marți, 7 octombrie 2014

Usile premium GEZE, acces cu stil in cladirea de birouri Green Gate

GEZE Romania, liderul in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, a fost ales sa furnizeze pentru cea mai noua cladire de birouri de clasa A din Bucuresti - Green Gate, usi rotative automate integral din sticla TSA 325NT GG, usi batante automate Slimdrive EMD si TSA 160NT, amortizoare de inalta calitate TS5000 si TS3000, dar si partitii din sticla cu diverse configuratii.

”Am remarcat o tendinta pozitiva a anului acesta in ceea ce priveste cresterea de solicitari pentru produse premium, complexe tehnologic, care satisfac exigente ridicate de design. In acest trend, se incadreaza si cladirea de birouri Green Gate, proiect in care s-au solicitat si utilizat sisteme si materiale de ultima generatie. Fiind o cladire clasa A, am ales sa furnizam o serie de produse din gama premium, echipate cu accesorii de siguranta si confort, similare cu modelele livrate pe pietele din Vestul Europei si in conformitate cu standardele Uniunii Europene”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

”Green Gate este singurul proiect bazat pe un concept urban verde care aduce inovatia in prim plan, fapt pentru care parteneriatul cu GEZE a decurs firesc in echiparea cu sisteme certificate ”green”, special dezvoltate pentru a satisface conceptele de siguranta la incendiu, asigurarea cailor de evacuare, barrier-free building. Toate acestea beneficiind bineinteles de un design minimalist, contemporan”, a completat Sheila Giafer, Commercial Manager Green Gate.

GEZE usi premium in cladirea de birouri Green Gate
Pe langa componenta functionala, usile rotative automate reprezinta punctul focal al unei fatade in zona accesului in cladire. Modelul TSA 325NT GG instalat in cladirea Green Gate ofera un efect puternic de izolare impotriva curentului de aer, a intemperiilor si a zgomotului, asigurand o separare eficienta a climatului interior de cel exterior si contribuind la economisirea energiei. Actionarea si sistemul de control, integrate complet in pardoseala, au permis utilizarea unui plafon filigran din sticla cu inaltimea de doar 17 mm care contribuie la aspectul minimalist si elegant al constructiei.

Conceptul complet de siguranta obtinut prin multitudinea de sisteme de protectie integrabile utilizate a reprezentat atat o prioritate cat si o provocare pentru specialistii GEZE, obtinandu-se un grad maxim de siguranta fara a afecta designul exterior minimalist al ansamblului.

GEZE usi premium in cladirea de birouri Green Gate
Automatizarile destinate usilor batante Slimdrive EMD si TSA 160NT au o fiabilitate ridicata, ideale utilizarii in cladirile cu trafic ridicat, avand de asemenea avantajul unei functionari silentioase. Fiind prevazute cu un motor performant si rezistent la uzura, sistemele mai sus mentionate contribuie la reducerea semnificativa a costurilor de mentenanta. Toti parametrii automatizarilor, inclusiv functia Push&Go, sunt usor configurabili si adaptabili necesitatilor de trafic specifice fiecarui proiect. Ambele variante sunt certificate pentru a fi instalate pe usi rezistente la foc si/sau etanse la fum, fiind complet integrabile in cadrul sistemelor de desfumare, control acces si BMS ale cladirii.

GEZE usi premium in cladirea de birouri Green Gate
In proiectul Green Gate au fost utilizate varfurile gamei de amortizoare GEZE, modele premium TS 5000 si TS 3000 V inglobeaza un numar impresionant de functii intr-o forma cu un design discret si elegant.

Apreciem orientarea dezvoltatorului ceh S Group catre conceptele avangardiste, nefacand rabat la aspectele tehnice si calitative ale produselor si sistemelor integrate in proiectul Green Gate. Speram ca acestui trend sa i se alature cat mai multi dezvoltatori de pe piata locala, constructiile sustenabile certificate ‘Green’ reprezentand standardul social si ecologic general valabil care ar trebui sa devina definitoriu pentru intreaga piata a cladirilor de birouri.

Despre GEZE
Infiintata in 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta la nivel mondial. In prezent, grupul detine 28 de subsidiare la nivel mondial, peste 2.500 de angajati si o cifra de afaceri de 351 milioane de euro in anul financiar 2012/2013. In Romania, GEZE este prezenta din 2004, functionand ca o subsidiara din anul 2010, cu o cifra de aproximativ doua milioane de euro. GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate si tehnica usilor, constructii din sticla, instalatii de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti (RWA).

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati site-ul GEZE Romania: www.geze.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu