vineri, 27 ianuarie 2017

Tabla zincata, un produs rezistent, calitativ si eficient


Tabla zincata este un material de constructii cu o gama larga de utilizare in domenii cum ar fi: industria auto, constructii, poduri sau electrocasnice. Este utilizata in aplicatii atat la interior, cat si la exterior.

Produsul prezinta un grad ridicat de plasticitate si este disponibil intr-o varietate de grosimi a stratului de zinc (intre Z50 si Z600 g/m2). Cu cat este mai gros stratul de zinc aplicat, cu atat creste rezistenta la coroziune.

Datorita stratului protector de zinc aplicat, ce o face mult mai rezistenta, calitativa si eficienta, tabla zincata reprezinta o varianta imbunatatita a tablei clasice din otel.

Tabla zincata prezinta o serie de avantaje ce sunt reflectate intr-o durata foarte lunga a utilizarii materialului si un bun raport calitate-pret. Este un tip de produs metalurgic care nu necesita intretinere: stratul de zinc protejeaza materialul de baza si actioneaza ca o bariera de sacrificiu impotriva deteriorarii materialului prin rugina.

Se impune urmatoarea precizare, zincul nu are rezistenta fata de acizi si baze. De aceea trebuie evitata expunerea intr-un mediu cu vapori si gaze corozive (clorul si hidrogenul sulfurat).

tabla-zincata-cutata-12-m

H Metal comercializeaza pe langa tabla zincata lisa si varianta de tabla zincata cutata. Acest produs este utilizat pentru constructia de pereti laterali, garduri sau acoperisuri.

tabla-zincata-rulou-hmetal

Foile de tabla zincata cutata va ajuta sa realizati rapid si cu un buget minim un gard pentru imprejmuirea unor hale, cladiri diverse sau inchiderea unor intrari.

tabla-zincata-cutata-hmetal

5 caracteristici pe care le are un acoperis realizat din tabla zincata cutata:

1. Design modern si placut ochiului
2. Montaj relativ usor datorita greutatii reduse
3. Protectie ridicata impotriva agentilor corozivi
4. Rezistenta ridicata la socuri mecanice
5. Posibilitate de vopsire in diferite culori

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

joi, 26 ianuarie 2017

Compania PIATRAONLINE, finalista in cadrul competitiei European Business Awards


PIATRAONLINE, primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale, se numara printre finalistii European Business Awards, competitie care sustine comunitatea europeana de business si recunoaste contributia celor mai inovatoare companii de pe continent.

PIATRAONLINE intra in etapa urmatoare a competitiei cu materialul video de prezentare a showroom-ului si a apartamentului-concept Trendline (https://youtu.be/GBcpneNho0Q) pentru a convinge publicul sa ii acorde votul de incredere. Clipul poate fi vizionat si votat pe businessawardseurope.com pana la data de 1 martie 2017. Procesul de votare consta in introducerea adresei de e-mail pe site-ul concursului si inregistrarea votului pe baza mail-ului de confirmare.

”Suntem mandri ca putem reprezenta Romania in cadrul acestei competitii. Prezenta in cadrul European Business Awards este o oportunitate de a duce mai departe povestea pasiunii pentru piatra naturala si design de calitate. PIATRAONLINE isi doreste sa sustina in continuare proiectele avangardiste de arhitectura si, astfel, sa puna Romania pe harta designului mondial”, mentioneaza Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct – detinator al brandului PIATRAONLINE.

Principalul scop al competitiei este de a sustine cele mai inovatoare companii prin promovarea succesului in cadrul comunitatii de business europene si oferirea de recunoastere internationala tuturor brandurilor implicate. Juriul European Business Awards, compus din specialisti independenti ai mediului de business, a evaluat viziunea, strategia si rezultatele celor peste 32.000 de companii inscrise din 34 de tari si au ales finalistii, urmand ca votul publicului sa decida castigatorii.

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa — de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt , Brazilia ), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

In noiembrie 2016, PIATRAONLINE a castigat locul I la categoria „Casa, Gradina si Unelte” in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).
Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro
Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom:

luni, 16 ianuarie 2017

Roca, cel mai mare producator de obiecte sanitare si mobilier de baie, sarbatoreste 100 de ani de activitate


Pe 17 ianuarie 2017, Roca, cel mai mare producator de obiecte sanitare si mobilier de baie, aniverseaza 100 de ani de la deschiderea primei fabrici in imprejurimile Barcelonei. Astazi, Roca este prezenta in 170 de tari si in peste cinci milioane de bai cu produse care variaza de la lavoare, vase de toaleta, dusuri si cazi la piese de mobilier, baterii, accesorii, faianta si gresie. Toate acestea sunt produse in cele 76 de fabrici din 20 de tari, inclusiv Romania.
Grupul Roca a ajuns in 2015 la o cifra de afaceri de 1,717 milioane de euro, cel mai bun rezultat din 2007 pana in prezent, avand o crestere de 4,3% comparativ cu anul anterior. Au fost alocate investitii de 115 milioane de euro in construirea de noi fabrici si extinderea capacitatii de productie pentru a putea acoperi cererea de pe piata.

Designul si noile tendinte raman prioritare, iar, cu ajutorul Innovation Lab, Roca s-a facut remarcata drept unul dintre cei mai inovatori producatori din domeniu, imbunatatind materialele, liniile de design, produsele, si procesele de fabricare si stabilind astfel noi standarde de design si eficienta. De exemplu, in 1966, Roca a prezentat prima baterie electronica si in 1974, compania a introdus cartusul ceramic, folosit si astazi in majoritatea bateriilor de pe piata.

Roca a reusit sa ramana timp de 100 de ani o afacere de familie, devenind lider mondial in ciuda dificultatilor economice. La inceput, compania producea exclusiv radiatoare din fonta pentru incalzirea locuintelor la fabrica sa din Gava, de langa Barcelona. Succesul obtinut rapid pe piata de noile produse si planul de extindere au dus la cresterea business-ului, ceea ce a implicat si o diversificare a domeniului de activitate. Acestia au fost primii pasi in directia unei povesti de succes.

new-Inspira-collection-of-Roca

Roca in Romania – o poveste de 11 ani la standarde internationale

Roca a intrat in Romania prin achizitionarea fabricii Cesarom din Bucuresti, una dintre cele mai vechi producatoare de obiecte sanitare din Romania, un brand construit si iubit de romani timp de 40 de ani si recunoscut pentru calitatea produselor. Dupa 11 ani, mai mult de jumatate dintre angajatii Roca sunt fosti angajati Cesarom, ce acum produc pentru piata internationala, folosind tehnologie de ultima generatie si expertiza Roca care garanteaza un maximum de competitivitate. Fabrica Roca din Bucuresti produce obiecte din ceramica, lavoare si vase de toaleta, care fac parte din cele mai vandute colectii ale brandurilor Roca Group.

Lansari speciale cu ocazia aniversarii a o suta de ani

Cu ocazia centenarului, Roca planuieste oferte speciale pentru publicul din Romania si aduce pietei locale cele mai noi colectii in materie de design, materiale si sustenabilitate. Vedeta acestui an este cu siguranta Inspira, colectie de obiecte sanitare din portelan si mobilier de baie a carui principala caracteristica este mixul intre trei linii de design care devin perfect compatibile intre ele: rotund, rotunjit si patrat.
Combinatia indrazneata de stiluri nu este singurul atribut special al colectiei, ci un material cu adevarat inovator FINECERAMIC®, un nou tip de material ceramic patentat de Roca, care permite o mai mare precizie in forme, detalii mai sofisticate si forme care anterior nu erau posibile.

Atlas_Inspira-Roca

De asemenea, Roca continua sa inoveze in domeniul bateriilor si a pregatit pentru Romania colectiile Atlas si Naia. Cele doua colectii beneficiaza de tehnologie Cold Start® si functie de economisire apa, reducand consumul cu 1,33 l/min.

Despre Grupul Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, producerii si comercializarii de obiecte sanitare, mobilier de baie, gresie si ceramica care pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Compania are 22.320 de angajati, 76 de fabrici in 20 de tari si este prezenta in mai mult de 170 de tari de pe cinci continente.
Grupul, 100% spaniol, este lider de piata in Europa, America Latina, India si Rusia. Este totodata activ in China, Asia, Orientul Mijlociu, Australia si Africa. Aceasta prezenta internationala a facut din Roca liderul mondial in acest sector.

Grupul Roca este o afacere de familie condusa de un singur reprezentant al acesteia, Ramon Asensio.


www.roca.com
www.ro.roca.com

marți, 10 ianuarie 2017

PIATRAONLINE incepe anul cu investitii si proiecte aniversare.


Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale, incheie anul 2016 cu o cifra de afaceri de peste 5 000 000 Euro, iar pentru 2017 estimeaza cresteri de peste 40%. Anul 2017 inseamna primii 10 ani de PIATRAONLINE pe piata finisajelor cu piatra naturala in constructii din Romania.

„Pentru 2017 estimam o crestere de peste 40% a cifrei de afaceri. Mai mult decat atat, 2017 inseamna primii 10 ani de PIATRAONLINE, motiv pentru care avem in plan activitati aniversare. In plus, ne dorim sa exploram mai mult zona de B2B din Romania si sa crestem pietele din Europa, acolo unde avem deja nenumarati clienti inca din 2014”, mentioneaza Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct – detinator al brandului PIATRAONLINE.

Anul 2016 a fost unul plin de provocari pentru compania PIATRAONLINE: s-a inceput cu schimbarea si maturizarea identitatii vizuale, lansarea brandului de ardezie flexibila SKIN, pana la investitii in zona manageriala si de sisteme, platforma website noua, sisteme de vanzari si management informational. Toate acestea pentru a le oferi clientilor cele mai moderne solutii de amenajare interioara din piatra naturala. Astfel, in cadrul showroom-ului s-a construit primul apartament-concept de 60 mp in valoare de 32.000 Euro, iar in februarie 2017 va fi lansat cel de al doilea apartament-concept.

Peste 6.000 de proiecte/clienti au beneficiat de produsele si serviciile PIATRAONLINE in ultimele 12 luni. In ceea ce priveste stocurile de produse, in 2017 se vor investi peste 400.000 Euro intr-un nou spatiu de depozitare pentru ca 99% dintre produse sa fie permanent in stoc. Mai mult decat atat, pana la finalul anului echipa de specialisti PIATRAONLINE va creste cu 50%.

Piatraonline-2017

Showroom-ul si magazinul online, www.piatraonline.ro au devenit astazi o veritabila sursa de inspiratie pentru vizitatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul PIATRAONLINE, insotite de videoclipuri si imagini de referinta care includ produse si combinatii de materiale, montate corect si mixate cu diverse decoratiuni pentru a crea ambiente unice si primitoare, la final putand fi numite simplu… acasa.

Tendintele si materiale la moda in 2017

In ceea ce priveste tendintele in materie de piatra naturala si decoratiuni interioare sau exterioare, cele mai solicitate amenajari sunt realizate din mixuri de pattern-uri, iar imprimeurile 2D si 3D castiga cat mai mult teren. Culorile vedeta pentru 2017 vor fi nuantele de verde inchis, iar albastru navy devine noul negru. Accentele de verde se vor regasi mai ales la realizarea pieselor de mobilier sau de decoratiuni, dar si pentru personalizarea peretilor cu un accent matur si echilibrat.

Piatraonline-2017

Mai mult decat atat, fie ca vorbim de case sau apartamente, clasicul tapet va fi inlocuit cu caramida fina si mata pentru a accentua stilul minimalist si industrial.

In materie de piatra naturala, marmura va fi elementul-vedeta pentru ca se revine la un stil clasic impletit cu elemente minimaliste din care nu vor lipsi insertiile de cupru, un detaliu obligatoriu pentru proiectele de amenajare. Marmura alba precum marmura Thassos sau Calacatta sunt printre vedetele anului 2017 in materie de amenajari si cu siguranta vor fi solicitate in foarte multe proiecte de catre arhitecti si dezvoltatori imobiliari.

Piatraonline-2017

Si daca tot vorbim de amenajarea locuintelor, spatiile care vor castiga cel mai mult teren sunt cele dedicate socializarii: bovindourile sau camerele de socializare cu membrii familiei cat si cu persoane din exteriorul familiei, vor fi apreciate in 2017. Aceste zone de relaxare vor beneficia de o atentie la detaliile de amenajare pentru a ne simti cat mai bine acasa.

Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct – detinator al brandului PIATRAONLINE

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa - de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt, Brazilia), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

In noiembrie 2016, PIATRAONLINE a castigat locul I la categoria „Casa, Gradina si Unelte” in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.
Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro
Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom: