joi, 31 iulie 2014

Gama de frigidere Hotpoint pastreaza mai mult timp prospetimea alimentelor

Air Tech Evolution, Hygene Advance si Active Oxygen – cele trei elemente inovatoare ale gamei de frigidere Hotpoint ce creeaza mediul ideal pentru depozitarea alimentelor.

Gama de frigidere Hotpoint mizeaza in aceasta vara pe tehnologiile inovatoare, ce pastreaza mai mult timp prospetimea alimentelor. In era inaltei definitii, mediul ideal pentru depozitarea si mentinerea alimentelor proaspete pentru o perioada indelungata a devenit acum o realitate prin imbinarea tehnologiilor inovatoare Air Tech Evolution, Hygene Advance si Active Oxygen intr-o gama de frigidere marca Hotpoint.

“Pentru ca prospetimea alimentelor este o prioritate pentru fiecare dintre noi, gama de frigidere Hotpoint de la Indesit se adapteaza nevoilor consumatorilor si imbina perfect cele mai recente inovatii pentru a permite o depozitare optima si o pastrare a calitatii mancarii pentru mai mult timp. Astfel, durata de valabilitate este prelungita intr-un mod complet natural, iar culoarea si consistenta din prima zi se mentin pana la 9 zile.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company Romania.

Tehnologia Air Tech Evolution asigura o temperatura constanta si o racire mai rapida in comparatie cu o combina frigorifica standard, asigurand astfel o prospetime indelungata a alimentelor. In acelasi timp, decongelarea automata impiedica acumularea ghetii in interiorul congelatorului pentru a garanta o functionare perfecta si o durata mai mare a congelatorului.

Pentru ca o buna igiena este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor, noile frigidere Hotpoint sunt dotate cu Hygiene Advance, un tratament cu ioni de argint aplicat pe peretii interiori ai aparatului frigorific. Aceasta solutie naturala previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, impiedicand proliferarea microorganismelor.

Frigider Hotpoint
Noua gama de frigidere Hotpoint include si tehnologia Active Oxygen elibereaza automat particule de oxigen activ in interiorul frigiderului care purifica aerul si incetinesc procesul de deteriorare a alimentelor. In plus, testele de laborator au demonstrat ca Active Oxygen previne formarea bacteriilor cu p?na la 90% si reduce concentratia de mirosuri neplacute cu p?na la 70%, fara a necesita un consum suplimentar de energie sau de intretinere a aparatului frigorific.

Air Tech Evolution - Frigider Hotpoint
Mai multe informatii pot fi accesate si pe www.hotpoint.ro.

Hotpoint este marca a Indesit Company, unul din liderii europeni de pe piata producatorilor de aparate de uz caznic, precum masini de spalat rufe, uscatoare, masini de spalat vase, aparate frigorifice, hote, cuptoare si plite. Aparatele Hotpoint sunt ergonomice, silentioase, intuitive si sigure, si ofera solutii inteligente si maximum de confort in fiecare incapere din locuinta. Stilul sofisticat, dar discret, grija pentru mediu si angajamentul fata de calitate si inovatie fac parte din valorile brandului, eficacitatea, inteligenta si stilul fiind cuvintele ce definesc Hotpoint.

BIFE-SIM Intre provocare si uimire in 2014!

Industria mobilei isi da intalnire in aceasta toamna la targul international de mobila, echipamente si accesorii, intre 10 si 14 septembrie, la Romexpo.

Aflat in crestere cu aproximativ 10% fata de editia precedenta, BIFE-SIM este cadrul perfect pentru cunoasterea noilor clienti si pentru prezentarea celor mai recente colectii de mobila sau tehnologii din industria lemnului.

Multe din numele mari din piata au confirmat deja participarea la eveniment si promit un spectacol de forme si idei si mai fascinant decat cel de anul trecut.

La BIFE-SIM 2014, activitatea creativa este mai mult decat o meserie, este un stil de viata. Arta de a insufleti obiecte si de a da personalitate produselor contureaza clasicul de maine, iar oferta expozantilor da viziunea globala a spatiilor de locuit.

BIFE-SIM 2014 Septembrie
Va asteptam in perioada 10-14 septembrie, la Romexpo, la BIFE-SIM, sarbatoarea inovatiei si a spiritului practic!

Diviziile de constructii ale SSAB si Rautaruukki devin Ruukki Construction

In contextul fuziunii dintre SSAB si Rautaruukki, operatiunile companiei care deservesc clientii din sectorul constructiilor civile si industriale au fost combinate intr-o noua divizie, ce poarta numele de Ruukki Construction, sediul central fiind in Helsinki, Finlanda.

Noua divizie Ruukki Construction deserveste clientii persoane fizice si companiile ce activeaza in industria constructiilor civile si industriale. Acestia nu vor fi afectati de fuziunea operatiunilor celor doua entitati si vor fi deserviti in continuare de aceleasi persoane de contact si puncte de servicii ca si pana acum.

„Ne vom continua activitatea curenta, ca si pana acum. Produsele, serviciile, contractele si persoanele de contact raman neschimbate. Noua companie rezultata din fuziune ne va permite sa oferim clientilor un portofoliu de produse mult mai extins. Posibilitatea de a construi pe baza expertizei noastre comune constituie un alt avantaj al acestei fuziuni. Astfel, dezvoltam intreaga afacere cu noi produse si servicii destinate constructiilor civile si industriale. Clientii nostri vor fi principalii beneficiari ai acestei fuziuni”, explica Marko Somerma, presedintele Ruukki Construction.

Pentru consumatorii finali si profesionistii din domeniul acoperisurilor, Ruukki Construction va fabrica produse dedicate sub marcile Plannja si Ruukki, ce pot fi achizitionate de la o retea extinsa de distribuitori.

SSAB Stocuri locale din intreaga lume - rapid, disponibil, de incredere
Noua divizie va deservi in egala masura atat dezvoltatorii de proiecte imobiliare, cat si companiile ce activeaza in industria constructiilor civile si industriale, oferind un portofoliu extins de profile autoportante din tabla profilata, structuri metalice, panouri termoizolante tip sandwich, produse si sisteme pentru fatade, plafoane si acoperisuri, sisteme pentru drenajul apelor pluviale, casete structurale sau hale metalice. De asemenea, va oferi clientilor servicii integrate de consultanta si proiectare.

Ruukki Construction este o divizie a SSAB cu aproximativ 3.500 angajati. Compania are departamente de servicii clienti in tari precum Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ucraina, Rusia, Germania, Olanda si Marea Britanie. Ruukki Construction are 16 unitati de productie in Finlanda, Suedia, Estonia, Polonia, Lituania, Rusia, Ucraina si Romania.

Ruukki Construction deserveste clientii din industria constructiilor civile si industriale, oferind un portofoliu extins de produse si sisteme metalice, alaturi de servicii de consultanta si proiectare sau servicii de instalare, realizate prin parteneri agreati. Pe segmentul rezidential compania este prezenta prin portofoliul de produse si servicii pentru acoperisuri din tigla metalica si sisteme pluviale, sub marcile Plannja si Ruukki. Consumatorii finali si profesionistii din domeniu pot accesa produsele si serviciile prin reteaua de distributie, dar si prin intermediul magazinelor Ruukki Express si a punctelor de servicii Plannja, prezente in noua tari.
Ruukki Construction are aproximativ 3.500 angajati si 16 centre de productie in Europa. Vanzarile nete din 2013 s-au ridicat la valoarea de 740 milioane €. Ruukki Construction este o divizie a SSAB. SSAB este o companie siderurgica din Tarile Nordice, cu sedii in Europa de Nord si Statele Unite, prezenta in peste 50 de tari. Compania este listata pe bursa NASDAQ OMX din Stockholm si Helsinki.

www.ssab.com

luni, 28 iulie 2014

Descoperiti, diagnosticati si reparati rapid cu Fluke

Descoperiti. Diagnosticati. Rezolvati rapid.
Cu ajutorul unei camere cu infrarosu de la Fluke, descoperiti problemele critice pentru activitate inainte ca acestea sa apara.


Atunci cand depistati problemele inainte sa devina urgente critice, munca dumneavoastra devine mult mai usoara. Va puteti concentra timpul si bugetul pe zonele cele mai stringente si puteti mentine in functiune instalatiile, produsele si sistemele, in mod proactiv, in loc sa reactionati continuu la defectiunile aparute pe neasteptate.

De multe ori, lucrurile mici au impactul cel mai puternic. Fluke se mandreste cu faptul ca isi dedica timpul utilizatorilor din domeniu, pentru ca acestia sa inteleaga cu adevarat modul de utilizare a produselor noastre si cum isi pot face munca mai repede, mai sigur si cu mai multa precizie.

Diferenta pe care o face Fluke in domeniul camerelor cu infrarosu:

- Capturati imagini clare, cu infrarosu, fara a fi nevoie sa focalizati cu migala obiectivul, cu ajutorul IR-OptiFlex™, ca sa nu mai vorbim de capacul integrat pentru obiectiv, care poate fi ridicat si detasat.
- Combinati imaginile digitale cu cele cu infrarosu intr-o singura imagine clara, cu IR-Fusion®.
- Distribuiti videoclipul cu infrarosu pe PC-ul dvs. sau pe monitorul de inalta definitie, pentru a vizualiza ce se intampla intr-un loc cu probleme.
Fluke, camera cu infrarosu Ti400
Camera cu infrarosu Ti400 este conceputa pentru aplicatii care necesita rezolutie mare si sensibilitate termica (NETD) redusa. Cu focalizare automata LaserSharp® pentru a obtine imagini focalizate consecvent. De fiecare data. Conectivitate wireless, pentru a avea posibilitatea de a partaja imagini si un ecran tactil capacitiv, rezistent, cu rezolutie inalta de 640x480, pentru navigarea rapida in meniu.

Fluke, camera cu infrarosu Ti125
Camera cu infrarosu Ti125 este echipata cu IR-OptiFlex™ pentru captura de imagine fara focalizare, cu flexibilitatea de a comuta la modul manual pentru imaginile din spatii inguste.

Pentru uz general, camera cu infrarosu Ti100 ofera imagini cu infrarosu complete si captura de imagine fara focalizare. Identificati cu precizie problema, pentru a va putea relua si derula rapid activitatea:
Timpul inseamna bani. Capacitatea de a depana rapid si cu precizie o problema si de a concepe un plan pentru reluarea activitatii este critica pentru succesul dumneavoastra. Linia de camere cu infrarosu de la Fluke va permite sa identificati rapid si sa tineti evidenta locatiilor inspectate, prin adaugarea unor imagini digitale suplimentare (IR-PhotoNotes™), care sa va ajute sa efectuati raportul referitor la locatie sau la situatiile unice, la punctul de inspectie.

O busola electronica cu puncte cardinale comunica cu usurinta locatia punctului de inspectie, iar cu adnotarea vocala nu mai aveti nevoie de pix si h?rtie. Capacitatea de a captura mai multe date intr-un timp mai scurt si de a le incarca direct pe PC inseamna mai putina documentatie scrisa si mai mult timp pentru rezolvarea problemei.

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numele companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.
Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Lindab, sistem de placare acoperis, fatade

Intr-un oras al contrastelor, o solutie perfecta pentru construirea unei cladiri de birouri

Bucurestiul este un oras al contrastelor, in care texturile, culorile, calcanele, zonele protejate si cladirile de birouri sunt intr-o lupta continua pentru identitate.

Zona Sevastopol este la granita dintre doua fronturi – Bulevardul Buzesti ca parte a Bucurestiului Nou si zona protejata „Occidentului” ca parte a Bucurestiului Vechi. La numarul patru, Domnii Ovidiu Danut Gologan si Cornel Gorduna si-au dorit sa construiasca o cladire de birouri, care sa se incadreze bine in peisaj.

Din acest moment, in ecuatie a intervenit firma de arhitectura Dacra Studio. Echipa condusa de Arh. Octavian Eremia a propus o cladire gandita sa reinterpreteze modelele arhitecturale specifice zonei, sa le dea o fata noua sub o noua functiune.

Lindab-Macheta-3D
Arh. Octavian Eremia precizeaza: „Folosirea metalului ca textura, inlocuieste finisajele traditionale – piatra, lemn, tencuiala profilata - si deschide calea catre o abordare arhitecturala contemporana in ceea ce priveste contrastul non-violent intr-o zona cu tesut vechi”.

Pentru punerea in practica a planurilor arhitecturale, multumirea clientului inseamna gasirea furnizorului potrivit si a echipei de montaj care sa definitiveze lucrarea atat din punct de vedere functional, cat si tehnic. In consecinta, in echipa au fost cooptati in calitate de furnizor Lindab, iar in calitate de expert in punerea in opera a solutiilor metalice firma Alldachservice sandru.

Lindab Macheta arhitect panorama
Solutia oferita de Lindab are la baza o structura secundara termoizolata din profile cu pereti subtiri formate la rece fixate pe structura in cadre din beton armat, peste care s-a anvelopat o placare ventilata cu tabla plana faltuita fixata intr-un start suport din material lemnos. Alegerea arhitectului a fost otelul semidur Lindab FAP de culoare ALB 010 (alb stralucitor) care, in combinatie cu ancadramentele ferestrelor de la ultimul nivel si culoarea tamplariei, ambele de culoare gri inchis, ofera cladirii un “aer” modern si un aspect desavarsit. O zona laterala a acoperisului a fost anvelopata cu solutia clasica de acoperis terasa, respectiv membrana PVC fixata in placa din beton armat prin termoizolatia minerala bazaltica de mare densitate.

“Fiecare proiect isi are propria poveste, iar acesta de fata si-o spune foarte simplu prin declaratiile partenerilor cu care am colaborat de aceasta data – biroul de arhitectura si dealerul Lindab. si daca studiile noastre interne spun ca 97.5% dintre clientii Lindab ne-ar recomanda si altora, sunt convins ca si beneficiarul de fata ar face parte dintre acestia”, comenteaza Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Lindab Macheta finalizata
Tabla semidura FAP este un material potrivit atat pentru realizarea invelitorilor faltuite, cat si pentru placarea fatadelor in sistem faltuit sau prin realizarea de solzi metalici cu diferite forme. Materialul este disponibil atat in role, cat si in coli, pentru a usura cat mai mult munca montatorului. Pentru acoperisurile sau fatadele faltuite, Lindab pune la dispozitia echipelor de montaj utilaje de prefaltuire si de inchidere a falturilor, astfel incat invelitoarea sa fie etansa si, in acelasi timp, sa arate impecabil din punct de vedere estetic.

„Sistemul complet fatada si invelitoare metalica Lindab a oferit compromisul de care era nevoie atat in materie de forma, dar si de estetica, cu privire la integrarea unei cladiri noi in contextul celor doua fete ale orasului – prezent si trecut. Solutiile integrate, disponibilitatea materialelor, precum si executia desavarsita au fost cuvintele cheie pentru colaborarea avuta in cadrul proiectului”, adauga Arh. Octavian Eremia.

Lindab detaliu final cladire
Lucrarile la cladirea de birouri din Sevastopol au fost finalizate in 2 luni si jumatate de catre o echipa de 6 oameni de la compania Alldachservice sandru SRL, partener al Lindab din anul 2004. Compania este specializata in operatiuni speciale de tinichigerie in invelitori, sarpante, acoperisuri, sisteme moderne pentru constructii civile si industriale.

”Lucrarile bine efectuate aduc dupa sine alte lucrari. Ofera-i clientului consultanta, ajuta-l sa aleaga solutia tehnica si estetica potrivita nevoilor sale. Dupa aceste principii ma ghidez in viata profesionala si asa am procedat si cu acest proiect. A fost o provocare intr-adevar si pentru noi intrucat aveam putina experienta in realizarea de structura metalica (profile metalice Z, C, U). Insa bazandu-ma pe cunosintele echipei si avand in spate suportul profesionistilor de la Lindab, am remarcat pe masura ce se ridica respectiva constructie ca nu este asa de greu. Felicit arhitectul si beneficiarul pentru alegerea facuta si pe Lindab pentru pachetul de produse si servicii oferite”, declara Sandu Dumitru, directorul firmei Alldachservice sandu SRL si participant activ la derularea proiectului.

Despre Lindab Romania

Prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994, Lindab Romania dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit. Produsele se fabrica din otel si sunt recunoscute pentru calitatea inalta, usurinta in asamblare, eficienta energetica, impactul minim asupra mediului si, nu in ultimul rand, pentru serviciile ce le insotesc si care aduc valoare adaugata clientilor.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 32 de tari si un numar de 4.400 de angajati.

vineri, 25 iulie 2014

Masinile de spalat Indesit Company, cele mai bune din Europa

In conformitate cu proiectul ATLETE II, co-finantat de Comisia Europeana, doar modelele Indesit si Miele au fost considerate conforme, fara nevoia aplicarii unor masuri corective.

Proiectul european ATLETE II a testat, pentru prima data in acest an cele mai vandute masini de spalat din Europa in vederea conformitatii etichetarii energetice si a designului ecologic cu cererile legale. Rezultatele analizei, efectuate pe un panel reprezentativ de produse, ce au fost prezentate pe 4 iulie la birourile Enea din Roma, au aratat ca doar masinile de spalat Indesit Company si Miele au fost in conformitate cu parametrii de control si, prin urmare, nu au avut nevoie de masurile corective aplicate celorlalti producatori.

Aceasta recunoastere adusa produselor Indesit Company – in ambele linii Indesit si Hotpoint – sporeste suprematia companiei in sectorul masinilor de spalat din Europa.

Promovat de ISIS (Institutul de Studii pentru Integrarea Sistemelor), CECED (Consiliul European al Producatorilor de Echipamente Casnice), ENEA si altii, co-finantat de Comisia Europeana, proiectul verificarii conformitatii a studiat atat parametrii tehnici, cat si pe cei ai corectitudinii valorilor energetice specificate pe eticheta si a informatiilor din brosurile cu instructiuni furnizate consumatorilor. Scopul proiectului este acela de a oferi sprijin autoritatilor de supraveghere a pietei si de a ajuta reducerea nivelului de consum de energie. O astfel de testare pan-europeana este facuta, de fapt, pentru a se asigura ca economiile de energie, realizate prin imbunatatirea eficientei energetice a produselor, sunt intr-adevar obtinute. Totodata, testarea este facuta si pentru a proteja consumatorii de produsele de calitate inferioara si pentru a asigura o competitie justa intre producatorii pietei.

Rezultatele complete ale studiului pot fi consultate pe www.atlete.eu/2

Masinile de spalat Indesit Company, cele mai bune din Europa
Aceasta realizare importanta a Indesit Company reflecta angajamentul acesteia de a imbunatati performanta energetica si comunicarea transparenta fata de consumatori, in urma careia acestia sa faca alegeri responsabile in ceea ce priveste valoarea investitiei si responsabilitatea fata de mediu.

Indesit Company este unul din liderii europeni prducatori si distribuitori de electrocasnice mari, fiind liderul indiscutabil in tari precum Italia, Marea Britanie si Rusia. Fondata in 1975 si listata la bursa din Milano incepand cu 1987, compania a inregistrat vanzari de 2.7 miliarde EUR in 2013. Indesit Company detine 8 clustere de productie (3 in Italia, 2 in Polonia si cate 1 in Marea Britanie, Rusia si Turcia) si 16.000 de angajati. Brandurile grupului sunt Indesit, Hotpoint si Scholtes.

joi, 24 iulie 2014

Garduri din beton prefabricat. Modele si calitate Made In England

Konkret Line produce si comercializeaza garduri din beton prefabricat intr-o gama de modele unice pentru Romania. Mai mult, Konkret Line ofera suport si produse profesionale pentru intretinerea acestora. Gardul din beton prefabricat marca Konkret Line are o durata de viata ce depaseste o jumatate de secol fiind realizat din materii prime speciale si aditivi profesionali de ultima generatie.

Despre gardurile Konkret Line

Gardul din beton prefabricat marca Konkret Line este un produs premium a carui calitate este garantata de tehnologia actualizata si de experienta indelungata in productia de garduri prefabricate din beton.

Pentru panourile de gard beton nu se folosesc plase sudate pentru armatura. Armatura asezata gresit la exteriorul betonului, rugineste, pateaza, scade rezistanta si reduce dramatic durata de viata a gardului. Pentru aceasta, se folosesc 3 bari longitudinale din PC de 6 mm. Se fixeaza cu distantieri din ABS exact la mijlocul stratului din beton pentru a elimina migrarea armaturii metalice in timpul vibrarii catre exteriorul panourilor.

Gard beton prefabricat k12 alb
Pentru ansamblul de gard beton prefabricat Konkret Line asigura o garantie de 10 ani. Insa durata de viata a unui gard beton prefabricat depaseste 50 de ani cu intretineri minime.
Modularitatea ansamblului permite reparatii punctuale la costuri foarte mici.

Datorita betonului dens, omogen, gardul prefabricat din beton este durabil si nu necesita o intretinere speciala. Pentru prelungirea duratei de viata, Konkret Line recomanda impermeabilizarea elementelor de gard prefabricat din beton. In acest scop, se utilizeaza impermeabilizanti de suprafata sau aditivi hidrofobizanti.

Gardurile prefabricate din beton se pot personaliza, se pot monta rapid, sunt robuste, durabile, ieftine si nu necesita intretinere speciala.

Konkret Line SRL
Adresa: Soseaua Clinceni, nr. 70, Bragadiru – ILFOV
Tel.: 0371 419 627
Mobil: 0723 613 599 / 0754 235 000
E-mail: office@konkretline.ro

www.konkretline.ro

miercuri, 23 iulie 2014

GEZE Romania raporteaza afaceri in crestere cu 17% pentru anul financiar 2013-2014

GEZE Romania, liderul in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, anunta rezultate financiare de peste doua milioane euro pentru anul fiscal 1 iulie 2013 – 30 iunie 2014, in crestere cu 17% comparativ cu perioada similara a anului trecut. Rezultatele pozitive s-au simtit inca din anul 2013, fiind sustinute de procesele interne de optimizare competitiva a structurii de distributie, a costurilor si a personalului, la care a contribuit si revenirea pietii constructiilor din a doua jumatate a anului trecut.

”In ultimul an ne-am axat pe o strategie de consolidare a business-ului si de optimizare a activitatii comerciale, fapt care a atras o evolutie financiara pozitiva, care a determinat ca dupa 10 ani de activitate locala GEZE Romania sa devina complet independenta in raport cu structurile organizationale ale grupului GEZE din Europa de Est. incepand cu 1 iulie, compania s-a aliniat la nivel international celorlalte subsidiare mari din holdingul GEZE. Previziunile noastre pentru anul in curs sunt de crestere temperata, de aproximativ 8%, mai ales ca primul semestru al anului 2014 a fost unul bun din punct de vedere al numarului de proiecte precum si al vanzarilor”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

Vanzarile GEZE in Romania sunt sustinute in principal de segmentele de retail cu 37% din afacerile anului financiar recent incheiat si de spatiile de birouri, inclusiv proiectele de renovari cu aproximativ 32%, urmate de segmentele industrial, medical si hotelier.

Usi GEZE Slimdrive
”O tendinta pozitiva remarcata in cursul acestui an a fost cresterea complexitatii produselor solicitate, la standardele aplicate in Uniunea Europeana. Astfel ca, sistemele special dezvoltate pentru a satisface conceptele de siguranta la incendiu, asigurarea cailor de evacuare, barrier-free building si design contemporan au avut o pondere in crestere in volumul total al vanzarilor. Volumul cel mai mare a fost generat de usile automate, de aproximativ 50% din totalul vanzarilor, urmat de amortizoare cu o pondere de 22%, iar diferenta o reprezinta sistemele pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti, sistemele manuale pentru usi glisante si feroneriile pentru constructii din sticla”, a adaugat Vlad Stanislav.

In ceea ce priveste perspectivele anului 2015, GEZE Romania priveste cu incredere piata locala si preconizeaza o stabilizare a cresterii pe doua mari grupe de proiecte: dezvoltarile noi de catre investitori traditionali care intuiesc cresterea economica viitoare sau a unor jucatori nou intrati pe piata din Romania; pe de alta parte, o serie de proiecte blocate pe perioada crizei care dau semne de repornire.
Pe langa aceste investitii isi face aparitia pe piata un nou tip de proiect, cel de renovare, modernizare si extindere a cladirilor deja existente, in special cele din segmentul de office si retail. La ora actuala in Romania aceste proiecte sunt considerate de nisa, insa ele ocupa o pondere importanta din activitatea de constructii in tarile dezvoltate. Cu siguranta, pe masura ce avansam in timp, aceasta nisa va deveni un segment specializat, care va contribui la cresterea valorii totale a pietei.

Usa rotativa GEZE
Referitor la oportunitati, GEZE este o companie extrem de atenta la segmentul de piata al cladirilor care doresc sa fie certificate "green", deoarece in aceste proiecte exista un potential mare pentru produse si sisteme premium. Aceste sisteme premium certificate special contribuie la punctajul necesar certificarii intregii cladiri. De asemenea, segmentul de servicii after sales este important, iar in acest sens amintim programul GEZE Service multi brand cu o crestere exponentiala la nivel national in ultimii ani.

Principalele proiecte catre care GEZE a livrat produse: centre comerciale - Promenada Mall, Galati Shopping City, extinderea Palas Mall Iasi si refurbishment-ul Arcadia Mall Militari; lanturile de retail si DIY - Lidl, Kaufland, Penny Market, Dedeman; segmentul de birouri - Green Gate, Floreasca Business Park, JTI Offices, Monolit Offices, The Office Cluj, Incubox Timisoara, Siemens-Continental Timisoara; industrial, hotelier, medical - Laboratorul Petrom din Brazi, Prahova, Hotelurile Kronwell Brasov si Sky Center Ploiesti, clinici medicale private, reteaua de statii de distributie carburant Gazprom.

Dintre proiectele aflate in lucru amintim: Coresi Brasov, Auchan Drumul Taberei, Liberty Tehnology Park Cluj, Modatim Offices 5 Timisoara, Sala Polivalenta Cluj, Ethos House Bucuresti, Fabrica Continental Sibiu, Floreasca Tower (refurbishment).

Despre GEZE

Infiintata in 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta la nivel mondial.
In prezent, grupul detine 28 de subsidiare la nivel mondial, peste 2.500 de angajati si o cifra de afaceri de 351 milioane de euro in anul financiar 2012/2013.
In Romania, GEZE este prezenta din 2004, functionand ca o subsidiara din anul 2010, cu o cifra de aproximativ doua milioane de euro.

GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate si tehnica usilor, constructii din sticla, instalatii de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti (RWA).

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati site-ul GEZE Romania: www.geze.ro

marți, 22 iulie 2014

Starbucks isi deschide in Novo Park prima cafenea intr-un parc de birouri din Romania

Complexul de birouri Novo Park a inchiriat o suprafata de 200 de metri patrati catre Starbucks, cel mai mare lantul de cafenele din lume, care va deschide aici prima unitate intr-un park de birouri din Romania. Novo Park este un complex de birouri din nordul Bucurestiului, dezvoltat de compania Genesis Development, condusa de omul de afaceri Liviu Tudor.
Cafeneaua Starbucks va fi amplasata la parterul cladirii D din cadrul complexului Novo Park, avand acces direct din Bulevardul Dimitrie Pompeiu, unul din principalele bulevarde din Bucuresti.

„Atragerea Starbucks in complexul de birouri Novo Park este o reusita importanta pentru cei peste 8.000 de angajati care lucreaza in cladirile noastre, precum si pentru ceilalti angajati din zona Pipera”, a declarat Liviu Tudor, presedintele Genesis Development. „Faptul ca Novo Park a fost ales de cel mai mare lant de cafenele din lume pentru inaugurarea primei unitati Starbucks intr-un parc de birouri este o recunoastere a eforturilor si investitiilor pe care le facem in imbunatatirea continua a complexului”, a adaugat Liviu Tudor.

Cafeneaua Starbucks va ocupa o suprafata de 200 de metri patrati si va fi deschisa publicului incepand cu luna septembrie. Aceasta va fi cea de-a zecea locatie Starbucks din Romania si cea de-a opta din Bucuresti.

Novo Park ansamblu Starbucks
„Lantul de cafenele Starbucks este intr-o continua extindere in Romania, iar deschiderea unei unitati intr-unul din cele mai mari parcuri de birouri este o decizie strategica. Am ales Novo Park datorita faptului ca se afla intr-o zona de business foarte bine dezvoltata. In plus, se bucura de un acces excelent din doua artere principale: Bulevardul Dimitrie Pompeiu si strada Fabrica de Glucoza”, a afirmat Petko Zahariev, actionar al companiei care detine franciza Starbucks in Romania.

Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de aproximativ 75.000 mp inchiriabili si cuprinde 1.100 de locuri de parcare. Complexul de birouri a obtinut certificarea BREEAM, cea mai relevanta acreditare la nivel global in ceea ce priveste cladirile verzi, cu ratingul Very Good.

Ansamblu Novo Park - Starbucks
Printre chiriasii Novo Park se numara: Hewlett-Packard (HP), Mondelez Romania (cunoscuta anterior sub denumirea de Kraft Foods), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft si UniCredit.

Despre Genesis Development

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din Romania, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii, in prezent ocupat in proportie de 100%.

Investitiile realizate de Genesis Development in Romania se ridica la 300 de milioane de euro.

luni, 21 iulie 2014

Arhitectul Ged Couser, speaker la cea de-a cincea editie RIFF 2014

Directorul celui mai mare grup de arhitecti din Europa, arhitectul Ged Couser, va fi prezent in calitate de speaker la cea de-a cincea editie RIFF 2014, ce va avea loc pe 10-11 noiembrie, la Radisson Blu Hotel.

Proiectele realizate de arh. Ged Couser sunt axate pe domeniul centrelor medicale, atat in Marea Britanie, cat si in strainatate. Ged Couser este directorul proiectului "Alder Hay Children's Healthpark", cu termen de finalizare in 2015, ce va fi prezentat la RIFF 2014, in noiembrie. Proiectul in valoare de £288m din Liverpool a constat in construirea clinicii si a parcului in beneficiul terapeutic al pacientilor si personalului. in portofoliul sau de proiecte, arh. Ged Couser a condus, de asemenea, proiectarea si implementarea unui numar semnificativ de proiecte din sectorul educational, precum cel al Universitatilor din Libia. Abordarea sa de arhitectura si design este sensibila si aduce solutii inovatoare la problemele complexe pe care arhitectura centrelor medicale le aduce deseori.

Alder Hey Children’s Health Park
BDP este cel mai mare grup de arhitecti din Europa, cu peste 500 de premii din industrie, care activeaza in toate sectoarele majore din domeniul arhitecturii si constructiilor din intreaga lume. BDP este pe locul al doilea in topul celor mai mari firme de arhitectura din Marea Britanie conform AJ100.

Alder Hey Children’s Health Park 04
In februarie 2014, doua proiecte semnate BDP au fost nominalizate la Building Awards din acest an, cele mai prestigioase premii din Marea Britanie dedicate pentru sectorul constructiilor. Creative Arts Building din cadrul City College Norwich a fost nominalizat la categoria Small Project of the Year, iar Suzhou District Planning Exhibition Hall din China a fost nominalizata la categoria International Project of the Year.

Filmulet proiect:
RIFF face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura organizate de ABplus Events in 2014 la Bucuresti, Varsovia si Budapesta, impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania, Asociatia Arhitectilor Polonezi si Camera Arhitectilor din Ungaria. Mai multe aici.

website: www.ieriff.ro
www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

joi, 17 iulie 2014

Afacerile Duraziv au crescut cu peste 10% datorita accentului pus pe culoare

Duraziv: Investitiile in promovarea culorii aduc un avans de doua cifre al veniturilor

Divizia de vopsele este cea mai performanta inregistrand un ritm de crestere de trei ori mai mare comparativ cu evolutia vanzarilor generale ale companiei.

Producatorul de materiale de constructii Duraziv, detinut de antreprenorul Daniel Guzu, anunta o crestere a vanzarilor totale de peste 10% in primele sase luni ale anului, in conditiile in care toate pietele pe care activeaza compania stagneaza sau sunt in scadere. Cea mai dinamica evolutie au inregistrat-o produsele de finisaj – vopsele lavabile si tencuielile. Daca tendinta se mentine, aceasta divizie este preconizata sa genereze o treime din cifra de afaceri la finalul anului.

In anul 2014, compania DURAZIV a decis sa directioneze bugetele de investitii in promovarea culorii, atat prin cresterea numarului de Centre de colorare, la peste 120, cat si prin lansarea noului sistem de nuantare computerizata DURAZIV ColorPRO. Sub sloganul „Peretii iubesc culoarea!”, se deruleaza in prezent o campanie promotionala cu 10 culori la pret de alb pentru Tencuiala decorativa Standard cu silicon, ca urmare a succesului de care s-a bucurat si anul trecut. Mai mult, promotia a fost extinsa si pentru vopsele lavabil, 30 de nuante la pret de alb.

Duraziv Color PRO - Vopsea superlavabila cu kauciuc
„Lansarea de noi produse, cum este DURAZIV tencuiala decorativa cu silicon, precum si promotiile dedicate culorii, sunt doar cateva dintre masurile strategice pe care le-am luat pentru a consolida prezenta in piata a brand-ului DURAZIV ColorPRO”, a declarat Marga Carp, Director de Marketing. „In perioada urmatoare vom continua investitiile in promovarea culorii atat prin intermediul canalelor media, cat si prin trade marketing – concentrarea pe distribuitori - pentru a crea un mesaj coerent, bine directionat catre clienti, cu accent pe accesibilitate si inspiratie”, adauga Marga Carp.

Marga Calin, director marketing Duraziv
Toate aceste investitii au contribuit la o crestere a vanzarilor de vopsele si tencuieli cu aproape 37% in primele sase luni ale anului. Cele mai performante produse din cadrul acestei divizii au fost tencuielile decorative cu un avans de 40%.

Vanzarile de adezivi au crescut in acelasi interval cu 21%. Compania remarca o crestere a interesului pentru produse de calitate premium. Vanzarile de adezivi din Gama Expert, cu atribute tehnice complexe, au crescut cu 27% in prima jumatate a anului, un factor determinant fiind si numarul mare de sesiuni de prezentare si instruire desfasurate cu echipe de mesteri din toata tara, atat pe santiere, cat si la Centrele de colorare. „Cunoasterea mai buna a produselor si a modului corect de punere in opera au contribuit la cresterea perceptiei asupra calitatii produselor si la absenta oricaror reclamatii din partea clientilor”, a mai declarat Marga Carp citand un studiu intern realizat pe un esantion de peste 600 de meseriasi.

Cartela Duraziv Color PRO - Peretii Iubesc Culoarea
Divizia de vopsele are acum o pondere de peste 20% in cifra de afaceri a companiei, in timp ce adezivii au depasit usor pragul de 35%, urmand tendinta crescatoare din anii precedenti.

Prima jumatate a anului a consemnat si o crestere a importantei canalului B2B in evolutia afacerilor, atat la nivelul Capitalei cat si pe plan local. In Bucuresti, compania a livrat produse pentru ansambluri mari de tipul Militari Residence, si pentru proiecte mai mici din Sudul Capitalei, zona in care este lider incontestabil. Alte proiecte notabile sunt Bazinul Olimpic Dinamo Bucuresti, magazine din reteaua Flanco, Palatul de Justitie din Iasi, Universitatea Transilvania din Brasov, reabilitarea blocurilor din Centrul Istoric al Craiovei etc..

Duraziv este o companie activa pe piata de materiale de constructii inca din anul 2003, cand a fost infiintata sub denumirea initiala de Bau Profil de catre antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Compania produce materiale de constructii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisari interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare. Divizia producatoare de adezivi s-a lansat in urma unei investitii de peste 8,5 mil. euro intr-o fabrica moderna, cu o capacitate de productie de 200.000 de tone pe an, situata in Popesti Leordeni. Fabrica este dotata si cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. in 2013 compania a raportat o cifra de afaceri de circa 17 milioane de euro.

DURAZIV SRL
Soseaua Oltenitei 202
077160, Popesti Leordeni
Tel: 021.361.53.46/47
Fax: 021.361.53.48
Email: office@duraziv.ro
www.duraziv.ro

West Gate inchiriaza noi spatii de birouri catre Accenture

Complexul de birouri West Gate a inchiriat o suprafata suplimentara de 1.400 de metri patrati catre Accenture. Dezvoltat de compania Genesis Development, condusa de omul de afaceri Liviu Tudor, West Gate este un complex de birouri in vestul Bucurestiului.

Pe fondul extinderii companiei, dezvoltatorul Genesis Development a inchiriat catre Accenture o suprafata suplimentara de 1.400 de metri patrati, astfel incat sediul Accenture din West Gate va totaliza 6.300 de metri patrati de birouri.

„Tendinta chiriasilor nostri de a se dezvolta a continuat si in acest an si, odata cu extinderea companiei Accenture, gradul de ocupare al West Gate a crescut la aproape 98%”, a declarat Liviu Tudor, presedintele Genesis Development. „West Gate s-a pozitionat de la inceput drept un parc de birouri care ofera chiriasilor posibilitatea de a se extinde, crescand in cei sapte ani de functionare de la 15.000 la 75.000 de metri patrati de birouri”, a mai adaugat omul de afaceri Liviu Tudor.

Compania de consultanta in management, solutii tehnologice si sevicii de externalizare a proceselor de afaceri Accenture si-a relocat activitatea in complexul de birouri West Gate in anul 2008 si a ocupat pana in prezent o suprafata de 4.900 de metri patrati. La nivel global, compania Accenture are peste 293.000 de angajati, fiind prezenta prin birouri proprii si operatiuni in peste 200 de orase din 56 de tari.

West Gate
Alte extinderi importante realizate recent in complexul de birouri West Gate au fost: Ericsson (de la 12.000 la 16.000 de metri patrati), Societe Generale (de la 2.500 la 5.000 de metri patrati) si WNS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de BPO (de la 1.500 la 4.000 de metri patrati).

Printre companiile care au sediul in West Gate se mai numara si: Dacia Renault, Siemens, PPD (Pharmaceutical Product Development), Panasonic, Citibank, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover.

West Gate
West Gate, amplasat in cartierul Militari, in imediata apropriere a statiei de metrou Preciziei, este compus din cinci cladiri de birouri, cu o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati. Complexul de birouri este certificat conform sistemului BREEAM, cel mai important instrument de evaluare al cladirilor verzi.

Despre Genesis Development

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din Romania, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii, in prezent ocupat in proportie de 100%.

Investitiile realizate de Genesis Development in Romania se ridica la 300 de milioane de euro.

miercuri, 16 iulie 2014

Solutiile de termoviziune de la Fluke: economie de timp si bani

Fluke ofera camere cu termoviziune pentru orice buget! Doua camere de termoviziune noi pentru a va ajuta sa economisiti timp si bani prin detectarea problemelor inainte ca acestea sa devina defectiuni costisitoare. Fluke permite accesul tehnicienilor la produse de top cu numeroase caracteristici la un pret accesibil, gratie Ti95 - singura camera de termoviziune wireless industriala din clasa sa de pret. Astfel, economisiti timp si cresteti productivitatea cu ajutorul camerei dvs. de termoviziune wireless. Informatiile culese de Ti95 pot fi partajate in mod simultan cu membrii echipei aflati pe teren sau in birou, doar prin intermediul apelului video ShareLive™. Conectati-va si colaborati in siguranta cu ceilalti, astfel incat acestia sa poata vedea ceea ce vedeti si dumneavoastra. Primiti raspunsuri la intrebari sau aprobari pentru comenzile de lucrari fara a parasi zona de lucru de pe teren. Luati decizii mai bune si mai rapid ca inainte. Organizati-va masuratorile pentru fiecare echipament intr-o singura locatie cu istoricul EquipmentLog™. In plus, echipamentele din seria Tixx ofera o calitate superioara a imaginii. O rezolutie spatiala cu pana la 23% mai buna decat a altor camere aflate in aceasta clasa de pret. Obtineti contextul pentru imaginea in infrarosu cu ajutorul modului Imagine-in-imagine si complet vizibil pe camera (modul IR-Fusion® AutoBlend™ disponibil in software-ul SmartView®).
Fluke Connect - camere de termoviziune Ti95 - Ti90
Pe Ti95 exista si o camera digitala incorporata de 2 megapixeli. Camerele cu termoviziune de la Fluke au un sistem cu memorie SD extinsa. Cardul de memorie SD detasabil de 8GB permite stocarea de informatii si date, iar card SD wireless Fluke Connect™ de 8 Gb extinde aceasta capabilitate. Ambele modele, Ti95 si Ti90 au un design robust si ergonomic. Camerele vin cu solutia Fluke Connect™, cel mai complet sistem wireless de conectare a instrumentelor de testare si masura si sunt singurele camere industriale in infrarosu conectate wireless in categoria lor de pret. Despre Fluke Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare. Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numele companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

vineri, 11 iulie 2014

Castigatorul marelui premiu -Mies van der Rohe- 2013 invitat special la RIFF 2014

Castigatorul Marelui Premiu al Uniunii Europene pentru Arhitectura Contemporana “Mies van der Rohe” 2013, arh. Osbjorn Jacobsen este invitatul special al celei de-a cincea editii a Expoconferintei Internationale de Arhitectura RIFF. Arhitectul Osbjorn Jacobsen, partener Henning Larsen Architects - Danemarca, prezinta la Bucuresti, in noiembrie, proiectul premiat Harpa – Sala de Concerte si Centrul de Conferinte din Reykjavik.

Harpa – Reykjavik Sala de Concerte si Centru de Conferinte

Harpa este un proiect inspirat de luminile nordice si peisajul dramatic islandez. Situata la granita dintre pamant si mare, Sala de Concerte apare ca o sculptura impozanta, radianta, ce reflecta atat cerul, portul pe care a fost construita, cat si viata orasului Reykjavik. Fatadele spectaculoase au fost proiectate in stransa colaborare cu artistul danez-islandez Olafur Eliasson si companiile de inginerie Ramboll si ArtEngineering GmbH din Germania.

Harpa – Reykjavik Sala de Concerte si Centru de Conferinte
Harpa – Reykjavik Sala de Concerte si Centru de Conferinte
Sala de Concert de 28.000 m2 este situata intr-un spatiu solitar, cu vedere spre marea si muntii care inconjoara orasul Reykjavik. Cladirea dispune de un foaier situat in fata cladirii, patru sali de concerte si conferinte si o zona de culise cu birouri, sala de repetitii si dressing in partea din spate a cladirii. Cele trei sali de mari dimensiuni sunt localizate una langa alta, cu acces pentru public pe latura de sud si acces in culise pe latura dinspre nord. Etajul al patrulea este o sala multifunctionala pentru spectacole mai intime si banchete. Privite din foaier, salile formeaza un masiv care, similar pietrei de bazalt de pe coasta, formeaza un contrast puternic cu fatada expresiva si deschisa.

Arhitect Osbjorn Jacobsen
Arhitect Osbjorn Jacobsen
Premiul Uniunii Europene pentru Arhitectura Contemporana „Mies van der Rohe” este acordat o data la doi ani pentru a recunoaste si premia proiecte de arhitectura din Europa. In acest fel, premiul atrage atentia asupra contributiei majore pe care arhitectii europeni o au in dezvoltarea de idei si tehnologii noi. In acelasi timp, acesta ofera atat arhitectilor cat si institutiilor publice o oportunitate de a intelege mai bine rolul cultural al arhitecturii in construirea oraselor. Mai mult decat atat, premiul isi propune sa promoveze arhitectura in doua moduri la fel de importante: prin stimularea unei mai mari circulatii a arhitectilor in intreaga Uniune Europeana si prin sprijinirea tinerilor arhitecti care se afla la inceput de cariera.

colaj RIFF 2014
RIFF 2014 face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura organizate de ABplus Events in acest an, la Bucuresti, Varsovia si Budapesta, impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania, Asociatia Arhitectilor Polonezi si Camera Arhitectilor din Ungaria.

Website: www.ieriff.ro
Facebook: www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

joi, 10 iulie 2014

De-a Design-ul pentru copii

de-a arhitectura va invita la atelier practic de confectionat macheta unui curier.

3 machete vor fi premiate
1 macheta aleasa pentru realizarea ulterioara a unui prototip.

Machetele si prototipul vor fi expuse in cadrul Targului International de Mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM, 10-14 septembrie 2014, Romexpo.

Machetele vor putea fi admirate si in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2014, in perioada 25-31 iulie, Sala Dalles.

Concept atelier: arh. Oana Coarfa
Perioada de desfasurare: 22, 23, 24 iulie 2014, orele 9.00 - 13.00
Locatie: Gradina OAR Verona, strada Arthur Verona 19, Bucuresti
Numar de locuri limitat: 10 copii cu varsta intre 11 - 13 ani
Cost atelier: 20 ron/zi, total 60 ron (fructe si apa incluse)
Inscrieri: corina@de-a-arhitectura.ro
De-a Design-ul pentru copii

joi, 3 iulie 2014

10 speakeri internationali de exceptie au confirmat prezenta la RIFF 2014

Expoconferinta Internationala de Arhitectura RIFF, lansata in 2010 de ABplus si Ordinul Arhitectilor, a devenit evenimentul principal din Romania dedicat arhitecturii fatadelor, acoperisurilor si izolatiilor.

Aflata la a cincea editie, RIFF 2014 se bucura de prezenta unor speakeri internationali de exceptie.

10 arhitecti premiati recent la cele mai prestigioase concursuri internationale au confirmat prezenta la evenimentul de pe 10 si 11 noiembrie, in cadrul caruia vor prezenta proiectele anului.

Editia din acest an a Expoconferintei Internationale de Arhitectura RIFF are loc intr-o noua locatie, la Radisson Blu.

RIFF 2014 - arh. Osbjorn JACOBSEN
arh. Osbjorn JACOBSEN

Castigatorul Marelui Premiu al Uniunii Europene pentru Arhitectura Contemporana “Mies van der Rohe” 2013 pentru proiectul Harpa – Reykjavik, Sala de Concerte si Centru de Conferinte.
HENNING LARSEN ARCHITECTS, DANEMARCA

RIFF 2014 - arh. Ged COUSER
arh. Ged COUSER

Director al celui mai mare grup de arhitecti din Europa, care activeaza in toate sectoarele majore din domeniul arhitecturii si constructiilor din intreaga lume, BDP, cu peste 500 de premii din industrie.
BDP, MAREA BRITANIE

RIFF 2014 - arh. Murat TABANLIOGLU
arh. Murat TABANLIOGLU

Desemnat Arhitectul Anului 2013 in cadrul Middle East Awards si castigatorul categoriei Office la World Architecture Festival, Singapore. Membru international asociat al Institutului Regal al Arhitectilor Britanici si al Institutului American al Arhitectilor.
TABANLIOGLU ARCHITECTS, TURCIA

RIFF 2014 - arh. Joaquin PEREZ-GOICOECHEA
arh. Joaquin PEREZ-GOICOECHEA

Conduce unul dintre cele mai influente birouri de arhitectura din Orientul Mijlociu, specializat in proiectarea si design-ul marilor centre medicale, multipremiate la nivel international. Recent a castigat Marele Premiu in cadrul Arabian Property Awards.
AGi ARCHITECTS, KUWEIT

RIFF 2014 - arh. Simon ALLFORD
arh. Simon ALLFORD

Directorul Biroului de Arhitectura al Anului 2013, Presedintele Fundatiei de Arhitectura si curator al Fundatiei Asociatiei de Arhitectura din Marea Britanie.
ALLFORD HALL MONAGHAN MORRIS, MAREA BRITANIE

RIFF 2014 - arh. Andras KRIZSAN
arh. Andras KRIZSAN

Castigatorul celor mai prestigioase premii nationale de arhitectura din Ungaria, Pro Architectura si Ybl Mikl?s, precum si al Ordinului de Merit al Republicii Ungare. A creat proiectul de transformare si extindere a centrului Zanka, finalist in cadrul Mies van der Rohe 2013
MODUM, UNGARIA

RIFF 2014 - arh. Hubert-Jan HENKET
arh. Hubert-Jan HENKET

Castigatorul marelui premiu national de design din Olanda, Dutch Design Award 2013 – Best Exterior. Innobilat cu ordinul Ridder de Orde van de Nederlandse Leeuw, este fondatorul si presedintele de onoare al organizatiei internationale pentru documentarea si conservarea cladirilor si ansamblurilor urbane si peisagistice al miscarii moderne – DOCOMOMO.
BIERMAN HENKET ARCHITECTEN, OLANDA

RIFF 2014 - arh. Philippe CHIAMBARETTA
arh. Philippe CHIAMBARETTA

Creatorul noului centru comercial A?roville, proiect de 110.000mp, in valoare de 185 M€, situat langa aeroportul Roissy-Charles de Gaulle, Paris. Proiectul este nominalizat la Premiul World Architecture Festival 2014.
PHILIPPE CHIAMBARETTA ARCHITECTE, FRANTA

RIFF 2014 - arh. Avner YASHAR
arh. Avner YASHAR

Director al unuia dintre cele mai importante birouri de arhitectura din Israel specializat in planificarea si constructia cladirilor inalte. Este clasat in topul Globes and Dun 100, 2014 al marilor companii din economia israeliana.
YASHAR ARCHITECTS, ISRAEL

RIFF 2014 - arh. Richard JOBSON
arh. Richard JOBSON

Director al Biroului de Arhitectura al Anului 2014 in cadrul Premiilor Institutului Regal al Arhitectilor Britanici. Este de asemenea castigator al Sustainability Award 2014.
DESIGN ENGINE ARCHITECTS, MAREA BRITANIE

Expoconferinta de Arhitectura RIFF face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura si antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de INGLASS, GIS, LAUD si CONTRACTOR.

Website: www.ieriff.ro
Facebook: www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura