiuveta, bateria, plita, hota, cuptorul, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptorul cu microunde, masina de spalat rufe si alte accesorii. Oferta de sisteme din inox (satinat, dekor si microdekor), este completata de sistemele colorate (cele de fragranite: avena, ardesia, sahara, grafite, alluminio, bianco), apreciate deopotriva de consumatorii din Romania.

luni, 20 august 2012

Companiile Wienerberger, Tondach si Semmelrock sprijina tinerii din Sibiu care vor construi locuinte in Sura Mare, judetul Sibiu

Trei producatori de materiale de constructii din Austria cu fabrici la nivel local si-au unit fortele cu scopul de a oferi pachete speciale pentru tinerii care vor ridica o casa in sura Mare, cartierul Dealul Viilor, un proiect dezvoltat de autoritatile locale.

Companiile Wienerberger (cel mai mare producator de caramizi din lume), TONDACH® (lider pe piata de invelitori din Europa Centrala si de Est) si Semmelrock Stein + Design SRL (liderul local al pietei de pavele, dale si borduri) s-au asociat pentru a veni in sprijinul tinerilor care vor construi locuinte in Sura Mare, judetul Sibiu in cadrul unui proiect dezvoltat de primaria locala. Autoritatile ofera gratuit terenul pentru persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, care isi doresc sa construiasca o casa in cartierul Dealul Viilor.

Localizat la doar 9 kilometri de Sibiu, cu acces facil in orasul de pe malul Cibinului, cartierul va cuprinde peste 200 de locuinte. Cele trei companii austriece vor oferi consultanta, servicii si pachete speciale pentru tinerii care doresc sa construiasca un imobil cu materiale durabile si naturale, conform traditiei sibiene.

„Casele din Sibiu sunt renumite pentru durabilitatea si calitatea constructiei. De ani de zile oamenii din aceasta zona au folosit cele mai bune materiale pentru locuinte. Ne dorim sa contribuim la continuarea acestei traditii. Beneficiem si de posibilitatea de a livra aceste produse intr-un timp foarte scurt, ca urmare a proximitatii celor trei fabrici.”, declara Corneliu Fecioru, membru in Consiliul de Administratie al Wienerberger Sisteme de Caramizi Romania, Vanzari si Marketing.

Doua dintre unitatile de productie sunt localizate chiar in Sibiu, respectiv Wienerberger si TONDACH®, iar una din fabricile Semmelrock se afla in judetul Alba.

Companiile Wienerberger, Tondach si Semmelrock sprijina tinerii din Sibiu

Wienerberger sprijina tinerii din Sibiu
Produsele care vor putea fi achizitionate de la cei trei producatori austrieci reprezinta o mare parte din materialele necesare ridicarii unei case. Astfel, Wienerberger este furnizor complet de sisteme de zidarie, in oferta companiei regasindu-se produse incepand de la blocuri ceramice si pana la mortare, buiandrugi, plansee sau fatade. TONDACH® furnizeaza solutii complete pentru invelitori, incepand de la tigla ceramica – variate modele si culori, accesorii (ceramice sau neceramice) si pana la ornamente pentru acoperisuri. Semmelrock ofera o gama diversa de pavaje, dale, borduri si sisteme de garduri precum si servicii de proiectare pentru amenajarea exterioara.

„Inainte de toate furnizam produse naturale si sustenabile, pentru a creste calitatea vietii acestor tineri. Cu alte cuvinte ne preocupa grija pentru traditiile si valorile comunitatii si ale familiei. Vrem sa oferim fiecarui locuitor un acoperis functional deasupra capului si sentimentul de bunastare in propria-i locuinta”, afirma Augustin Rusu, Administrator TONDACH Romania.

“Ne propunem ca acesta sa fie doar inceputul unui parteneriat solid, pentru ca impreuna sa oferim plus valoare si siguranta clientilor nostri. Mai mult, prin acest demers comun initiem si un model de consiliere a tinerilor pentru obtinerea unei arhitecturi unitare la nivel de comunitate, asemenea cartierelor occidentale”, declara Stelian Zaharia, Director National de Vanzari Semmelrock Stein + Design.

Tinerii interesati de pachetele speciale se pot adresa celor trei producatori implicati in aceasta campanie.

vineri, 17 august 2012

Cel de-al treilea castigator al Loteriei Lindab este din Calarasi

Lindab Romania a desemnat prin tragere la sorti cel de-al treilea castigator al unui sistem complet de acoperis, in cadrul campaniei ”Loteria Lindab”. Norocosul este domnul Marian Voicu, din localitatea Mitreni, judet Calarasi. A fost adjudecat si premiul secundar, de 500 de euro, de catre domnul Victor Voicu, promoterul desemnat fiind fratele castigatorului.

Marian Voicu este politist in localitate si un om apreciat de toti locuitorii din Mitreni. S-a nascut si crescut acolo si in acelasi loc a ales sa-si intemeieze o familie si sa-si construiasca o casa. Este tatal a doua fetite, iar pasiunea lui este istoria, fiind absolvent al facultatii de istorie.

”Cand am fost sunat de un angajat Lindab sa ma anunte ca am castigat un acoperis Lindab nu mi-a venit sa cred. Initial am crezut ca este o gluma si nu eram convins. Dar in ziua in care a si venit un reprezentant Lindab la mine in curte, totul s-a schimbat. Pare-se ca oamenilor buni li se intampla lucruri bune. Multumesc Lindab!”, a declarat castigatorul.

”Sunt foarte bucuros ca am contribuit si eu pentru ca cineva drag mie sa castige Loteria Lindab. Multumesc frumos Lindab pentru premiul de 500 Euro!”, a completat castigatorul premiului secundar, domnul Victor Voicu.

Cel de-al treilea castigator al Loteriei Lindab este din Calarasi

Casa d-lui Marian Voicu castigator acoperis Lindab
Schimbarea acoperisului va fi realizata de KATORA DESIGN, partener de incredere Lindab din Calarasi. Experienta dobandita in cadrul cursurilor de montaj ale Academiei Lindab, impreuna cu nenumarate acoperisuri realizate de-a lungul anilor recomanda firma KATORA DESIGN si asigura clientii ca vor beneficia de lucrari de cea mai buna calitate.

Campania Loteria Lindab continua! A mai ramas in joc un sistem complet de acoperis. Urmatoarea extragere se va face in data de 10 septembrie. Inscrierile se fac in continuare, folosindu-se acelasi sistem - sms la 1869 cu textul ”Lindab” (tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange sau Vodafone) sau online, pe www.loterialindab.ro ori pe Facebook. Ultima data de inscriere in loterie este 31 august.

In plus, Lindab anunta un sistem complex de premii pentru promoterii campaniei. Pe langa premiul secundar de 500 de EURO, acordat promotorului care i-a recomandat castigatorului de etapa sa se inscrie in concurs, Lindab vine cu o serie de premii suplimentare garantate, acordate in functie de numarul de participanti inscrisi. Astfel, promoterii pot castiga: 100 tichete cadou de cate 50 lei, cani termos sau umbrele Lindab, sepci sau brelocuri. Cu cat mai multe persoane inscrise, cu atat mai multe sanse de castig garantat. In plus, finalul concursului vine cu o extragere speciala pentru promoteri, in urma careia oricine dintre cei care au promovat Loteria Lindab poate castiga super-premiul de 1000 euro net, sub forma de tichete cadou.

Mai multe detalii despre mecanismul acordarii premiilor sunt disponibile la: http://www.loterialindab.ro/spune-unui-prieten.

Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4300 de angajati.

joi, 16 august 2012

GEALAN a lansat S9000, primul sistem combinat pe piata din Romania

GEALAN, cel mai mare producator de profile din PVC pentru ferestre si usi a lansat recent noul sistem combinat, S 9000, o inovatie pe piata locala de profil. Sistemul S 9000, prezentat in premiera in cadrul targului fensterbau / frontale 2012 organizat la Nurenberg la inceputul acestui an, reprezinta primul sistem combinat de pe piata si este disponibil incepand cu luna august pentru comenzi.

Noul sistem a fost introdus partenerilor printr-o prezentare care a evidentiat caracteristicile si avantajele sistemului S9000, ocazie cu care a fost lansat si microsite-ul dedicat, accesabil la urmatoarele adrese: www.ferestrepentrucasepasive.ro sau www.fereastrapentrucasapasiva.ro unde sunt prezentate beneficiile concrete ale acestui sistem.

Sistemul este disponibil atat in variata alba cat si in culori decor si este insotit de o gama larga de accesorii: profile de latire, profil de colt la 90 grade, profile de colt variabil, cuplaj static si profile de legatura.

Caracteristicile noului sistem S 9000

- Sistemul S 9000 combinat cu adancime de constructie de 83 mm reuneste in egala masura caracteristicile si avantajele garniturii mediene si de bataie. Adancimea mare, cele sase camere ale profilelor de toc si cercevea impreuna cu trei niveluri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Primele testari au redat pentru combinatia toc / cercevea cu armatura standard o valoare Uf de 0,92 W/m2K. Prin dezvoltarea noului sistem GEALAN urmareste obtinerea eficientei unui sistem de casa pasiva ca standard. La aceasta contribuie si zona cu o inaltime de 25 mm in care sticla este acoperita.

- Apartenenta sistemului S 9000 la familia de sisteme GEALAN este usor de recunoscut de catre consumatori. Forma bazei tocului si a piciorusului baghetei, precum si pozitionarea gaurilor de drenaj sunt elemente specifice portofoliului de sisteme GEALAN pe care le regasim si la noul sistem combinat. De asemenea inclinatia de 15 grade a buzei profilelor, identica cu cea a altor sisteme GEALAN, impreuna cu latimile reduse la vedere subliniaza design-ul mereu de actualitate.

GEALAN a lansat S9000, primul sistem combinat pe piata din Romania

GEALAN a lansat S9000, primul sistem combinat pe piata din Romania
- Sistemul S 9000 aduce argumente convingatoare si din punct de vedere constructiv. Un concept integrat de armare vizeaza geometrii simple de armatura in toc si cercevea, in timp ce folosirea canalelor pentru suruburi la montajul montantului reprezinta o tehnica optimizata de asamblare. Nu in ultimul rand garnitura centrala protejeaza elementele de feronerie de umezeala, asigurand astfel un bun comportament la deschidere si la temperaturi scazute.

- Un aspect important in dezvoltarea noului sistem S 9000 l-a jucat si combinatia cu STV®. Prin aceasta tehnica noua de lipire, geamul si cerceveaua se lipesc cu ajutorul unei benzi ultra-performante, special dezvoltata pentru folosirea la constructia de ferestre. Folosirea acestei tehnici da posibilitatea prelucratorului de profile GEALAN fie sa renunte total la armatura din cercevea la marimi standard de fereastra, fie sa construiasca elemente mai mari.

Despre GEALAN Romania

Gealan Romania este compania care produce, de circa 18 ani, profile din PVC pentru usile si ferestrele din casa fiecaruia. In prezent Gealan Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor din PVC. Compania colaboreaza cu aproximativ 600 firme partenere in Romania pentru care livreaza componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii pentru ferestre si usi.

luni, 13 august 2012

Rus-Savitar a lansat lucrarile la noua fabrica de mobilier tapitat

- Valoarea totala a investitiei este de 23.504.901,57 lei din care 8.067.923,595 lei reprezinta fonduri europene nerambursabile - In urma investitiei, noua fabrica de mobilier tapitat va avea peste 7.000 de mp si o capacitate de productie de peste 10.000 unitati de mobilier/luna

Rus-Savitar, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din pal din Romania, a lansat proiectul de modernizare si extindere a fabricii de mobilier tapitat, proiect co-finantat de Uniunea Europeana si Guvernul României prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013.

Investitia are o valoare totala de 23.504.901,57 de lei, din care 8.067.923,595 lei valoarea finantarii nerambursabile si presupune extinderea fabricii actuale de mobilier tapitat la 7.286,95 mp, diversificarea portofoliului de produse si achizitia a 651 de echipamente tehnologice de ultima generatie. Implementarea proiectului se desfasoara pe 22 de luni incepand cu iulie 2012 si finalizandu-se in mai 2014.

“Noua fabrica de mobilier tapitat ne va permite sa oferim 10.000 produse de mobilier tapitat pe luna, adica de 5 ori mai mult decat capacitatea actuala. Produsele, atat cele din material textil cat si cele din piele ecologica, vor fi mult mai variate si mai complexe. Vom continua insa sa ne adresam tuturor categoriilor de cumparatori, astfel incat produsele noastre vor avea preturi foarte accesibile”, a declarat Cristian Rusu, director general Rus-Savitar.

Rus-Savitar-noua fabrica de mobilier tapitat

Rus-Savitar a lansat lucrarile la noua fabrica de mobilier tapitat
Produsele de mobilier tapitat produse la Timisoara includ printre altele canapele, coltare, paturi tapitate. Acestea vor fi disponibile incepand cu anul viitor in reteaua proprie de retail Casa Rusu, care numara in prezent 21 magazine, in retelele de tip DIY dar si la export.

Linia de productie de mobilier tapitat se adauga altor 5 linii complet automatizate de productie de mobilier din pal, toate localizate in parcul logistic de 100.000 mp din Dudestii Noi, Timis.

Despre Rus Savitar:

Compania si-a inceput activitatea ca retailer de mobila in 1994, la Timisoara, iar 10 ani mai tarziu inaugureaza centrul logistic de unde se distribuie marfa la peste 200 de magazine din tara. In 2005 Rus Savitar face prima investitie in activitatea de productie de mobilier din pal, valoarea investitiei ajungand la 3,5 milioane de euro. In 2008 se achizitioneaza 4 linii de productie total automatizate, una din acestea fiind unica in Europa de Est. Un an mai tarziu, in 2009, Rus Savitar isi lanseaza propria retea de retail sub numele de Casa Rusu, care in prezent are 21 magazine dintre care doua in Bucuresti.

Romaniei: prima scoala de leadership din Romania

Lindab Romania demonstreaza faptul ca responsabilitatea sociala reprezinta o parte integranta a viziunii sale si contribuie la formarea unei noi generatii de tineri lideri romani devenind partener al LEADERS School.

LEADERS School este prima scoala de leadership din Romania care ofera participantilor o experienta unica de transformare personala si profesionala alaturi de lideri remarcabili din business, arta, sport si societatea civila. Cea de a zecea editie LEADERS School a avut loc in perioada 5 – 11 august, la Hotel Orizont din Predeal.

Lindab sprijina eforturile Fundatiei LEADERS de a forma o noua generatie de lideri responsabili care au puterea de a aduce schimbarea dorita in Romania. Astfel, Mihai Cepoi a fost ales in urma unui proces riguros de selectie pentru a fi bursierul Lindab la cea de a zecea editie LEADERS School.

”Ma bucura enorm implicarea companiei Lindab in proiect si, implicit, oportunitatea ivita de a participa. Privesc cu admiratie toate companiile care au oferit burse si consider ca dau dovada de responsabilitate si incredere in tinerii romani. L-am admirat pe Andrei Sulyok de la prima intalnire. Mi-a placut mult atmosfera foarte prietenoasa pe care a creat-o, eleganta dialogului si nu in ultimul rand abordarea, preferand sa raspunda intrebarilor si sa ofere exemple concrete din experienta sa. O alta calitate desprinsa a fost inclinatia catre oameni si echipa, punctand de fiecare data importanta lor in contextul succesului. Multumesc domnului Andrei Sulyok pentru incredere si companiei Lindab pentru aceasta experienta.”, a declarat Mihai Cepoi.

Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania, a fost alaturi de participantii LEADERS School pentru a vorbi despre leadership si dezvoltare si pentru a le impartasi secrete din culisele propriului succes. Sfaturile primite au rezonat in randul tinerilor prezenti, iar punerea lor in aplicare va contribui semnificativ la formarea si dezvoltarea acestora.
”Am fost placut surprins de atmosfera intalnirilor. Bursierii participanti au fost foarte receptivi si interesati, absorbind orice informatie din orice directie. Pe de alta parte, mi s-au parut si foarte relaxati si cu o atitudine buna, constructiva. Sper ca le va fi de folos ce am discutat. Le doresc sa fie inspirati si sa ia deciziile bune in viata si in cariera. Eu le multumesc la randu-mi, mi-a facut mare placere sa fiu in randul lor si sa ma molipsesc cu energie. Vom sustine in continuare proiecte de acest gen, care ii incurajeaza pe tineri sa aiba initiativa si curaj.”, a precizat Andrei Sulyok

Andrei Sulyok, Lindab Romania Leaders School

Andrei Sulyok, Leaders School


Cea de a zecea editie LEADERS School s-a desfasurat in perioada 5 – 11 august la Hotel Orizont din Predeal si a fost o editie de colectie ce a adus participantilor surprize si provocari inedite. Printre liderii remarcabili care au ales sa contribuie la dezvoltarea unei noi generatii de lideri pentru Romania se numara Andrei Sulyok (Director General Lindab Romania), Dragos Anastasiu (Presedinte TUI Travel Center & Eurolines), Andrei Rosu (Maratonist), Adela Jansen (Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale) sau Gelu Murariu (Managing Director Hella Electronics Romania).

Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4300 de angajati.

Palomba, colectia sculptata de natura axata pe linii fluide, inspirate din modul in care stancile sunt sculptate de valurile marii

Noua colectie Palomba de la Laufen, brand al Roca Group, este creatia unor cunoscuti designeri italieni, Ludovica si Roberto Palomba. Este o colectie axata pe linii fluide, inspirate din modul in care stancile sunt sculptate de valurile marii. Piesele centrale ale noii colectii sunt lavoarul “Menhir” si cada de baie cu design remarcabil. Acesti doi ”protagonisti” sunt insotiti de opt lavoare pentru blat si o noua serie de obiecte de mobilier pentru baie.

“Menhir”, al carui nume inseamna ”piatra inalta” in limba bretona, este un lavoar de ceramica cu contururi netede, fine, ce amintesc de rocile formate si slefuite de curentii marini, cu bolul contopindu-se organic in suprafata lavoarului. Ludovica si Roberto Palomba descriu acest efect drept ”amprenta naturii”. Caracteristica a intregii colectii, aceasta asigura faptul ca toate elementele se combina perfect intre ele.

Noua cada de baie urmeaza aceeasi filosofie: geometria sa dinamica, asimetrica, este inspirata de formele create de curgerea apei peste piatra de-a lungul mileniilor. Aceste linii naturale, modelate special pentru conturul corpului, promit un confort maxim si o sustinere ergonomica a coloanei vertebrale. Placerea imbaierii poate fi sporita si cu functiile de iluminare sau hiromasaj.

Noua colectie Palomba de la Laufen, brand al Roca Group

Colectie Palomba de la Laufen, de la Roca Group


In acelasi stil rafinat si delicat, Laufen introduce si noile obiecte de mobilier pentru baie, disponibile in mai multe culori, alaturi de o serie de corpuri modulare de mobilier, cu aspect elegant, pentru solutii practice de depozitare – creativitatea devine practic nelimitata.

Palomba, colectia sculptata de natura axata pe linii fluide

Palomba, o colectie axata pe linii fluide


Despre ROCA

Compania Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, este prezenta in peste 135 de tari din intreaga lume. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie. Compania este considerata un punct de reper in industrie, lansand tendinte peste tot in lume prin designul produselor sale. Pentru a-si mentine pozitia de lider, Roca incheie parteneriate cu cei mai renumiti arhitecti (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori si studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner) din lume. Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului inconjurator, prin functionalitatea produselor si prin evolutia constanta a sistemelor ce reduc consumul de apa si energie.

Roca este prezenta in Romania din anul 2006, cand a preluat de la compania austriaca Lasselsberger, fabrica de obiecte sanitare Cesarom, de la Bucuresti. Roca ofera in Romania solutii complete pentru baie la aceleasi standarde internationale de design si tehnologie, ca in intreaga lume. In prezent, Roca Obiecte Sanitare se adreseaza clientilor corporate si consumatorilor finali prin marcile Zoom (segmentul economic), Roca (segmentul mediu) si Laufen (segmentul de top). Produsele Roca pot fi achizitionate de pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul celor peste 35 de distribuitori autorizati din toate marile orase ale Romaniei.

Pentru mai multe informatii, accesati www.ro.roca.com

vineri, 10 august 2012

Decoratiuni pentru casa, piese de mic mobilier si cadouri inspirate in noul magazin bam boo din AFI Palace Cotroceni

Conceptul inovator al noului magazin bam boo reflecta tendintele actuale din domeniul designului interior

bam boo Romania, cel mai cunoscut si indragit lant de magazine de cadouri si decoratiuni interioare, inaugureaza pe 10 august cea de-a 15-a locatie, in AFI Palace Cotroceni. Magazinul le ofera clientilor produsele cu care deja s-au obisnuit, dar intr-un spatiu nou, cu un concept de amenajare modern si inovator.

Cea mai noua locatie bam boo pune la dispozitia cumparatorilor o gama larga de produse. Fie ca sunt in cautarea unui cadou sau a unor obiecte de decoratiuni pentru dormitor, camera copilului, bucatarie, baie sau gradina, acestia pot alege din peste 2.500 de produse. De asemenea, doritorii pot admira sau cumpara obiecte de mobilier, textile, rame si albume foto, cutii de bijuterii, felicitari, seturi cosmetice si produse de aromaterapie. In plus, clientii se vor bucura saptamanal de produse noi, cu preturi prietenoase.

Noutatea absoluta este reprezentata de conceptul de amenajare realizat de designerul cu experienta internationala, Brandon Lee. Designul este unul modern, ce imbina inovatia cu atmosfera primitoare a unui magazin, oferind o experiența a cumparaturilor plina de caldura.

„Conceptul inovator al noului magazin bam boo reflecta tendintele actuale din domeniul designului interior. Atentia pentru detalii, combinatia de culori si materiale, precum si schema de iluminare imbie la explorare si relaxare. Rezulta astfel un spatiu confortabil, dar functional care ofera o experienta de cumparaturi placuta si prietenoasa. Astfel, speram ca fiecare client se va regasi in designul spatiului ale carui caracteristici cheie sunt modernismul, armonia si caldura.”, a declarat designerul Brandon Lee.

Noul magazin bam boo din AFI Palace Cotroceni

Noul magazin bam boo din AFI Palace Cotroceni


In prezent, bam boo opereaza 15 magazine deschise in Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara. Reteaua de distributie este completata de magazinul online, www.bamboo.ro, deschis in anul 2011. Incepand cu anul 2012, compania ofera si posibilitatea operarii de magazine bam boo in sistem de franciza.

Lantul de magazine bam boo a fost lansat in anul 2003, devenind unul dintre primele branduri care s-au impus pe segmentul de decoratiuni interioare si cadouri de pe piata din Romania, datorita inovatiei si originalitatii ofertei.

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket real, deschis 24/7; 20 de sali decinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp - cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric si o pista de karting. Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.

miercuri, 8 august 2012

Combinele frigorifice WHIRLPOOL ABSOLUTE, o noua provocare in materie de design pentru produsele electrocasnice

Whirlpool Corporation, cel mai mare producator de electrocasnice mari, lanseaza ABSOLUTE, o noua gama de combine frigorifice care beneficiaza de o estetica deosebita cu finisaje in inox, display inteligent si manere pozitionate pe orizontala. Produsele din aceasta serie sunt dotate cu cea mai performanta tehnologie de pe piata dezvoltata de Whirlpool, Al 6-lea Simt „Fresh Control”, precum si cu sistemul No Frost si sertarul „Activ0˚” special creat pentru conservarea alimentelor usor perisabile.

In ultimii ani, aparatele electrocasnice precum combinele frigorifice au evoluat in ceea ce priveste performantele tehnice. Bucatariile integrate in living au impus ca dotariile tehnice ale acestor produse sa fie completate de un design pe masura, pentru a satisface nevoile consumatorilor moderni. Noua estetica ABSOLUTE, dezvoltata de Whirlpool alaturi de designeri de renume, propune o abordare inovatoare in acest domeniu prin forma minimalista incadrata de muchii drepte si curbura usilor.

„Din ultimele date inregistrate pe segmentul combinelor frigorifice s-a observat ca romanii au o preferinta pentru electrocasnicele din inox. Acest trend s-a facut remarcat pe piata de profil locala inca de acum doi ani. Finisajele din inox ultra moderne dau o nota de eleganța si permit plasarea la vedere a electrocasnicelor”, a declarat Mioara Bolozan, Marketing Manager, Whirlpool Romania. „Noua gama de combine frigorifice Whirlpool dispune de cele mai actuale tehnologii in domeniu, iar exteriorul stilat si atragator reprezinta o marca a esteticii ABSOLUTE”, a mai adaugat Mioara Bolozan.

WHIRLPOOL ABSOLUTE

WHIRLPOOL ABSOLUTE


Combinele din gama ABSOLUTE sunt dotate cu Al 6-lea Simt „Fresh Control”, tehnologie ce mentine umiditatea la un nivel de 70-85% in intreaga cavitate a frigiderului si reface temperatura de 5 ori mai repede dupa orice variatie, comparativ cu produsele obisnuite. De asemenea, produsele ofera o varietate considerabila de functii adaptate nevoilor fiecarei familii, printre acestea regasindu-se si cateva utile uzului cotidian: Racire rapida, Alarma pana de curent, Blocare acces copii si Indicator usa deschisa frigider.

Aceste echipamente ofera si avantajul sistemului No Frost, prevenind formarea ghetii in cavitatea frigiderului, astfel incat sa nu necesite dezghetarea lui. Practic, tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control actioneaza ventilatorul Multi Flow, care distribuie aerul rece in intreaga cavitate a frigiderului. Combinele frigorifice sunt dotate si cu sistemul „Activ0˚” ce consta intr-un un compartiment dedicat mentinerii prospetimii alimentelor pentru o perioada de pana la patru ori mai mare, comparativ cu aparatele obisnuite. Sertarul special cu sistemul „Activ0˚” este ideal pentru pastrarea carnii si pestelui la o temperatura de 0˚C, asigurand o calitate extraordinara a conservarii.


Whirlpool Fresh Control

Whirlpool Fresh Control


Sistemul de filtrare al aerului dezvoltat in colaborare cu Microban, liderul de piata al solutiilor antibacteriene, elimina mirosurile neplacute si bacteriile din interiorul cavitatii.

Cu o traditie indelungata in domeniul inovatiei, Whirlpool investeste anual in cercetarea si dezvoltarea de noi tehnologii pentru a lansa pe piata cele mai eficiente aparate, in ceea ce priveste consumul de energie si tehnologie superioara. Whirlpool este una dintre putinele companii care isi eticheteaza corect produsele electrocasnice, prezentand datele corespunzatoare atat in ceea ce priveste eficienta energetica a produselor, cat si capacitatea acestora.

Preturile pentru combinele frigorifice din Gama Absolute pornesc de la 2500 RON. Noile echipamente sunt disponibile pe website-ul www.catalogwhirlpool.ro

Despre Whirlpool EMEA si Whirlpool Corporation:

Cu o echipa de 12.000 de angajati, puncte de vanzare in peste 30 de tari europene precum si centre de productie in sapte tari, Whirlpool EMEA este o subsidiara detinuta de Whirlpool Corporation. Lider mondial in productia si comercializarea electrocasnicelor mari, Whirlpool Corporation a avut vanzari anuale in 2010 de 18,4 miliarde de dolari, 71.000 de angajati si 67 de centre de productie si de cercetare tehnologica pe plan global. Compania produce si comercializeaza produse Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht precum si alte nume mari catre consumatori din aproape orice tara din lume. Centrul de operatiuni Whirlpool la nivel european este localizat in Comerio (VA), Italia.

Pentru mai multe informatii despre companie va rugam sa vizitati site-ul www.whirlpoolcorp.com

SIM 2012: Inovatie si bun-gust in mobila

Toti cei care isi doresc sa-si remobileze casa au o ocazie excelenta in septembrie! Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii ii asteapta cu cele mai noi produse, designuri clasice sau suprinzatoare, in perioada 19 – 23 septembrie, la Romaero Baneasa.

Timp de patru zile, peste 170 de companii din industria mobilei din Romania, dar si de peste hotare, expun cele mai recente realizari, in stiluri diverse si surprinzatoare, pe o suprafata de aproximativ 20 000 metri patrati.

La eveniment vor fi prezente cele mai mari nume din domeniu, firme care asigura o mare parte din exporturile Romaniei, producatori si distribuitori de mobila si decoratiuni in stil clasic, modern, din lemn masiv sau usor, mobila pictata, mobila din fier forjat, solutii pentru mobilat hoteluri, cluburi si restaurante, chiar si mobilier pentru gradina sau spatii publice.

Marele Premiu: o bucatarie in valoare de 10.000 euro

Anul trecut, vizitatorii au fost rasfatati la Marea Tombola SIM cu obiecte de mobilier pentru toata casa. Anul acesta, SIM 2012 va acorda un premiu pe care multi indraznesc numai sa-l viseze: o bucatarie complet mobilata si utilata, in valoare de 10000 euro, oferita de Accesoria Group. Iar aceasta este numai una din surprizele pregatite pentru cei care vor trece pragul SIM!

Pentru specialistii din industria mobilei va exista un alt premiu, la fel de valoros, oferit de Felder Gruppe Romania, constand intr-un utilaj profesional de prelucrare a lemnului.

SIM incurajeaza inventivitatea

Inca de la prima sa editie, SIM a fost mai mult decat o expozitie de mobila. Evenimentul isi doreste sa incurajezetinerii la inceput de drum, care isi doresc o cariera in design interior sau arhitectura. Astfel, pe perioada targului, va avea loc Concursul National de Design, ale carui etape se desfasoara inca din iunie, sub coordonarea Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania. Cele mai reusite realizari ale concurentilor vor fi premiate la SIM 2012, in fata publicului vizitator.

Dintre numele care vor fi prezente la SIM 2012 enumeram: Blum, Regency, Accesoria, Mobex, Simex, Silvarom, TrendFurniture, ValFurniture, Inlinea, Traffic Chairs, Nolte Keuchen, Art & Craft Design, Cartoon Studio, Eurosimex, East European Trade, Global Design, Merydien, Nord Simex, Schwinn Polska, Prestige Mob, Rolem, Ronex, etc.

Editia precedenta a targului a reunit 170 de companii, din Romania si din strainatate, care au expus pe o suprafata de aproximativ 17 000 metri patrati. In cele cinci zile de targ, peste 20 000 oameni au admirat produsele prezentate.

Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii este organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Euroexpo.

www.simexpo.ro